+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) otak babi (37758-47-7)

Wêdakakêna GM1 wis akeh digunakake kanggo nambani cedera otak hypoxic-ischemic neonatal, penyakit Parkinson ... ..


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Description

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) otak babi (37758-47-7) video

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) otak babi (37758-47-7) Gambaran

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) otak babi (37758-47-7), jeneng cendhak bisa dadi GM1, sing diekstrak saka otak babi lan minangka anggota gangliosida sing nduweni siji residu asam sialic.

GML bisa ningkatake pemulihan fungsi neurologis sawise ciloko sistem saraf tengah macem-macem panyebab, ningkatake neuroplastisitas. Eksperimen nuduhake kacilakan otak vaskular GML, otak traumatis kanggo mulihake saraf sel ing tatu spinal duweni efek protèktif lan ningkataké peran sel.

Pengadilan klinis tahap II sadurunge, bisa ngurangi neurotoksisitas (OIN) oxaliplatin. Nanging ora disetujoni dening uji coba tahap III. Pengadilan tahap III dibutuhake kanggo neliti efek lan safety monosialotetrahexosylganglioside Sodium Injection kanggo pencegahan OIN ing kanker lambung.

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) otak babi (37758-47-7) Spancenkation

Jeneng Product Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) otak babi
Jeneng Kimia Monosialotetraheksosilgangliosida Sodium (otak porcine)

Utawa GM1

urutan /
Brand NAme Shenjie
Kelas Narkoba Sphingolipids
CAS Number 37758-47-7
InChIKey GTTLZSUWCRJZRC-CRQBLQEMSA-N
Molekul Formula C73H134N4O31
Molekul Wwolung 1563.85
Monoisotopic Mass 1563.85
Katun Point N / A
Biologi Half-Life /
Werna Wêdakakèt awèwèt bébas
kelarutan kloroform / methanol (9: 1): 10 mg / mL, cetha, ora ana werna
Lumbung Temperature -20 ° C
Application Reseptor spesifik kanggo toksin kolera sing dumadi ing otak ing pungkasan lipidosis bayi.
Testing items Standar Ngarep
Chab Wêdakakêna putih utawa putih; rada bau, tanpa rasa; udan. Produk iki larut ing banyu, larut banget ing methanol, meh ora larut ing etanol anhidrat.
identifikasi
Reaksi rendering warna 1 Njupuk solusi test 0.2ml miturut penetrasi isi, nambah banyu 2ml, banjur tambahake solusi hidroquinone hydrochloric solution (hydroquinone 0.2g, nambah banyu 10ml sing dibubarake, nambah 90ml asam hydrochloric, nambah 0.1mol / L Solution sulfat 0.25ml, Preservation kulkas 2ml, banyu udhara panas kanggo menit 15, solusi biru lan ungu, kanthi Ne alkohol 5ml Vibration extraction, ne alkohol lapisan biru.
Reaksi rendering warna 2 Nggawe prodhuk iki babagan 20mg, nambahake banyu asam glasial 1ml, panas banyu udan panas rampung dibubaraké, nambahake 3 cairan ferric klorida cairan 1 irungnya, ing banyu panas adhem bebarengan tembok pipa alon nambah asam sulfat 1ml, supaya solusi dadi loro lapisan , antarmuka rong cairan kudu coklat
Asam natrium Ngenali reaksi garam natrium ing prodhuk iki (Cina Pharmacopoeia 2015 edisi papat 0301).
Kromatografi cair (LC) Ing grafik kromatografis sing dicathet miturut penetapan isi, wektu panahan pucuk utama solusi uji kudu konsisten karo wektu panahan puncak utama saka solusi kontrol.
Spektroskopi infra merah Peta penyerapan sinar infra merah saka prodhuk iki kudu konsisten karo peta produk kontrol (Pharmacopoeia Cina 2015 edisi papat 0402).
Mriksa
PH 5.0 ~ 6.5
Kejelasan lan warna solusi Kudu diklarifikasi ora ana warna; yen ana mendhung, ora bakal luwih kenthel tinimbang Cairan standar kekeruhan No. 1th; Yen rendering werna ngirim ora luwih jero tinimbang solusi werna Kuning No. 1th.
Tekanan Tinggi Tekanan Solusi sing rampung kudu jelas lan transparan sawise suhu dhuwur, ora ana cahya susu, ora ana udan
Faktor sensitif (Protein maneka warna) ≤50000
Total asam Sialic Miturut pitungan produk garing, toya sing ngandung asam kudu 19.0 ~ 21.0%
bahan kimia web Asam Sialat ≤0.3%; GD3, GD1a, impurities sing ora dikawruhi yaiku ≤ 0.5%; impurities lan ≤2.0%
protein ≤1.0%
Dhuwur bobot impurities molekul ≤0.5%
Pelarut sing resik Methanol ≤ 0.1%; acetone ≤ 0.3%; Trichloromethane ≤0.003%
Water ≤4.0%
Sisa resik ≤5.0%
Heavy metal ≤20ppm
Keracunan ora normal Tundhuk Peraturan
Bahan kimia antihipertensi Apa kudu miturut peraturan (macem-macem jumlahe administrasi)
Pyrogen Apa kudu miturut peraturan (macem-macem jumlahe administrasi)
Watesan microbial Jumlah bakteri aerobik kudu <100cfu / g, lan total cetakan lan ragi kudu <50cfu / g
Tartamtu ≥98.0%

Mentah MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7) Description

Sodium (37758-47-7), jeneng cendhak bisa dadi GM1, sing diekstrak saka otak babi lan anggota saka gangliosida sing ngandhut siji residu asam sial.

GM1 bisa ningkatake pemulihan fungsi neurologis sawise ciloko sistem saraf tengah macem-macem panyebab, ningkatake neuroplastisitas. Eksperimen nunjukake kacilakan otak vaskular GM1, otak traumatis kanggo mulihake sel saraf ing cedera spinal cord nduweni efek protèktif lan ningkataké peran sel.

Pengadilan klinis tahap II sadurunge, bisa ngurangi neurotoksisitas (OIN) oxaliplatin. Nanging ora disetujoni dening uji coba tahap III. Pengadilan tahap III dibutuhake kanggo neliti efek lan safety monosialotetrahexosylganglioside Sodium Injection kanggo pencegahan OIN ing kanker lambung.

MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7) Mekanisme tindakan?

GM1 (monosialotetrahexosylganglioside) yaiku "prototipe" ganglioside, yaiku anggota gangliosida sing nduweni siji residu asam sialic. GM1 nduweni sifat-sifat fisiologis sing penting lan nyebabake plasticity neuronal lan mekanisme pembenahan, lan mbebasake neurotrophins ing otak. Saliyane fungsinya ing fisiologi otak, GM1 minangka papan ngiket kanggo racun kolera lan enterotoksik panas-labile E. coli.

Wuku of MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7)

Ganglioside GM1 iku anggota saka kulawarga gangliosida sing wis digunakake ing pirang-pirang negara lan dianggep minangka perawatan alternatif sing njanjekake kanggo nyegah sawetara penyakit neurologis, kalebu cidra iskemik serebral. Efek terapi saka GM1 wis mbuktekaken loro ing neonatus lan ing wong diwasa ngalami kerusakan otak iskemik.

Recommended Kacang polong MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1)37758-47-7) Dosis

Obat iki diterbitake ing dosis 20-40 mg saben dina kanthi injeksi intravena utawa alon intramuskular miturut dhokter dhokter. Ing tahap akut owah-owahan patologis: Obat iki digunakake ing dosis 100 mg saben dina dening injeksi intravena; Sawise minggu 2-3, umume njaga jumlah 20-40 mg saben dina kanggo enem minggu, dosis pisanan 500-1000 mg ditindakake kanthi infus intravena kanggo penyakit Parkinson; wiwit dina kapindho, tamba kasebut digunakake kanthi dosis 200 mg saben dina kanthi subkutan, injeksi intramuskular, utawa injeksi intravena kanggo minggu 18 biasane. nalika tamba kasebut ditindakake dening injeksi Subcutaneous utawa intravena, kudu dibubaraké lan diencerke ing banyu kanggo injeksi nganti konsentrasi 10 mg / ml nalika Intravena netes, obat disloved lan dicairake ing injeksi sodium klorida 0.9 utawa 5% injeksi glukosa.

Efek sisih of Kacang polong MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1)37758-47-7)

Efek samping saka bubuk GM1 utamane yaiku reaksi rash sawise nggunakake.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Referensi & kutipan produk