Wêdakakêna Palmitoyletananolamida mentah (544-31-0)

Maret 15, 2020
SKU: 544-31-0

Powder Palmitoylethanolamide (PEA) yaiku asam amino asam endogen, sing kalebu ing kelas ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1287kg / sasi

Bubuk Palmitoyletananolamida mentah (544-31-0) video

Wêdakakêna Palmitoyletananolamida mentah (544-31-0) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Palmitoyletananolamida
Jeneng Kimia Wêdakakêna Palmitoyletananolamida;

(2-Hydroxyethyl) hexadecanamide;

Hydroxyethylpalmitamide;

Palmidrol;

N-Palmitoylethanolamine;

Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Amines, Pharmaceuticals, Intermediates & Fine Chemicals
CAS Number 544-31-0
InChIKey HXYVTAGFYLMHSO-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C18H37NO2
Molekul Wwolung 299.499 g / mol
Monoisotopic Mass 299.50 g / mol
Katun Point 93 nganti 98 ° C (199 nganti 208 ° F; 366 nganti 371 K)
Titik nggodhok 461.5 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life Ora Ana Data
Werna Putih kanggo Off-Putih Solid
Skeabsahan Kloroform (Sparingly), Methanol (Sparingly)
Storage Temperature -20 ° C
Bubuk mentah Palmitoylethanolamida Application Powder Palmitoylethanolamide mentah yaiku agonis reseptor CB2 cannabinoid endogenous lan agonist GPR55 selektif.

Wêdakakêna Palmitoyletananolamida mentah (544-31-0) Gambaran

Wêdakakêna Palmitoyletananolamida mentah (PEA) yaiku amida asam lemak endogen, duweni kelas agonis faktor nuklir. Palmitoyletananolamide (PEA) diprodhuksi ing awak kanggo nandhang sakit lan inflamasi. Akeh kéwan lan tetanduran uga gawé PEA. Jumlah paling dhuwur bisa ditemokake ing soy lesitin, kedele, endhog, kacang, lan alfalfa. Asam lemak iki kanthi cepet bisa ngedongkrak kannabinoid alami lan nglindhungi saraf ing awak. Manfaat kasebut nyengkuyung kanggo macem-macem gangguan angel kanggo nambani.

Palmitoyletananolamide wis tujuwan kanggo ngikat menyang reseptor ing inti sel (reseptor nuklir) lan ngetrapake fungsi biologi sing akeh banget kanggo nyeri lan inflamasi kronis. Target utama dianggep minangka reseptor alpha (PPAR-α) -aktivasi peroxisome. Nanging, anané Palmitoyletananolamida (lan N-acylethanolamine sing gegandhengan karo struktural) wis dikenal kanggo nambah aktivitas anandamide kanthi "efek rombongan" sing disebut. Powder Palmitoylethanolamide mentah / PEA wis dituduhake duwe sipat anti-inflamasi, anti-nociceptive, neuroprotective, lan anticonvulsant.

Minangka tambahan, PEA kasedhiya ing tablet, kapsul, lan bubuk. Ing Italia lan Spanyol, PEA dipasarkan minangka panganan kanggo tujuan medis khusus.

Wadah palmitoyletananolamida (544-31-0) Mekanisme Tindakan

Palmitoyletananolamide ngaktifake alpha PPAR nandhang energik, lemak, lan anti-inflamasi. Kanthi ngaktifake protein iki, PEA mandheg ing kegiatan gusi pro-inflamasi lan ngasilake akeh zat inflamasi.

Palmitoyletananolamide nyuda aktivitas saka FAAH gene bliss sing ngilangi anandamide cannabinoid alami. Iki nambah tingkat nyenyet anandamide ing awak, ngewangi nandhang lara lan ningkatake istirahat. Bisa uga ngaktifake reseptor cannabinoid (CB2 lan CB1).

Palmitoylethanolamide ngandhut asam palmitat ing strukturé. Titik wiwitan kanggo nggawe PEA ing awak pancen asam lemak jenuh iki.

Nanging, mung nambah asupan saka asam palmitat utawa lemak dietary liyane ora bakal nyebabake produksi Palmitoyletananolamide ing awak. Iki amarga awak bakal nggunakake PEA mung nalika perlu ngimbangi inflammation utawa pain, lan tingkat uga bakal beda-beda kabeh dina. Cara sing paling apik kanggo njaluk keuntungan saka PEA yaiku suplemen standar, utawa panganan kaya PEA.

Gunakake saka bubuk Palmitoyletananolamida (544-31-0)

Manajemen sengit

▪ Anti-inflammatory

▪ Anti-nociceptive

▪ Neuroprotective

▪ Anticonvulsant properties.

Disaranake bubuk Palmitoylethanolamide (544-31-0) Dosis

Panalitiyan klinik liyane bisa uga migunani nanging isih ana data sing cukup kanggo ngandhakake yen Palmitoylethanolamide minangka tambahan banget. Malah suplementasi PEA jangka-panjang ora ana hubungane karo efek salabetipun. Palmitoyletananolamide digunakake ing dosis 300 mg nganti 1.8 g / dina ing studi klinis.

▪ Sabanjure 600 mg / dina bisa uga dibutuhake kanggo nyuda nyeri saraf, dosis 1.2 g / dina digunakake kanggo nyeri saraf ing diabetes.

▪ PEA nganti 1.8 g / dina iki digunakake kanggo ngurangi karusakan saraf mata ing wong glaukoma utawa diabetes.

▪ Kanggo nglawan kadhemen umum, 1.2 g / dina minangka dosis standar.

Dosis total bisa dipérang dadi rong dina. Disaranake wiwit metu karo dosis standar 1.2 / dina dibagi dadi 600 mg ing esuk lan 600 mg sore. Lacak respon lan mboko sithik nambahake dosis sawise 1 sasi yen dibutuhake.

Tambahan suplemen Palmitoyletananolamide sing digunakake ing pirang-pirang pasinaon luwih unggul tinimbang liya. Micronized Palmitoylethanolamide minangka wêdakakêna sing luwih apik sing diserep lan luwih efektif. Palmitoyletananolamida sing digabungake karo luteolin uga digunakake ing uji klinis lan bakal banget migunani kanggo kesehatan otak.

keuntungan Wêtine palmitoyletananolamida (544-31-0)

Wiwit ditemokaké ing 1950, peneliti wis kepéngin banget karo Palmitoyletananolamida. Minangka obat penghilang noda lan anti-inflamasi alami sing kuwat lan aman, Palmitoylethanolamide nawakake pangarep-arep kanggo akèh wong sing nandhang sakit saka kronis lan neuropathik. Kajaba manfaat iki, bubuk Palmitoylethanolamide bisa menehi manfaat potensial kanggo kesehatan pribadi. Ana sawetara keuntungan kanggo referensi:

♦ PEA ngurangi nyeri lan inflamasi

♦ Ningkatake Kesehatan lan Regenerasi Brain

♦ Good for Your Eyes

♦ Muga-muga nglindhungi ati

♦ Ngurangi inflamasi Gut

♦ Bisa Ngurangi Gejala Depresi.

♦ Ngurangi Gejala Multiple Sclerosis

♦ Njaga Perang Dingin

♦ Ngurangi Release Histamine

Manfaat anyar Palmitoyletananolamide terus ditemokake, nuli sawetara ilmuwan bingung. Ternyata Palmitoylethanolamide uga bisa ngaktifake reseptor cannabinoid, nambah swasana ati, nyuda alergi.

Apa bukti ing Palmitoylethanolamide (PEA) duwe keuntungan kanggo bobot mundhut?