+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Avanafil bubuk (330784-47-9)

Bubuk Avanafil digunakake kanggo nambani pria sing ora duwe fungsi (uga disebut impotensi seksual). Avanafil kalebu klompok …… ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1290kg / sasi

Description

Raw Avanafil powder (330784-47-9) video

Raw Avanafil powder (330784-47-9) Description

Bubuk Avanafil mentah yaiku inhibitor PDE5 sing disetujoni kanggo disfungsi (ED: impotensi; ketidakmampuan kanggo entuk utawa njaga degdegan ing wong). Bubuk Avanafil mentah tumindak kanthi nyandhet enzim 5 jinis phosphodiesterase spesifik sing ditemokake ing macem-macem jaringan awak, nanging utamane ing penis corpus cavernosum, uga retina. Iki tumindak kanthi nambah aliran getih menyang penis sajrone stimulasi seksual. Obat liyane sing padha yaiku sildenafil, tadalafil lan vardenafil. Kauntungan bubuk Raw Avanafil yaiku amarga tumindak cepet banget dibandhingake karo inhibitor PDE5 liyane. Diserep kanthi cepet, tekan konsentrasi maksimal kira-kira menit 30-45 .Sampeyan rong pertiga peserta bisa melu kegiatan seksual sajrone menit 15.

Raw Avanafil bubuk (330784-47-9) Spambocoran

Jeneng Product Raw Avanafil bubuk
Jeneng Kimia 330784-47-9;STENDRA; (s)-4-((3-Chloro-4-methoxybenzyl)amino)-2-(2-(hydroxymethyl)pyrrolidin-1-yl)-N-(pyrimidin-2-ylmethyl)pyrimidine-5-carboxamide; TA 1790; TA-1790
Brand NAme Stendra lan Spedra
Kelas Narkoba PDE5 inhibitor
CAS Number 330784-47-9
InChIKey WEAJZXNPAWBCOA-INIZCTEOSA-N
Molekul Formula C23H26ClN7O3
Molekul Wwolung 483.95
Monoisotopic Mass 483.179 g / mol
Katun Point 150-152 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Tegese nyuda setengah urip = 5.36 - 10.66 jam
katon wêdakakêna putih
Skeabsahan DMSO, Methanol
Storage Temperature Simpen ing 4 ° C
aplikasi Perencat fosodiodiasease (PDE5), digunakake kanggo ngobati jawat.

Raw Avanafil powder (330784-47-9) Description

Avanafil digunakake kanggo nambani disfungsi (ED: impotensi; ora bisa entuk utawa njaga degdegan ing wong). Bubuk Avanafil ana ing kelas obat sing diarani inhibitor phosphodiesterase (PDE). Iki tumindak kanthi nambah aliran getih menyang penis sajrone stimulasi seksual. Aliran getih sing saya gedhe iki bisa nyebabake degdegan. Bubuk Avanafil ora ngobati disfungsi utawa nambah kepinginan seksual. Avanafil ora nyegah meteng utawa nyebarake penyakit nular kayata virus immunodeficiency manungsa (HIV).

Tipe bubuk avanafil (330784-47-9) Mekanisme Tindakan

Avanafil minangka inhibitor enzim phosphodiesterase 5 (PDE5) enzim sing digunakake kanggo perawatan disfungsi sing disebabake diabetes, stres oksidatif sing kena pengaruh utawa komplikasi liyane. Avanafil nyuda jinis fosodiesterase spesifik cGMP 5 (PDE5) sing tanggung jawab kanggo ngrusak cGMP ing cavernosum korpus sing ana ing sekitar zakar. Ereksi penile sajrone stimulasi seksual disebabake tambah aliran getih zakar amarga relaksasi arteri penile lan otot lancar corpus cavernosal. Tanggapan iki diantasi dening pembebasan nitrat oksida (NO) saka terminal saraf lan sel endothelial, sing ngrangsang sintesis cGMP ing sel otot sing lancar. GMP Siklus nyebabake relaksasi otot lancar lan nambah aliran getih menyang korpus cavernosum. Perencatan saka jinis fosodiesterase 5 (PDE5) kanthi avanafil nambah fungsi kanthi nambah jumlah cGMP.

Aplikasi saka bubuk Avanafil (330784-47-9)

Bubuk Avanafil digunakake kanggo nambani pria sing ora duwe fungsi (uga disebut impotensi seksual).

Dianjurake serbuk Avanafil (330784-47-9) Dosis

Kanggo wong sing paling akeh, dosis wiwitan saka avanafil bubuk sing dianjurake yaiku 100 mg saben dina sing dijupuk babagan menit 30 sadurunge aktivitas seksual. Gumantung marang kecukupan saka respon utawa efek samping, dosis kasebut bisa ningkat nganti 200 mg utawa mudhun nganti 50 mg saben dina. Individu sing njupuk obat sing nambah level getih avanafil kudu ora ngluwihi total dosis 50 mg ing jam 24 (Pirsani interaksi obat).

Keuntungan saka serbuk Avanafil (330784-47-9)

Mungkasi nggunakake avanafil lan hubungi dhokter sampeyan yen sampeyan duwe:

▪ owah-owahan sesanti, mundhut visibilitas dadakan;

▪ muni ing kuping, utawa mundhut pendhidhikan kanthi tiba-tiba;

▪ nyeri, dadi gedhe, anget, utawa abang ing siji utawa loro sikil;

▪ ambegan ambegan, dadi gedhe ing tangan utawa sikil;

▪ perasaan sing entheng, kaya sampeyan bisa metu; utawa

▪ Penis ereksi sing nyeri utawa tahan jam 4 utawa suwe.

Efek sisih umum bisa kalebu:

▪ nyeri sirah;

▪ flushing (anget, redness, utawa tingly feeling);

▪ gejala kadhemen kayata hidung berair utawa kenceng, tenggorokan; utawa

▪ nyeri punggung.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Referensi & kutipan produk

Pitakonan 9 kanggo takon dhewe sadurunge njupuk Avanafil

Cathetan Suku

  1. Ryan M Burke, Jeffery D Evans, Avanafil kanggo perawatan jawat: mrikso sawijining potensial, Manajemen Risiko Kesehatan Vasc. 2012; 8: 517-523.
  2. DeRogatis LR, Burnett AL. Epidemiologi seksual disleksia. J Sex Med. 2008; 5: 289-300.
  3. Zhao C, Kim S, Yan D, et al. Efisien lan safety avanafil kanggo ngobati disfungsi: asil saka uji coba kontrol kontrol multicentre, acak, buta. BJU Int. 2012 Mar 27;