+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw PRL-8-53 powder (51352-87-5)

PRL-8-53 minangka kimia riset nootropik sing asalé saka asam benzoat lan fenilmetilamin kanthi efek nginggahaken memori .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1280kg / sasi

Description

Raw PRL-8-53 powder (51352-87-5) video

Raw PRL-8-53 powder (51352-87-5) Description

Wêdakakêna PRL-8-53 yaiku kimia riset nootropik sing diwiwiti saka asam benzoat lan fenilmetilamin kanthi efek ngupaya memori, sing digunakake ing panalitaan neurosains sing ana hubungane karo peningkatan memori lan perlindungan marang gangguan memori.

Raw PRL-8-53 powder (51352-87-5) Spambocoran

Jeneng Product Raw PRL-8-53 bubuk
Jeneng Kimia PRL-8053; Raw PRL-8-53; Methyl 3- (2- (benzil (Methyl) aMino) ethyl) benzoate hydrochloride; 3- (2-Benzyl (methyl aminoethyl) 2- (Benzylmethylamino) etil] asam benzoat methyl ester hydrochloride; Benzoic acid, 3- (2- (Methyl (phenylMethyl) aMino) ethyl) -, ester metil, hydrochloride; Methyl 3- (2- (benzyl (methyl) PRL-8-53 bubuk (hydrochloride)
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Kelas Nootropik
CAS Number 51352-87-5
InChIKey HLBBSWSJLPLPRU-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C18H22ClNO2
Molekul Wwolung 319.82578
Monoisotopic Mass 283.36 g / mol
Katun Point 149-152 ℃
pembekuan Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life jam 2-4
Werna Bubuk kristal putih
Skeabsahan Larut ing larutan 25 ing Etanol, Larut ing banyu 50.
Storage Temperature -20 ° C
Application Wêdakakêna PRL-8-53 yaiku kimia riset nootropik sing diwiwiti saka asam benzoat lan fenilmetilamin kanthi efek ngupaya memori, sing digunakake ing panalitaan neurosains sing ana hubungane karo peningkatan memori lan perlindungan marang gangguan memori.

Suplemen, obat-obatan, obat-obatan

Mentah PRL-8-53 bubuk (51352-87-5) Description

PRL-8-53 minangka senyawa eksperimen sing akeh pracaya dadi salah siji sing paling efektif kanggo ningkatake memori. Jeneng lengkapé yaiku metil 3- (2- (benzil (metil) amino) etil) benzoat.

Peneliti nemokake menawa suplemen lisan PRL-8-53 bisa ningkatake learning in advance ing tikus. Siji pangalaman manungsa uga wis rampung ing PRL-8-53. Saben peserta ngginakaken plasebo lan PRL-8-53, ing wekdal ingkang kapisah, kanthi sinau crossover pindho. Peserta banjur njupuk tes memori, kanthi tembung rolas monosilabic ing urutan tartamtu. Tes iki dilakoni kaping telu, sakcepete sawise suplemen, sedina sawise pasangsurut, lan papat dina sawise suplemen.

Senadyan bukti kurang, ana pratandha senyawa nootropik sintetis iki bisa nambah kemampuan belajar lan pambentukan memori.

PRL-8-53 bubuk (51352-87-5) Mekanisme Tindakan?

Mekanisme tumindak Prl-8-53 saiki ora dingerteni. Bisa nambah aktivitas otak acetylcholine, neurotransmitter penting kanggo sinau lan memori.

Kajaba iku, bubuk Prl-8-53 bisa ningkatake tingkat dopamin, sing bisa nambah daya ingat, motivasi, lan ngurangi rasa kesel. Uga uga ngalangi produksi serotonin, sing bisa nambah kuatir, depresi, lan insomnia.

Wuku of PRL-8-53 bubuk (51352-87-5)

  • Prl-8-53 Bisa Ngapikake Memori
  • Prl-8-53 Nggawe Fungsi Kognitif

Recommended PRL-8-53 bubuk (51352-87-5) Dosis

Dosis sing digunakake ing panularan manungsa yaiku bubuk 5 saka Prl-8-53 sing diwenehake sajrone suplemen lisan tunggal.

Miturut pangguna Prl-8-53, dosis antarane 10 lan 20 mg efektif lan ditrima.

Efek sisih of PRL-8-53 bubuk (51352-87-5)

Studi toksisitas ing tikus nuduhaké ambang sing relatif dhuwur kanthi tarif LD50, nanging bukti sing luwih jelas perlu. Uga, misale efek samping potensial saka PRL-8-53 yaiku ngurangi aktivitas motor ing otak.

Ing pangadilan manungsa siji bubuk Prl-8-53, dosis cilik 5 mg ora nyebabake efek samping.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.