+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Lorcaserin bubuk (616202-92-7)

Wêdakakêna Wêt Lorcaserin kalebu kelas obat sing dikenal minangka agonists reseptor serotonin.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1480kg / sasi

Description

Film bubuk Raw Lorcaserin (616202-92-7)

Raw Lorcaserin powder (616202-92-7) Description

Woh mentah Lorcaserin kalebu kelas obat-obatan sing diarani serotonin reseptor agonists.It digawe kanthi nambah raos kenyataane supaya panganan sing kurang dimakan. Wêtah Lem Lorcaserin digunakake kanthi olah raga sing disetujui dokter, owah-owahan tingkah laku, lan diet diet kalori kanggo mbantu sampeyan ngilangi bobot. Iki digunakake dening wong sing kegedhen tartamtu, kayata wong-wong sing obesitas utawa duwe masalah medis sing gegandhengan karo bobot. Mundhut bobot awak lan tetep bisa nyuda risiko kesehatan sing teka kanthi obesitas, kalebu penyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi, lan urip sing luwih cendhek.

Wêdakakêna Wêt Lorcaserin minangka reseptor agonist 5-HT2C sing dipilih, lan pengobatan vitro nétuk selectivity cukup kanggo 5-HT2C liwat target sing gegandhengan. Reseptor 5-HT2C dumunung meh sacara eksklusif ing otak, lan bisa ditemokake ing choroid plexus, cortex, hippocampus, cerebellum, amygdala, thalamus, lan hypothalamus. Aktivasi reseptor 5-HT2C ing hypothalamus mestine ngaktifake produksi proopiomelanocortin (POMC) lan kanthi mangkono ningkatake mundhut bobot kanthi cepet. Pasinaon klinis nuduhake yen obat bisa ngurangi bobot obesitas lan pasien abot, bisa ningkatake paramèter metabolik sing duwe obesitas, lan bisa ditrima kanthi apik. Wêtah karet Lorcaserin kanggo 5-HT2c kaping 100 kaping luwih dhuwur tinimbang 5-HT2B (risiko penyakit jantung katarak), kanthi safety apik, kasebut minangka tamba bobot ngetokake bobot pisanan FDA sawise 1999. Ing taun pengobatan bubuk Raw Lorcaserin, mundhut bobot rata-rata antara 3 nganti 3.7 persen.

Spesifikasi bubuk Raw Lorcaserin (616202-92-7)

Jeneng Product Raw Lorcaserin bubuk Basa
Jeneng Kimia Raw Lorcaserin powder;(R)-8-Chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine
Brand NAme Belviq
Kelas Narkoba serotonin reseptor agonis
CAS Number 616202-92-7
InChIKey XTTZERNUQAFMOF-QMMMGPOBSA-N
Molekul Formula C11H14ClN
Molekul Wwolung 195.69
Monoisotopic Mass 195.0814772
Katun Point Ora ana data sing kasedhiya
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Umur setengah plasma kira-kira jam 11.
Werna wêdakakêna putih
kelarutan Larutan banyu luwih saka 400 mg / mL.
Lumbung Temperature -20 ℃ Beku
Application Kanggo perawatan obesitas, minangka tambahan kanggo diet kalori sing kurang lan tambah aktivitas fisik.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.