Sesamol (533-31-3)

Februari 28, 2020
SKU: 431579-34-9

Sesamol minangka senyawa fenolik sing ditemokake ing wiji wijen lan minyak wijen lan dianggep minangka komponen antioksidan utama ……


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video Sesamol (533-31-3)

Sesamol Spambocoran

Jeneng Product Sesamol
Jeneng Kimia 1,3-Benzodioxol-5-ol
Folol 3,4- (Methylenedioxy)
3,4-Methylenedioxyphenol
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba N / A
CAS Number 533-31-3
InChIKey LUSZGTFNYDARNI-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C7H6O3
Molekul Wwolung 138.12 g / mol
Monoisotopic Mass 138.031694 g / mol
Titik nggodhok 121 nganti 127 ° C (250 nganti 261 ° F; 394 nganti 400 K) ing 5 mmHg
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life Stabil miturut kondisi panyimpenan.
Werna putih
Skeabsahan Ing banyu, 1.465X10 + 4 mg / L ing suhu 25 ° C (est)
Storage Temperature Ruangan teperature
Application Gunakake minangka antioksidan ing minyak
Panganggone sesamol nganggo kosmetik
Panganggone sesamol ing obat
Wêdakakêna sesamol ing obesitas

Apa Sesamol?

Sesamol minangka senyawa fenolik sing ditemokake ing wiji wijen lan minyak wijen lan dianggep minangka komponen antioksidan utama ing minyak, kanggo nyegah karusakan minyak. Uga bisa nyegah karusakan saka minyak kanthi tumindak antifungal. Sesamol bisa larut ing banyu, nanging ora bisa ditrapake nganggo minyak.

Sesamol minangka senyawa organik alami, satemene minangka komponen minyak wijen.

Bubuk sesamol dijupuk saka wiji Sesamol sing nduweni kemampuan kanggo nawakake maneka warna kanggo pangguna. Bubuk iki ngemot antioksidan, sing nyegah kerusakan minyak kanthi tumindak antioksidan lan nglindhungi awak saka kerusakan radikal gratis. Minyak wijen digunakake banget ing obat Ayurveda kanggo ngobati pirang-pirang masalah kesehatan tanpa efek samping. Daya iki duwe sawetara situs farmakologis sing kalebu sifat antioksidan, anti-inflamasi, lan neuroprotektif. Sesamol, senyawa antioksidan antioksidan nutrisi sing disempurnakake ing wiji wijen, wis dituduhake bisa duwe kegiatan antikanker.

Kepiye Sesamol bisa mlaku?

Sesamol nyuda bengkak lan ngobati tatu kanthi cepet. Mupangat banget kanggo sing ngadhepi masalah diabetes. Suplemen iki ndeteksi bakteri lan ningkatake kesehatan sakabehe. Fungsi kinerja mental, ati, paru-paru, lan ginjel kanthi bener. Iki nglindhungi saka efek DNA lan ngrampungake macem-macem masalah kesehatan. Cocog kanggo ngatur akeh penyakit lan ngilangi sel kanker. Produk ngatur jalur sinyal insulin ing otak sampeyan. Iki ngidini sampeyan njaga kesehatan sakabèhé kanthi tahan suwe tanpa masalah. Ndeteksi sel kanker utama kanggo ngatur proliferasi keseimbangan apoptosis. Iki nggawe awak kabeh sensitif luwih nambah metabolisme lan fluktuasi insulin. Bubuk sesamol duweni solusi sing tepat kanggo masalah kesehatan.

Sesamol keuntungan

Sesamol bisa nyegah karusakan saka minyak kanthi tumindak antifungal.

Bubuk sesamol bisa digunakake minangka perantara ing antidepresan kaya Paroxetine.

Sesamol wis kabukten minangka antioksidan sing bisa ngindhari minyak lan nglindhungi awak saka karusakan saka radikal gratis.

Sesamol duwe akeh kegiatan biologis penting lan keuntungan promosi kesehatan kayata ngindhuksi penahanan wutah lan apoptosis ing kanker lan sel kardiovaskular lan nambah kapasitas fibrinolytic vaskular.

Bubuk sesamol bisa ndandani penyakit Alzheimer, tingkat kolesterol tinggi, anemia, borok lambung, pengurangan bobot, pencegahan penyakit koroner, arthritis.

Sesamolincreases produksi ketone lan mbantu akeh bobote supaya bobote katon pas lan aktif ing wektu sing cendhak

Sesamolhas fungsi anti-inflamasi lan menehi pengaruh gedhe kanggo ahli sinergis jamur, antivirus, lan sinergis serangga.

Sesamolalso ngirid tingkat gula sing diserep saka panganan. Mula, iku penting banget kanggo diabetes.

Sesamolacts minangka masalah kulit anti-radang nglindhungi kulit saka sinar UV mbebayani Tuku Sesamol.

Werna sesamol nggunakake lan aplikasi.

Gunakake minangka antioksidan ing minyak

Panganggone sesamol nganggo kosmetik

Panganggone sesamol ing obat

Wêdakakêna sesamol ing obesitas

reference:

  • Jacklin, A., C. Ratledge, K. Welham, D. Bilko lan CJ Newton, Konstituen minyak biji wijen, sesamol, nyurung penahanan lan apoptosis sel kanker lan kardiovaskular, Ann. NY Acad. Sci. 1010: 374–380 (2003).
  • Apa Sesamol Efektif ing Neovascularization Kornet? Kaya H et al. Lensa Hubungan Mripat (2018)
  • Sesamol, lignan utama ing wiji wijen (Sesamum indhum): Sipat anti kanker lan mekanisme tumindak. Majdalawieh AF et al. Eur J Pharmacol. (2019)
  • Sesamol ameliorates cacat kognitif lemak lan fruktosa sing dhuwur kanthi fruktosa liwat ningkatake gangguan isyarat ing sistem saraf pusat. Liu Z et al. Funct panganan. (2017)
  • Sesamol: bahan panganan fungsional sing kuat saka minyak wijen kanggo kardioprotection. Jayaraj P, Narasimhulu CA, Rajagopalan S, Parthasarathy S, Desikan R. Funct Food. 2020 Feb 26; 11 (2): 1198-1210. doi: 10.1039 / c9fo01873e. Deleng maneh.
  • Sesamol Alleviates Hepatosis Berkaitan Hepatosis Obesitas liwat Ngaktifake Jalur PKA Hepatic. Xu HY, Yu L, Chen JH, Yang LN, Lin C, Shi XQ, Qin H. Nutrients. 2020 Jan 26; 12 (2). pii: E329. doi: 10.3390 / nu12020329.
  • Properties anti-inflamasi lan antikanker saka Senyawa Bioaktif saka Sesamum indhum L.-A Review. Wu MS, Aquino LBB, Barbaza MYU, Hsieh CL, Castro-Cruz KA, Yang LL, Tsai PW. Molekulasi. 2019 Dec 4; 24 (24). pii: E4426. doi: 10.3390 / molekul24244426. Deleng maneh.