Wêdakakêna Oxiracetam (62613-82-5)

Desember 28, 2018
SKU: 62613-82-5

Wêdakakêna Raw Oxiracetam wis ditliti minangka perawatan potensial kanggo mundhut memori sing gegandhèngan karo penyakit Alzheimer lan neurologis liya ..........


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / sasi

Wêdakakêna Raw Oxiracetam (62613-82-5)

Wêdakakêna Raw Oxiracetam (62613-82-5) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Raw Oxiracetam
Jeneng Kimia 2- (4-hydroxy-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide
Brand Name Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Obat Nootropik
CAS Number 62613-82-5
InChIKey IHLAQQPQKRMGSS-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C6H10N2O3
Molekul Wwolung 158.15
Monoisotopic Mass 158.069 g / mol
Katun Point 165-168 ° C
Boiling Point 494.6 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life jam 8
Werna Putih Solid
Skeabsahan Larut ing DMSO
Storage Temperature Kering, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka pendek (dina kanggo minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (sasi nganti taun).
Application Nootropic. Analog Piracetam kanthi aktivitas psychostimulant.

Wêdakakêna Raw Oxiracetam (62613-82-5) Gambaran

Wêdakakêna Raw Oxiracetam arupa turunan Piracetam lan nyenengake sistem saraf pusat, ningkatake metabolisme otak, mundhak lan ningkatake daya tahan memori, kanthi efektif nambani memori lan mental. Iki digunakake kanggo nambani sindrom psikiatri disfungsi otak lan gangguan mental. Bisa nambah memori lan kemampuan belajar pasien karo demensia utawa gangguan memori. Iku cocok kanggo ngobati disfungsi saraf, kelainan memori lan gangguan intelijen sing disebabake dening karusakan otak. Sampeyan uga bisa digunakake minangka perawatan kuwat kanggo neurosis, trauma otak, encephalitis, lan penyakit otak liyane. Wujude bubuk paling mentahan saka mentahan Raw Oxiracetam yaiku banget larut ing banyu, saengga cocok kanggo injeksi. Panlitèn nedahaké yèn bubuk Raw Oxiracetam duwé aktivitas farmakologis sing luwih dhuwur lan efek kuratif sing signifikan dibandhingaké karo Piracetam.

Oxiracetam bubuk (62613-82-5) Mekanisme Tindakan

Oxiracetam wis cukup direksa amnesia-induced scopolamine loro ing populasi tikus lan ing populasi manungsa, suggesting bisa mbiyantu Recovery saka mabuk keruangan lan liyane gangguan kognitif negara dening ngreksa tingkat sing nyenengake acetylcholine minangka mekanisme utami.

Oxiracetam wis ditampilake kanggo nambah release acetylcholine ing sel hippocampal. Minangka acetycholine sing melu fungsi konsolidasi memori, iki bisa duweni potensi kanggo menehi efek nootropik.

Wuku of Oxiracetam bubuk (62613-82-5)

  • Apik memori
  • Learning Enhancement
  • Konsentrasi lan Fokus
  • Ngapikake Fluency Langsung
  • Neuroprotectant
  • Mupangati lan Nuwunake Wakefulness

Recommended Oxiracetam bubuk (62613-82-5) Dosis

Dosis oksiracetam kurang saka piracetam, nanging ora ateges jumlah cilik bakal cukup. Dosis sing khas yaiku antarane sawetara 1200 mg lan 2400 mg sing ditindakake sajrone dina, ing loro utawa telu saben dosis nyebarake dosis (kayata telung dosis 400mg utawa 800mg).

Efek sisih of Oxiracetam bubuk (62613-82-5)

Oxiracetam bisa nyebabake sirah. Kanggo nyingkiri sirah oxiracetam, mung njupuk tambahan kolin kayata alpha GPC utawa citicoline.

Amarga ora duwe sipat stimulan entheng, oksiracetam bisa nyebabake siklus turu normal yen dijupuk nganti telat dina.

Efek samping saka insomnia lan nervousness, nalika langka, wis sok-sok dilaporake. Efek iki bisa umumake supaya bisa nyegah oxiracetam sadurungé utawa ngurangi dosis.