1-(ADAMANTANE-1-CARBONYL)-PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID (35084-48-1)

Maret 19, 2020

1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID …….


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

1- (video ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID (35084-48-1) video

1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID (35084-48-1) Spesifikasi

Jeneng Product 1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID
Jeneng Kimia 1- (adamantane-1-carbonyl) asam pyrrolidine-2-karboksilat;

1- (1-adamantylcarbonyl) prol;

1- (1-adamantylcarbonyl) asam pyrrolidine-2-karboksilat;

L-Proline, 1- (tricyclo [3.3.1.13,7] dec-1-ylcarbonyl) -;

SMR000515776;

1- (adamantanylcarbonyl) asam pyrrolidine-2-karboksilat;

CAS Number 35084-48-1
InChIKey RQEOMJWWVKNKPX-UHFFFAOYSA-N
Smile C1CC(N(C1)C(=O)C23CC4CC(C2)CC(C4)C3)C(=O)O
Formula molekul C16H23NO3
Bobot molekul 277.36
Monoisotopic Mass 277.167794 g / mol
Titik lebur N / A
Boiling Point 482.3 ± 38.0 ° C (Diwasa)
Titik lampu kilat: 245.5 ° C
Kapadhetan 1.298 ± 0.06 g / cm3 (Ramalan)
Werna putih utawa putih
kelarutan > 41.6 [ug / mL]
suhu Storage Simpen ing wadhah kedap udara sing disegel, terus hawa metu, dilindhungi saka panas, entheng lan kelembapan.
aplikasi Digunakake kanggo nguatake otak, ningkatake intelijen, nyegerake, ngembangake perkembangan neuron otak sing rusak

apa 1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID?

1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID minangka bahan organik sing ngemot nitrogen, digunakake ing awak obat. Bisa digunakake kanggo nguatake otak, ningkatake intelijen, nyegerake, lan ningkatake pangembangan neuron otak sing rusak.