Minyak kembang (minyak sawit Safflower) 83% (8001-21-6)

Februari 28, 2020

Minyak kembang iku dijupuk saka wiji tanduran kembang. saengga uga diarani minyak wiji kembang srengenge, jenenge liyane yaiku minyak wiji Safflower. Minyak sunflowder dijupuk …….


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Minyak bunga kembang (Minyak wiji Safflower) video 83% (8001-21-6)

Minyak bunga kembang Spambocoran

Jeneng Product Minyak bunga kembang
Jeneng Kimia Minyak wiji Safflower
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba Biokimia lan Régas; Lipid; Oint; Bahan-bahan Kosmetik & Bahan Kimia
CAS Number 8001-21-6
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung N / A
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok 1F
Freezing Point -17C
Biologi Half-Life N / A
Werna cetha dadi kuning kuning
Skeabsahan Keliru karo benzena, kloroform, tetrachloride karbon, eter diethyl, lan petroleum entheng; prakteke ora larut ing etanol (95%) lan banyu.
Storage Temperature kamar ruangan
Application lCooking lan goreng

Lkosmetik kaya balms lan krim kulit

lMedicine kanggo jantung amarga kurang kolesterol

Apa minyak Sunflower?

Minyak kembang iku dijupuk saka wiji tanduran kembang. saengga uga diarani minyak wiji kembang srengenge, jeneng liyane yaiku: Minyak wiji Safflower. Minyak sunflowder dijupuk dening ekstraksi cairan Superkritik, beda karo teknologi Press normal.

Minyak bunga kembang bisa warna kanthi warna kuning dadi kuning kuning. Ana macem-macem jinis kembang srengenge. Umume minyak kembang kembang asale saka kembang biasa (Helianthus annuus). Produsen utama minyak kembang kalebu Rusia, Ukraina, lan Argentina.

Sunflowers asli saka Amérika Lor lan Kidul, lan wis digunakake minangka panganan lan sumber hias nganti pirang-pirang abad. Dina iki, minyak kembang digunakake ing saindenging jagad kanggo masak, lan bisa ditemokake ing panganan sing wis digawe komersial lan diproses. Iki uga digunakake ing cat lan minangka bahan ing produk perawatan kulit.

Minyak wiji kembang kembang ngemot lemak sing monounsaturated lan poliaturatur. Minyak bunga kembang dadi populer amarga kandungan asam lemak sing nyengsemake, sing kalebu asam palmitik, asam stearic, oleic acid, lecithin, karotenoid, selenium, lan asam linoleat. Gabungan asam lemak ing awak iku penting banget kanggo njaga macem-macem unsur kesehatan manungsa, lan bisa njaga keseimbangane.

Kajaba iku, sawetara asam lemak, vitamin E (tocopherol) lan senyawa organik liyane tumindak minangka antioksidan ing lenga, ateges bisa nyebabake pengaruh positif ing macem-macem kahanan. Uga duwe lemak poliaturaturasi liyane saka lenga sayur-sayuran sing umume digunakake. Kanthi kepinginan anyar mangan sehat lan golek pilihan alternatif, lenga kembang sithik banget dikarepake ing pasar internasional.

Mupangatake minyak wungu kembang

-Ing kesehatan manungsa

Minyak kembang suda Tahap kolesterol: Umume panliten nuduhake yen kalebu minyak kembang ing diet nyuda kolesterol lan lipoprotein (LDL) kurang Kapadhetan kolesterol kurang "ala". Nanging, nggunakake minyak kembang sithik bisa uga ora efektif kanggo nyuda kolesterol dibandhingake minyak sawit lan minyak flaxseed. Salajengipun, minyak kembang ora efektif kanggo nurunake kolesterol ing wong sing duwe penyakit vaskular periferal utawa sing ana risiko kanggo aterosklerosis.

Minyak kembang suda Tahap kolesterol: Umume panliten nuduhake yen kalebu minyak kembang ing diet nyuda kolesterol lan lipoprotein (LDL) kurang Kapadhetan kolesterol kurang "ala". Nanging, nggunakake minyak kembang sithik bisa uga ora efektif kanggo nyuda kolesterol dibandhingake minyak sawit lan minyak flaxseed. Salajengipun, minyak kembang ora efektif kanggo nurunake kolesterol ing wong sing duwe penyakit vaskular periferal utawa sing ana risiko kanggo aterosklerosis.

Minyak kembang nambah tingkat energi: Nalika lemak jenuh bisa nggawe sampeyan rumangsa lemes, lemak ora jenuh nambah tenaga sampeyan. Iki mbantu mbuwang glikogen menyang aliran getih saka ati. Glikogen minangka jinis gula sing nyedhiyakake energi tambahan sing cepet.

Minyak kembang nglindhungi Badan:

Kasedhiyan saka Kaki Athlete: Minyak bunga kembang uga minangka obat sing efektif kanggo menehi relief saka sikil Athlete (tinea pedis). Kaki atlit minangka infeksi jamur sing diwiwiti ing antarane driji sikil. Aplikasi minyak topikal mbantu mbantu ngobati luwih cepet.

-Minyak minyak wangi kanggo kulit

Minyak wangi ngemot pirang-pirang bahan sing duweni keuntungan kanggo kulit. Dheweke kalebu:

asam oleic

vitamin E

sesamol

asam linoleat

Minyak wiji kembang srengenge minangka sumber vitamin E sing gedhe, sugih nutrisi lan antioksidan, lan efektif kanggo nglawan masalah skincare kaya kukul, peradangan, kemerahan umum lan gangguan saka kulit.

Minyak bunga kembang bisa digunakake minangka antioksidan: Minyak bunga matahari kaya Vitamin A lan Vitamin E, Vitamin E minangka antioksidan sing bisa mbantu nglindhungi kulit saka radikal bebas lan saka efek srengenge sing ala, kayata penuaan lan kedutan sing durung wayahe. Minyak kembang iku entheng lan ora greasy lan bisa diserep ing kulit kanthi gampang tanpa ngalangi pori, nggunakake produk skincare dirumus nganggo minyak kembang iku cara sing apik kanggo entuk keuntungan vitamin E kanggo kulit.

Minyak Sunflower minangka alangan nglindhungi kulit: Minyak wangi kaya asam linoleat, bisa ngatasi halangan alami kulit, ndhukung kemampuane kanggo njaga kelembapan. Uga duwe efek anti-inflamasi Source sing dipercaya nalika digunakake sacara topikal. Iki nggawe bisa migunani kanggo kulit garing lan kahanan, kayata eczema.

Minyak wangi kembang nyuda radhang

Minyak bunga kembang nduweni Potensi antikanker

Minyak kembang srengenge nggunakake lan aplikasi

Masak lan goreng

Kosmetik kaya lambe lambe lan krim kulit

Kedokteran kanggo jantung amarga kurang kolesterol

Minyak minyak wangi ing sampo. Minyak bunga wangi menehi rambut sing apik. Nalika ditrapake ing rambut, Minyak Sunflower hidrat, nguatake, nglembut, ngurus kulo, ndandani karusakan, lan kanthi efektif ngatasi penipisan, kerugian, lan gundul.

Digunakake kanggo obat-obatan, Sunflower Carrier Oil nglindhungi bakteri sing mbebayani, ngombe kulit sing jengkel, inflamed, calloused, lan kasar, lan nyegah gangguan jerawat. Ing terapi urut, dianggep luwih pas kanggo ngatasi ulser sikil.

reference:

  • Efek Ndandani anti-Radang lan Kulit Kanggo Ndhaptar Topical Sawetara Oils Tanduran. Lin TK et al. Int J Mol Sci. (2017)
  • Oils Alam kanggo Diposaken Barrier Kulit: Senyawa kuno Saiki Diwangun dening Ilmu Modern. Vaughn AR et al. Am J Clin Dermatol. (2018)
  • Oils Alam kanggo Diposaken Barrier Kulit: Senyawa kuno Saiki Diwangun dening Ilmu Modern. Vaughn AR, Clark AK, Sivamani RK, Shi VY. Am J Clin Dermatol. 2018
  • Perawatan perawatan kulit kiwa sing glycerol sing dhuwur kanggo nambah ketombe. Harding CR, Matheson JR, Hoptroff M, Jones DA, Luo Y, Baines FL, Luo S. Kulit Kulit. 2014 Mei-Jun; 12 (3): 155-61.
  • Asam lemak diet mengaruhi sistem kekebalan awak ing tikus lanang sing sensitif marang ovalbumin utawa divaksinasi karo influenza. Hogenkamp A, van Vlies N, wedi AL, van Esch SM, Hofman GA, Garssen J, PC Calder. J Nutr. 2011 Apr 1; ​​141 (4): 698-702. doi: 10.3945 / jn.110.135863. Epub 2011 23 Jan

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.