Raw Lorcaserin bubuk (616202-92-7)

Oktober 30, 2018

Wêdakakêna Lorcaserin mentah kalebu klompok obat-obatan sing dikenal minangka agonis reseptor serotonin. Iki bisa digunakake kanthi nambah rasa kebak saengga …… ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1480kg / sasi

Bubuk Lorcaserin mentah (616202-92-7) video

 

Wêdakakêna Lorcaserin Mentah (616202-92-7) Katrangan

Woh mentah Lorcaserin kalebu kelas obat-obatan sing diarani serotonin reseptor agonists.It digawe kanthi nambah raos kenyataane supaya panganan sing kurang dimakan. Wêtah Lem Lorcaserin digunakake kanthi olah raga sing disetujui dokter, owah-owahan tingkah laku, lan diet diet kalori kanggo mbantu sampeyan ngilangi bobot. Iki digunakake dening wong sing kegedhen tartamtu, kayata wong-wong sing obesitas utawa duwe masalah medis sing gegandhengan karo bobot. Mundhut bobot awak lan tetep bisa nyuda risiko kesehatan sing teka kanthi obesitas, kalebu penyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi, lan urip sing luwih cendhek.

Wêdakakêna Lorcaserin mentah minangka agonis reseptor 5-HT2C sing selektif, lan tes in vitro obat nuduhake selektivitas sing cukup kanggo 5-HT2C tinimbang target liyane. Reseptor 5-HT2C dununge meh ing otak, lan bisa ditemokake ing plexus, korteks, hippocampus, cerebellum, amygdala, thalamus, lan hypothalamus. Aktivasi reseptor 5-HT2C ing hypothalamus mesthine bisa ngaktifake produksi proopiomelanocortin (POMC) lan akibate nyengkuyung ngilangi bobot kanthi ngombe. Panaliten klinis nuduhake manawa obat kasebut bisa nyuda bobot obesitas lan pasien sing kakehan, bisa nambah parameter metabolisme sing gegandhengan karo obesitas, lan bisa ditoleransi kanthi apik. Afinitas bubuk Lorcaserin mentah kanggo 5-HT2c 100 kali luwih dhuwur tinimbang 5-HT2B (risiko penyakit jantung valvular), iki aman banget, iki minangka obat penurunan berat badan pertama sing disetujoni FDA sawise taun 1999. Ing taun perawatan bubuk Lor Lorerin mentah, rata-rata bobot mudhun antara 3 nganti 3.7 persen.

 

Bubuk Lorcaserin Mentah (616202-92-7) Spesifikasi

Jeneng Product Raw Lorcaserin bubuk Basa
Jeneng Kimia Raw Lorcaserin powder;(R)-8-Chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine
Brand NAme Belviq
Kelas Narkoba serotonin reseptor agonis
CAS Number 616202-92-7
InChIKey XTTZERNUQAFMOF-QMMMGPOBSA-N
Molekul Formula C11H14ClN
Molekul Wwolung 195.69
Monoisotopic Mass 195.0814772
Katun Point  Ora ana data sing kasedhiya
Freezing Point Ora kasedhiya data
Biologi Half-Life Umur setengah plasma kira-kira jam 11.
Werna wêdakakêna putih
kelarutan  Larutan banyu luwih saka 400 mg / mL.
Lumbung Temperature  -20 ℃ Beku
Application Kanggo perawatan obesitas, minangka tambahan kanggo diet kalori sing kurang lan tambah aktivitas fisik.