+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk (5984-59-8)

Raw (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk klorida minangka anestesi lokal lan ......... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1400kg / sasi

Description

Raw (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk (5984-59-8) video

Spesifikasi klorida mentah (1,5-dimetilheksil) (5984-59-8)

Jeneng Product Raw (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk klorida
Jeneng Kimia XYUMX-Heptanamine, 1,5-methyl-, hidroklorida (2: 6)
Brand NAme Raw (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk klorida
Kelas Narkoba Kimia khusus
CAS Number 5984-59-8
InChIKey InChI=1/C8H19N.ClH/c1-7(2)5-4-6-8(3)9;/h7-8H,4-6,9H2,1-3H3;1H
Molekul Formula C8H20ClN
Molekul Wwolung 165.7041
Monoisotopic Mass 235.207 g / mol.
Titik nggodhok 229.3 ° C ing 760 mmHg
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life terus-terusan ing banyu (setengah gesang 2 dina)
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan amonium cair, hidrazina, larut ing aseton sing rada larut: Insoluble in diethyl ether, etil asetat
Storage Temperature Suhu kamar
Application digunakake minangka agen acidifikasi sistemik ing perawatan alkaliosis metabolis sing abot, ing test loading asam lisan kanggo ndhiagnosa asidosis tubular renal distal, kanggo njaga urin ing pH asam ing perawatan sawetara gangguan saluran kemih.

Mentah (1,5-dimethylhexyl) bubuk amonium klorida (5984-59-8) Gambaran

Raw (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk klorida minangka senyawa anorganik kanthi rumus NH4Cl lan uyah kristalin putih sing larut banget ing banyu. Solusi amonium klorida sing asifat asam. Sal ammoniac minangka jeneng alam, amonium klorida mineralogical. Mineral iki asring digawé ing pembakaran batubara batangan saka kondensasi gas sing diasilake dening batu bara. Uga ditemokake ing sawetara jinis ventilasi vulkanik. Iku utamané digunakake minangka pupuk lan agen flavoring ing sawetara jinis liquorice. Iki minangka produk saka reaksi asam klorida lan amonia.

(1,5-dimethylhexyl) bubuk amonium klorida (5984-59-8) Mekanisme Tindakan

Anestesi lokal diprodhuksi dening aplikasi tropis solusi saka hidroklorida utawa basa bebas 2-Amino-6-methylheptane kanggo mata kelinci. Intravenously ing asu anesthetized karo pentobarbital sodium, 2-Amino-6-methylheptane hydrochloride pameran 1 / 500-1 / 1000 kegiatan pressor saka epinephrine. 2-Amino-6-methylheptane hydrochloride ditemokake kanggo ningkatake tingkat jantung lan amplitudo kontraksi. Intravena ing asu, anesthetized karo sodium pentobarbital, dosis 0.5 kanggo 1.0 mg saben kilogram bobot awak 2-Amino-6-methylheptane hydrochloride ora duwe efek biso ditrapake ing usus cilik, detrusor saka ngambakake urinary, sekresi urine utawa respirasi. Intraperitone ing tikus, 2-Amino-6-methylheptane hydrochloride ditemokake minangka meh kabeh ora ana ing sistem saraf pusat sing stimulating ing dosis non-beracun. Ora ana bukti histologis saka iritasi saka trakeos-bronkial wit mukosa sing nyatetake ing kelinci utawa tikus sing nghirup 2-Amino-6-methylheptane basis saben dina saben dina kanggo 10 lan 30.

Gunakake (1,5-dimethylhexyl) bubuk amonium klorida (5984-59-8)

▪ Prestasi atletik.

▪ Kurang bobot.

▪ Minangka pharmaceutical intermediate of octamylamine

A agen acidifying sistemik

Disaranake (1,5-dimethylhexyl) bubuk amonium klorida (5984-59-8) Dosis

Mung kanggo referensi:

Ora ana rekomendasi dosing resmi sing disetujoni kanggo amonium klorida (1,5-dimetilheksil), nanging adhedhasar studi kéwan lan kamiripan karo DMAA, dosis aman konservatif yaiku 1mg / kg badan nganti 160mg. LD50 (dosis sing dibutuhake kanggo mateni setengah saka kabeh test animal) saka (1,5-dimetilheksil) amonium klorida kanggo tikus yaiku 59mg / kg. Maneh, paling apik kanggo tetep nganggo dosis konservatif kanggo saiki lan saenipun, riset luwih lanjut kudu dilakoni sadurunge release tambahan ing tambahan. Wektu wicaksana, paling apik yen njupuk menit 30-60 sadurunge latihan supaya bisa ningkatake aspek latihan, nalika bisa uga ditindakake ing saindhenging dina minangka suppressant nafsu makan.

Manfaat bubuk amonium klorida (1,5-dimetilheksil) (5984-59-8)

♦ Tumindak minangka bronkodilator (widening bronchi kanggo arus udara luwih akeh)

♦ Aktivitas decongestant (mbatesi pembuluh getih kanggo ngurangi pembengkakan lan kemampuan kanggo nglangi).

♦ Fokus ditingkat lan suppressant napsu cukup kuwat.

♦ (1,5-dimethylhexyl) amonium klorida bisa digunakake kanggo ngangkat kemampuane kanggo nggedhekake tingkat energi lan ningkatake fokus lan perhatian.

♦ (1,5-dimetilheksil) bubuk amonium klorida nduweni struktur sing padha karo senyawa sing katon minangka agen ngeculake monoamin. Yaitu, bisa nambah tingkat monoamin kayata dopamin lan noradrenalin.

♦ Sampeyan bisa ndukung latihan luwih kuat lan ngurangi RPE (tingkat perceived exertion).

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.