+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw YK-11 powder (431579-34-9)

Wêdakakêna YK-11 kalebu kelompok modhèl reseptor androgen selektif (SARMs). Sejatine, apa YK11 ora selektif ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1470kg / sasi

Description

Raw YK-11 powder (431579-34-9) video

Raw YK-11 powder (431579-34-9) Description

YK11, uga dikenal minangka Myostine, dianggep minangka salah sawijining SARM paling kuat ing pasar. Iku modulator reseptor androgen steptik sintetik. Obat iki nduweni aktivitas anabolik ing vitro ing myoblasts C2C12 lan nuduhake potensi sing luwih dhuwur tinimbang dihidrotestosterone (DHT) ing babagan iki. YK11 uga minangka inhibitor Myostatin. padha bisa mbantu sampeyan kanggo gain otot lan kelangan lemak.

Rambun YK-11 mentah (431579-34-9) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk YK-11 mentah
Jeneng Kimia YK11, (17a, 20E) -17,20 - [(1-Methoxyethylidene) bis (oxy)] - 3-oxo-19-norpregna- 4,20-diene-21-carboxylic Acid Methyl Ester; YK11 ((17α, 20E) - [(17,20-methoxyethylidene) bis- (oxy)] - 1-oxo-; DNA (Terrabacter strain YK3 11S rRNA gene fragment); GenBank AB16
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba SARMs
CAS Number 431579-34-9
InChIKey KCQHQCDHFVGNMK-DEIKBOPOSA-N
Molekul Formula C25H34O6
Molekul Wwolung 430.53386
Monoisotopic Mass 430.236 g / mol
Katun Point 190-200 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Jam 6-10, gumantung saka individu
Werna Solid putih
Skeabsahan Propylene Glikol, DMSO, Etanol
Storage Temperature Suhu kamar
Bubuk YK-11 mentah Application Modhèl Reseptor Androgen Selektif, Myostatin Inhibitor

Raw Raw YK-11 powder (431579-34-9) Description

Akeh kedhaftar mikir YK11 minangka kunci kanggo mbukak kunci potensial lengkap awak lan nampa hasil otot kanthi cepet kanthi sawetara efek samping. YK11 katon dadi SARM super sing adhedhasar review, nalika ing kasunyatan, tamba iki ora khas SARM. Artikel iki ngeculake sains lan review kanggo menehi sampeyan idea sing jelas apa sing bakal dikarepake saka Sato SARM-steroid, kanthi risiko lan efek samping.

Uga nyatakake yen YK11 nduweni kemampuan kanggo ngurangi aktivitas myostatin, dadi dadi inhibitor myostatin. Jarum YK-11 mesthine minangka salah sawijining sing paling kuat ana ing kono. Sampeyan ora bisa mbandhingake YK kanggo LGD-4033 utawa SARM liyane amarga carane kuat iku.

Nanging, sanajan bubuk mentahan YK-11 banget kuwat, ateges mung ana sawetara studi sing dilakoni karo senyawa iki. Iki minangka alasan utamané wong-wong sing luwih apik tinimbang SARM kayata Ostamuscle, RAD-140 utawa GW-501516.

YK11 entuk kapentingan saka binaragawan amarga kemampuane bisa mbangun otot kanthi efek sisih minimal, kayadene macem-macem SARM. Struktur YK11 unik. Molekul YK dibagi luwih umum karo steroid tinimbang SARM, senadyan asring uga diselehake ing ember sing padha karo kabeh SARM non-steroid liyane.

Siji panaliten seluler ngandhakake yen YK11 nambah massa otot. Para panaliti nemokake sing nambahake follistatin protein otot-otot (inhibitor myostatin).

YK11 uga ningkatake kesehatan balung. Ing panaliten ing sel-sel tulang, YK11 ningkatake kadar protèin-pembentuk tulang.

Sawetara binaragawan sing wis nguji YK11 nyatakake hasil otot gedhe lan mundhut lemak kanthi efek samping minimal. Nanging, saiki ora ana studi kewan utawa manungsa saka YK11 lan safety ora jelas.

Raw YK-11 powder (431579-34-9) Mekanisme Tindakan

YK11 nduweni struktur kimia sing padha kanggo DHT lan iki dituduhake kanthi cara ikatan karo reseptor androgen. Awak ngasilake DHT sacara alami kanggo tujuan promosi kesehatan prostat, pertumbuhan rambut, lan pembangunan pubertas.

Yen kita kelas YK11 minangka SARM banjur bakal dadi paling kuat lan paling kuat saka sawijining jenis ing pasar. Iku amarga mung ngaktifake reseptor androgen sacara sebagian, sing nyebabake aktivitas katabolisme androgenik kanggo njupuk liwat atap. Kajaba iku, YK11 dikenal minangka inhibitor myostatin.

Para peneliti nindakake studi sel kanggo mangerteni carane kerjane mbangun otot. Hasil kasebut nuduhake yen mung bisa nambah tingkat follistatin. Follistatin minangka protèin alami sing alami ing awak manungsa sing mbantu njaga kahanan myostatin. Myostatin minangka hormon kang tugas kanggo ngurangi pertumbuhan otot sing ora bisa ditemokake.

Supaya adoh, mung bubuk mentah YK11 duweni kemampuan kanggo nyegah myostatin.

Bukti liyané nyatakaké yèn YK11 uga bisa ningkataké pertumbuhan balung kanthi ngganggu gateway sing kaya DHT.

Wuku Woh mentahan YK11 (431579-34-9)

Nambah Ukuran Otot

Nalika YK11 ora SARM per se, wis kemampuan luar biasa kanggo ngrangsang pertumbuhan otot. Iku diarani minangka kuat minangka S23.

Sing amarga iku secara alamiah ningkatake tingkat follistatin sing kanthi mangkono nambah kemampuan awak kanggo gawé sel-sel otot. Follistatin uga duweni tanggung jawab kanggo nyegah myostatin, saéngga mbukak sampeyan nganti kemungkinan pertumbuhan otot sing tanpa wates. Nanging yen efek follistatin bisa dicegah ing sembarang cara, mula, inhibisi myostatin ora bisa kedadeyan, sing bakal nggawe YK11 ora efektif.

Ora kaya swara kaya rekaman sing rusak nanging ora ana studi manungsa utawa kewan kanggo gawe data ing senyawa iki.

Kabeh sing kita duweni bukti anekdotal adhedhasar review bodybuilder ing forum online. Apa sing diomongake karo kita iku wis bisa ngalami penurunan lemak sing signifikan lan 15 lbs sing luwih dhuwur tinimbang gain otot ing wektu sing cendhak.

Nguatake Balung

Hormon seks penting kanggo njaga balung sing kuwat lan sehat. Bukti sing kasedhiya nuduhaké yèn bubuk mentahan YK11 bisa ningkatake kekuatan balung kanthi cara naleni reseptor androgen, sing meh padha karo apa sing ditindakake SARM.

YK11 uga bisa nambah jumlah aktif PKB (protein kinase B) sing ana ing sel-sel awak sing ndadekake pertumbuhan sel-sel tulang.

Aja lali yen sampeyan pengin duwe otot sing kuwat, sehat lan balung kanggo nyegah fraktur. Uga bisa mbantu ing babagan iki uga amarga iku banget efektif ing otot bangunan, ndhukung kesehatan tulang lan ngurangi efek fragile balung.

Dianjurake bubuk mentahan YK-11 (431579-34-9) Dosis

Bodybuilders sing wis nggunakke bubuk mentahan YK11 ngomong yen njupuk ing dosage of 10 kanggo 15 mg saben dina mung apik kanggo wong mau. Liyane wis nyatakake efek positif ing 5 mg saben dina. Paling kedhaftar siklus kanggo 4 kanggo 8 minggu. Sampeyan uga bakal nemokake pangguna sing tumpukan macem-macem SARM bebarengan.

Efek sisih Bubuk YK-11 mentah (431579-34-9)

Dadi, mung studi selular sing wis dilakoni ing YK11.

Ora ana bukti klinis utawa uga pasinaon kewan kanggo gawe maneh klaim sing lagi digawe babagan obat kasebut.

Iki kudu nggawe sampeyan mikir kaping pindho babagan nggoleki karo senyawa iki. Mbok menawa sampeyan kudu mriksa senyawa sing beda kayata Ostarine lan Ligandrol. Dheweke duwe informasi lan riset luwih akeh.

Punika bilih YK11 bisa beracun marang ati. Hypothetically speaking, bisa nyebabake wutah rambut, tali vokal, kesehatan prostat lan organ penting liyane ing awak.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Referensi & kutipan produk

Siklus YK-11 lan Pengalaman Umpan Balik saka Pengguna Nyata

Cathetan Suku

  1. Thevis, M., Piper, T., Dib, J., Lagojda, A., Kühne, D., Packschies, L., ... & Schänzer, W. (2017). Karakterisasi spektrometri Massa modulator reseptor androgen selektif (SARM) YK-11 kanggo tujuan kontrol doping. Komunikasi cepet ing Spektrometri Massa, 31(14), 1175-1183.
  2. Kanno, Y., Ota, R., Someya, K., Kusakabe, T., Kato, K., & Inouye, Y. (2013). Modulasi reseptor androgen selektif, YK11, ngatur pembedaan myogenic saka myoblast C2C12 kanthi ekspresi follistatin. Bulletin Biologi lan Farmasi, 36(9), 1460-1465.
  3. Piper, T., Dib, J., Putz, M., Fusshöller, G., Pop, V., Lagojda, A., ... & Thevis, M. (2018). Studi ing metabolisme vivo saka SARM Y1K11: Identifikasi lan karakterisasi metabolit sing duweni potensi kanggo kontrol doping. Tes testing lan analisis, 10(11-12), 1646-1656.