Bungkus sintetik mentah (5985-28-4)

Oktober 30, 2018
SKU: 5985-28-4
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Synephrine bubuk HCL yaiku senyawa kimia alkaloid alami sing ditemokake tetanduran lan dijupuk kanggo nggunakake minangka suplemen ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1450kg / sasi

Bungkus Powder Synephrine (5985-28-4)

Specifications of Pulp Synephrine HCL (5985-28-4)

Jeneng Product Raw Synephrine bubuk HCL
Jeneng Kimia Synephrine hydrochloride; 5985-28-4; 4- (1-Hydroxy-2- (methylamino) etil) phenol, hidroklorida;
Brand NAme Yocon
Kelas Narkoba Lemak ilang
CAS Number 5985-28-4
InChIKey COTCEGYSNTWJQV-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C9H14ClNO2
Molekul Wwolung 203.666 g / mol
Monoisotopic Mass 203.071 g / mol
Katun Point 147-150 ° C
Boiling Point 341.10 ° C. @ 760.00 mm Hg (est)
Biologi Half-Life Ora ana wektu sing kasedhiya
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan Ora ana wektu sing kasedhiya
Storage Temperature Kulkas
Application Bisa dianggep minangka bahan bakar sing paling efektif

Synephrine Mentah hcl bubuk (5985-28-4) Description

Raw Synephrine Wêdakakêna HCL yaiku senyawa kimia alkaloid alami sing ditemokake tetanduran lan dijupuk kanggo dianggo minangka suplemen. Synephrin uga bisa diarani minangka 'jeruk pahit' amarga asal saka jeruk cilik. Ing kasunyatan, alamiah iki ditemokake ing kulit jeruk, sebabe diarani jeruk pahit. Jeruk pahit saiki digunakake kanggo nomer masalah sing padha uga sawetara masalah modern kaya bobot mundhut lan minangka bantuan ing perang nglawan atlet. yaiku salah sijine senyawa utama ing jeruk pahit lan panginten minangka pondasi tanduran healing tanduran Raw Synephrine bubuk HCL, bisa dibantah minangka bahan bakar sing paling efektif kanggo ngobong lemak. Gandheng dijupuk saka jeruk, lan yen sampeyan duwe, sampeyan bisa entuk manfaat ing macem-macem cara.

Minangka bahan tambahan dietary, tèknik pati HCL kasedhiya aman kanggo paling gedhe nalika digunakake kanthi bener. Nanging, ana sawetara efek ala entheng ing antarane pangguna sing njupuk banget akeh urinine. Synephrine minangka stimulan, saéngga penting kanggo miwiti dosis sing kurang kanggo netepake toleransi. Sintesis sintèsis HCL bisa nimbulaké tekanan getih, jantung, aritmia, ngirangi kulit, nglangi, gelisah, agitasi, masalah pernafasan, pusing, sirah, tremor, gula darah rendah lan ketidakimbangan gula darah, nyeri weteng, mual, lan diare, utamané dikombinasikaké karo stimulan liya.

Synephrine hcl bubuk (5985-28-4) Mekanisme Tindakan

Efek kardiovaskuler saka ligan sing ana hubungane karo adrenergic receptor binding. Umumé, nalika ligan ikatan karo reseptor α-adrenergik, vasokonstriksi uga ana, lan nalika naleni reseptor β1-adrenergik, kontraksi kardiovaskular lan asil denyut jantung sing luwih dhuwur. Studi nuduhake yen tèkstil peptidin hcl ngubungaké karo reseptor β3-adrenergik, lan nambahake kemampuan awak kanggo ngilangi lemak. Binding kanggo reseptor β3-adrenergik ora ndadekake tingkat jantung utawa tekanan getih. Maneh, amarga sinetri nuduhaké biji utawa ora ana nalar kanggo reseptor α1-, α2-, β1-, lan β2-adrenergik lan ora katon kanggo nindakake efek adrenergik ora langsung, efek kardiovaskuler, kayata paningkatan denyut jantung lan tekanan darah, ora ngalami dosis biasa, ora kaya sawetara turunan phenylethylamine lan phenylpropanolamine. Owah-owahan struktural cilik nyebabake beda-beda gedhe ing receptor adrenergik lan sabanjure kemampuan kanggo ngasilake efek kardiovaskuler.

Werna synthrine hcl uga nambah karbohidrat ing awak kanthi ngasilake energi luwih gedhe sajrone ATP.49-52. Iki ndadekake glukosa glukosa ing sel otot, uga glikogenolisis, glukoneogenesis, glikolisis, lan serapan oksigen. Keterlibatan kalsium ion lan cAMP karo reseptor adrenergik wis dituduhake ing proses biokimia, sing nuduhake keterlibatan mekanisme.

Kajaba iku, nggunakake bubuk Synephrine hcl bakal nyandhet aktivasi NF-kB. Zat iki minangka kunci kanggo nyebabake penyakit inflamasi kayata asma. Pemanfaatan bubuk Synephrine uga ditemokaké kanggo nimbulaké aksi hormon eotaxin-1 utamané. Iki ngindhari gerakan eosinophil menyang area sing inflamed.

Senajan ora bisa dibuktèkaké liwat eksperimen, panggunaan bubuk Synephrine hcl wis ditetepake kanggo nyegah acetylcholinesterase. Kimia kasebut dikenal minangka penyebab penyakit Alzheimer.

Wuku saka Sinephrine hcl bubuk (5985-28-4)

  • Synthrine hcl kanggo mundhut bobot
  • Synthrine hcl mbantu ngilangi napsu
  • Syntopin hcl ningkatake uptake glukosa otot sing luwih apik
  • Synephrine hcl improply glycogenesis aids
  • Synthrine hcl mbantu ngontrol diabetes
  • Sinetron hcl nambah pencernaan
  • Sinetron hcl ngurangi nervousness sadurunge surgery
  • Synthrine hcl bisa ningkatake tingkat mood lan energi
  • Synthrine hcl ngontrol bakteri sing mbebayani
  • Synthrine hcl bisa ngurangi inflamasi

Disaranake Synephrine hcl bubuk (5985-28-4) Dosis

Dosis Synthrine hcl sing paling umum yaiku kira-kira 100mg saben dina. Iki dianggep dadi dosis cukup sing bisa nyandhang bobot. Nanging, jumlah sing disaranake manawa pangguna kahanan kudu ora ngluwihi 200mg saben dina. Apa ing ndhuwur tandha iki dianggep racun lan bakal nyebabake individu kanthi risiko ngalami rakit efek samping fatal sing digandhengake karo nggunakake stimulan. Sampeyan bisa menehi saran, kanggo miwiti, 10 kanggo 20mg kanggo njamin yen wêsi Synclrine hcl seamlessly kompatibel karo awak. Sawise njupuk dosis dhisikan, sampeyan kudu njupuk wektu kanggo netepake respon awak marang tambahan. Yen kabeh iku apik, dosis kaping loro babagan 20mg bisa ditambahake sawise rong jam. Kajaba iku, interval dosis paling aman njupuk bubuk Synephrine hcl saben rong jam.

Efek sisih saka Sinephrine hcl bubuk (5985-28-4)

Nggunakake Synephrine uga diiringi efek samping kaya obat liya. Nalika siji dos saperangan nggunakake synthrine hcl bebarengan karo kafein. uga teka karo sawetara efek samping. Ing ngisor iki sawetara efek samping umum:

  • Tekanan darahe duwur.
  • Penyakit jantung.
  • Denyut jantung tidak teratur.
  • Pati yen digunakake ing dosis dhuwur sadurungé operasi.
  • Hallucinations / psychosis
  • Spasme koroner lan trombosis
  • Gangguan irama jantung (fibrilasi ventriks)
  • A suda ing ukuran otot (rhabdomyolysis)
  • Gagal ginjel
  • Gumpalan getih
  • Kerusakan saraf akibat tekanan ing otot (sindrom kompartemen bilateral)
  • Dada pain (varian angina)
  • stroke

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.