Magnesium Taurate (334824-43-0)

September 23, 2019

Beta-Arbutin ditemokake ing tingkatan tanduran sing dhuwur saka kulawarga saka kulawarga Ericaceae lan Saxifragaceae. Pancen, ……….


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Video Magnesium Taurate (334824-43-0) video

Spesifikasi Magnesium Taurate (334824-43-0) Spesifikasi

Jeneng Product Magnesium Taurate
Jeneng Kimia UNII-RCM1N3D968; RCM1N3D968; SCHEMBL187693; Asam etanesulfonat, 2-amino-, uyah magnesium (2: 1); YZURQOBSFRVSEB-UHFFFAOYSA-L;
CAS Number 334824-43-0
InChIKey YZURQOBSFRVSEB-UHFFFAOYSA-L
SMILE C (CS (= O) (= O) [O -]) NC (CS (= O) (= O) [O -]) N. [Mg + 2]
Formula molekul C4H12MgN2O6S2
Bobot molekul 272.6 g / mol
Monoisotopic Mass 271.99872 g / mol
Titik lebur udakara 300 °
Werna Putih
Stemp temp N / A
aplikasi Suplemen; Farmasi; Kesehatan; Kosmetik;

apa Magnesium Taurate?

Magnesium minangka mineral sing paling akeh lan penting ing awak manungsa. Iki melu ing atusan reaksi metabolik sing penting kanggo kesehatan manungsa, kalebu produksi energi, pangaturan tekanan getih, transmisi sinyal saraf lan kontraksi otot. Ngramut fungsi kardiovaskular, otot, syaraf, balung lan mRNA. Lan taurine minangka asam amino sing penting kanggo otak lan awak. Kaloro bahan kasebut stabilisasi membran sel lan duwe efek sedatif lan nyuda excitability sel saraf ing saindenging sistem saraf pusat. Mula, nalika rong bahan kasebut digabung lan dirasakake kanthi lengkap, kompleks anyar dibentuk-magnesium taurine. Kompleks anyar iki kanthi sampurna nggabungake kaluwihan magnesium lan taurine, sing entuk manfaat kesehatan kanggo nambah fungsi kognitif lan nyegah penyakit kayata migren lan kresku kardiovaskular.

Sawetara wong ujar manawa magnesium taurine minangka bentuk magnesium sing paling apik ing sistem kardiovaskular, amarga taurine mengaruhi enzim sing mbantu kontraksi ing otot jantung. Bisa nyegah aritmia kanthi mbatesi hipertrofi miokardium lan kakehan kalsium, lan uga bisa nglindhungi Hati kasebut dilindhungi saka aritmia sing disebabake campuran liwat liwat properti minangka stabilitas membran lan scavenger radikal bebas.

Magnesium taurate nduweni potensial gedhe minangka suplemen nutrisi, saengga magnesium taurine minangka pilihan sing apik kanggo wong sing golek suplemen magnesium lan suplemen kesehatan jantung amarga bisa nambah akeh kahanan kesehatan, kayata nambani gula getih lan hipertensi tinggi.

Cara njupuk Magnesium Taurate?

Magnesium Taurate ing pasar umume didol kanthi kapsul lan bubuk. Kanggo wong sing kudu njupuk Magnesium Taurate, dosis saben dina sing paling disaranake yaiku 1500mg, sing bisa dijupuk ing telung bagian. Yen sampeyan mikir magnesium sithik, sampeyan bisa nambah dosis magnesium taurate kanthi tepat, nanging luwih becik ora ngluwihi dosis sing aman.

Keuntungan saka Magnesium Taurate

Magnesium taurine minangka komplek magnesium lan taurine, sing nduwe mupangat kesehatan gedhe ing kegiyatan kesehatan manungsa lan mental.

· Magnesium taurine migunani banget kanggo nyegah penyakit jantung.

· Magnesium taurine bisa uga nyegah nyegah migren.

· Tauhid magnesium bisa mbantu nambah fungsi lan memori kognitif sakabèhé.

· Magnesium lan taurine bisa nambah sensitivitas insulin lan nyuda risiko komplikasi diabetes mikrovaskular lan makrovaskular.

· Magnesium lan taurine duwe efek sedative lan nyuda excitability sel saraf ing saindenging sistem saraf pusat.

· Tauhid magnesium bisa digunakake kanggo ngilangi gejala kayata kaku / spasm, sclerosis lateral amyotrophic lan fibromyalgia.

· Tauhid magnesium mbantu nambah insomnia lan kuatir umum

· Tauhid magnesium bisa digunakake kanggo ngobati kekurangan magnesium.

Efek samping Magnesium Taurate

Kurang luwih efek sisih magnesium taurine. Efek samping sing saiki dikenal yaiku rasa ngantuk, nyeri sirah lan diare. Dadi, yen sampeyan wedi banget amarga ngantuk sawise njupuk magnesium taurine, disaranake sampeyan njupuk ing wayah wengi sadurunge turu. Uga rembugan karo dhokter sadurunge njupuk tauhid magnesium.

Wigati:

  • Agarwal R, Iezhitsa I, Awaludin NA, Ahmad Fisol NF, Bakar NS, Agarwal P, Abdul Rahman TH, Spasov A, Ozerov A, Mohamed Ahmed Salama MS, Mohd Ismail N. Efek magrium taurate ing wiwitan lan kemajuan saka galaktosa- katarak eksperimen pengaruh: ing vivo lan evaluasi vitro. Exp Mripat. 2013 Mei; 110: 35-43. doi: 10.1016 / j.exer.2013.02.011. Epub 2013 Feb 18. PMID: 23428743.
  • Shrivastava P, Choudhary R, ​​Nirmalkar U, Singh A, Shree J, Vishwakarma PK, Bodakhe SH. Gerbang taur magnesium attenuates proses hipertensi lan kardiotoxicity tumrap tikus albino hipertensi sing didorong klorida. J Tradit Komplementasi Med. 2018 Jun 2; 9 (2): 119-123. doi: 10.1016 / j.jtcme.2017.06.010. eCollection 2019 Apr. PMID: 30963046.PMCID: PMC6435948.
  • Choudhary R, ​​Bodakhe SH. Magnesium taurate nyegah katarakactogenesis liwat pemugaran karusakan oksidatif lentikuler lan fungsi ATPase ing kéwan eksperimen hipertensi kadhalum. Pharmacother Biomed. 2016 Dec; 84: 836-844. doi: 10.1016 / j.biopha.2016.10.012. Epub 2016 Oct 8. PMID: 27728893.
  • Agarwal R, Iezhitsa I, Awaludin NA, Ahmad Fisol NF, Bakar NS, Agarwal P, Abdul Rahman TH, Spasov A, Ozerov A, Mohamed Ahmed Salama MS, Mohd Ismail N (2013). "Efek magrium taurate ing wiwitan lan kemajuan eksperimen katarak galaksi: ing vivo lan evaluasi vitro". Panaliten Mripat Eksperimen 110: 35–43. doi: 10.1016 / j.exer.2013.02.011. PMID 23428743. Loro ing panliten vivo lan in vitro nuduhake yen perawatan karo taurate magnesium ngilangi wiwitan lan kemajuan katarak ing tikus panganan galaksi kanthi mulihake rasio Ca (2 +) / Mg (2+) lan status redoks lensa.
  • Shao A, Hathcock JN (2008). "Taksiran résiko kanggo taurine asam amino, L-glutamine lan L-arginine". Toksikologi Regulasi lan Farmakologi. 50 (3): 376–99. doi: 10.1016 / j.yrtph.2008.01.004. PMID 18325648. metode sing luwih anyar sing diterangake minangka Tahap Aman sing dingerteni (OSL) utawa Intake Observasi (HOI) sing luwih dhuwur digunakake. Asil résiko OSL nuduhake manawa adhedhasar data uji coba klinis manungsa sing kasedhiya, bukti amarga ora ana efek salabetipun kuwat kanggo Tau kanthi tambahan nganti 3 g / d, Gln nganti intine nganti 14 g / d lan Arg ing intake nganti 20 g / d, lan level kasebut diidentifikasi minangka OSL pamilike kanggo wong diwasa sing sehat.