Uyah pyrroloquinoline disinium (122628-50-6)

Maret 16, 2020
SKU: 65-19-0-2

PQQ minangka jinis vitamin larut banyu anyar, sing sepisanan ditemokake minangka kofactor kanggo …….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Pyrroloquinoline uyah quinone disodium (122628-50-6) video

Uyah pyrroloquinoline disinium (122628-50-6) Spesifikasi

Jeneng Product Uyah pyrroloquinoline disinium (122628-50-6)
Jeneng Kimia Uyah sodium Pyrroloquinoline; disodium4,5-dihydro-4,5-dioxo-1h-pyrrolo (2,3-f) quinoline-2,7,9-tricarboxylat; PQQ, Pyrrolo-quinoline-quinone disodium salt; sodiuM 9-karboksxy-4,5 -dioxo-4,5-dihydro-1H-pyrrolo [2,3-f] quinoline-2,7-dicarboxylate; PQQ disodium
CAS Number 122628-50-6
InChIKey UFVBOGYDCJNLPM-UHFFFAOYSA-L
SMILE C1=C(C2=C(C(=O)C(=O)C3=C2NC(=C3)C(=O)O)N=C1C(=O)[O-])C(=O)[O-].[Na+].[Na+]
Formula molekul C14H4N2Na2O8
Bobot molekul 374.17
Monoisotopic Mass 373.976304 g / mol
Titik lebur > 300 ℃ (dekompolasi nalika assay)
Werna Abang abrit nganti Werna Abang Fine Brown
Panyimpen temp 2-8 ° C
kelarutan Larut ing banyu
aplikasi Garam disodium Pyrroloquinoline (PQQ) diusulake kanggo nggunakake amarga nilai nutrisi ing Amerika Serikat (AS) ing panganan, kayata energi, olahraga, lan omben isotonik; omben-omben sing dudu susu basis; banyu (botol, nambah, dikuwataké); omben-omben susu ganti susu; sereal lan granola bar; lan energi, panggantos dhaharan, lan bar sing dikuwatake.

Apa garam disodium Pyrroloquinoline (uyah disodium PQQ)?

PQQ minangka salah sawijining jinis larut banyu sing anyar, mula ditemokake minangka cofactor kanggo reaksi enzim ing bakteri, ing endi fungsi sing padha karo vitamin B kanggo manungsa. Iki adhedhasar basis oxidoreductase, ana ing sawetara organisme mikro, tanduran lan jaringan kewan, ora mung melu oksidasi katalitik reaksi awak, nanging uga duwe sawetara kegiatan biologis lan fisiologis khusus. Tintingan PQQ bisa ningkatake metabolisme jaringan biologis lan fungsi pertumbuhan, berharga banget.

Kepiye Pyrkarya uyah roloquinoline quinone disodium?

Garam pyrroloquinoline disinium bisa nglibatake tumindak langsung ing enzim penting sing melu kompartemen energi ing sel kita - mitokondria, teater nambah produksi energi. Garam pyrroloquinoline disinium Kajaba duwe efek antioksidan sing kuat, bisa uga nglindhungi karusakan mitokondria. Ora mung nglindhungi mitokondria saka stres oksidatif, uga nyedhiyakake generasi spontan mitokondria anyar ing sel-sel tuwa.

Mupangatake uyah disodium Pyrroloquinoline quinone

Garam pyrroloquinoline disinium minangka senyawa alami sing wis ana ing sel kita, mupangate apik kanggo manungsa:

- Mbantu nambah fungsi imun lan otak sing luwih dhuwur;

- Nyegah lan ngobati karusakan ati;

- Ngurangi kerusakan radikal gratis kanggo awak manungsa;

- Ngatur macem-macem penyakit saraf;

- romantine panyerapan asam amino;

- Nyegah lan ngobati penyakit alzheimer;

- Sel NK aktif, nambah kegiatan antitumor;

- Ndandani kualitas turu lan durasi uga metrik liya kanggo turu luwih apik;

- Faktor transkripsi sing nambah dalan antioksidan;

- Nambah pambentukan mitokondria anyar lan nambah produksi energi selular.

Aplikasi saka Garam pyrroloquinoline disodium

Garam pyrroloquinoline disinium yaiku uyah disodium saka quinone Pyrroloquinoline, fungsine padha karo quinone Pyrroloquinoline.

Ing sinau 2009 sing diterbitake ing jurnal medis Gaya Gaya, Pyrroloquinoline Quinone wis ditampilake nduweni kemampuan kanggo mbantu nglindhungi. Iki digunakake kanggo nglindhungi penurunan kognitif (mundhut memori, kesulitan sinau, lan liya-liyane) amarga kedadeyan umur, stroke utawa gangguan neurodegeneratif, lan perlindungan saka acara iskemia jantung lan neurologis. Asil sing padha dilaporake ing kajian susulan ing 2011 ing Pyrroloquinoline Quinone uga diwenehake langsung minangka suplemen panganan, kayata minuman pengganti dhaharan susu.

Wigati:

[1] Nakano M, Takahashi H, Koura S, Chung C, Tafazoli S, Roberts A. Nyinaoni keracunan akut lan subchronik quinone pyrroloquinoline (PQQ) ing tikus. Regul Toxicol Pharmacol. 2014 Oct; 70 (1): 107-21. doi: 10.1016 / j.yrtph.2014.06.024. Epub 2014 Jul 1. PMID: 24995591.

[2] Itoh Y, Hine K, Miura H, Uetake T, Nakano M, Takemura N, Sakatani K. Pengaruh Tambahan Antioksidan Pyrroloquinoline Quinone Disodium Salt (BioPQQ ™) ing Fungsi Kognitif. Adv Exp Med Biol. 2016; 876: 319-325. doi: 10.1007 / 978-1-4939-3023-4_40. PMID: 26782228.

[3] Nakano M, Kawasaki Y, Suzuki N, Takara T. Efek saka Pyrroloquinoline Quinone Disodium Salt Intake ing Serum Kolesterol Tahap Orang Jepang Jepang sing Sehat. J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo). 2015; 61 (3): 233-40. doi: 10.3177 / jnsv.61.233. PMID: 26226960.

[4] Rucker R, Chowanadisai W, Nakano M. Fisiologis penting potinin quinone pyrroloquinoline. Altern Med Pdt. (2009)

[5] Noji N, et al. Cara prasaja lan sensitif kanggo analisis pyrroloquinoline quinone (PQQ) ing macem-macem panganan nggunakake spektrometri tandem kromatografi / electrospray-ionization tandem massa. J Bahan kimia Kimia. (2007)