+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Pikamilone Sodium powder (62936-56-5)

Pupuk sodium Raw Pikamilone ngupaya fungsi otak, ningkatake memori, konsentrasi, motivasi, jangkep perhatian, lan ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1530kg / sasi

Description

Raw Pikamilone Sodium Pulp (62936-56-5) video

Raw Pikamilone Sodium powder (62936-56-5) Description

Raw Pikamilone Sodium powder yaiku turunan amida saka vitamin Niacin (vitamin B3, asam nikotinat) lan neurotransmiter GABA. Iki dikembangake ing Uni Soviet ing 19691 lan ditliti maneh ing Rusia2 lan Jepang minangka prodhuk GABA.3,4,5.

Sato Picamilon asring ana ing bentuk picamilon, lan mènèhi panriman tumrap depresi, ningkatake prilaku mental, ngobati rasa anxiolitik. Picamilon minangka bahan dhasar sing dipigunakaké minangka penambah otak lan anxiolytic nuwuhake anxieties. Sodium Picamilon bisa mbantu individu sing duwe kuatir, depresi, kelainan nyawa utawa gangguan swasana ati liyane. Picamilon digunakake dening individu sing pengin nambah fokus lan energi mental tanpa tingkat kegirangan sing luwih dhuwur.

Raw Pikamilone Sodium bubuk uga minangka prodrug saka GABA sing digunakake ing perawatan hiperplasia prostatic benang lan kandung kemih neurogenik ing spinal.

Raw Pikamilone Sodium powder (62936-56-5) Spambocoran

Jeneng Product Raw Pikamilone Sodium powder
Jeneng Kimia Sodium 4- (pyridine-3-carbonylamino) butanoate;

Raw Pikamilone Garam bubuk sodium; Pikamilon sodium; Picamilon; Nasi garam Nicotinoyl-GABA;

Brand NAme Raw Pikamilone Sodium powder
Kelas Narkoba Seri Heterocyclic; Pyridines; API; Nootropics
CAS Number 62936-56-5
InChIKey DGWZSECHAXUHPD-UHFFFAOYSA-M
Molekul Formula C10H11N2NaO3
Molekul Wwolung 230.199 g / mol
Monoisotopic Mass 230.067 g / mol
Katun Point 208.0-212.0 ° C
GodhokIng Point 522.4 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life 30 menit
Werna Putih utawa putih putih
Skeabsahan Larut ing DMSO
Storage Temperature Kering, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka pendek (dina kanggo minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (sasi nganti taun).
Raw Pikamilone Sodium powder Application Pengobatan hiperplasia prostatic benang; Lan derivat iki disambungake saka vitamin Niacin (vitamin B3, asam nikotinat) karo neurotransmiter GABA, migunani ing riset molekul penembusan BBB sing ngasilake hidrolisis GABA.

Mentah Sodium Pikamilone bubuk (62936-56-5) Description

Raw Pikamilone Sodium powder yaiku turunan amida saka vitamin Niacin (vitamin B3, asam nikotinat) lan neurotransmiter GABA. Iki dikembangake ing Uni Soviet ing 19691 lan ditliti maneh ing Rusia2 lan Jepang minangka prodrug GABA.

Sato Picamilon asring ana ing bentuk picamilon, lan mènèhi panriman tumrap depresi, ningkatake prilaku mental, ngobati rasa anxiolitik. Picamilon minangka bahan dhasar sing dipigunakaké minangka penambah otak lan anxiolytic nuwuhake anxieties. Sodium Picamilon bisa mbantu individu sing duwe kuatir, depresi, kelainan nyawa utawa gangguan swasana ati liyane. Picamilon digunakake dening individu sing pengin nambah fokus lan energi mental tanpa tingkat kegirangan sing luwih dhuwur.

Raw Pikamilone Sodium bubuk uga minangka prodrug saka GABA sing digunakake ing perawatan hiperplasia prostatic benang lan kandung kemih neurogenik ing spinal.

Sodium Pikamilone bubuk (62936-56-5) Mekanisme tindakan?

Pikamilone Sodium wêdakakêna minangka kombinasi saka loro umum, nanging penting gizi, niasin lan GABA utawa gamma-aminobutyric asam. Dhewe, saben peran minangka peranan penting ing kesehatan otak, nanging uga digabungake kanthi sinergis kanggo nggawe keuntungan unik.

Mekanisme tumindak sing bener sing bisa digunakake kanthi picamilon kanthi cepet lan langsung. Iki minangka senyawa sing bisa larut ing banyu sing diserap kanthi gampang lan nyedhaki bioavailabilitas maksimum sajrone jam ingestion.

Efek sing nyenengake lan nyenyet bubuk picamilon digawe dening tingkat tambah GABA, neurotransmitter kuat sing nyebabake nyegah nancebake neuron, ngurangi perasaan stress lan kegirangan kanthi ngasilake efek sedative sing lembut.

Wuku of Sodium Pikamilone bubuk (62936-56-5)

  • Learning lan Memory Enhancement
  • Konsentrasi sing luwih apik, Alertness, lan Mental Stamina
  • Picamilon wis ditampilake minangka efek anti-kuatir, kanthi nyata ngurangi efek stres. Uga uga nyuda depresi.
  • Brain and Body Relaxation Without Sedation
  • Ngapikake Turu

Recommended Sodium Pikamilone bubuk (62936-56-5) Dosis

Dosis standar kanggo Pikamilone Sodium bubuk antara 50 lan 300 mg saben dina. Temtu, iki bisa dipérang dadi pirang-pirang administrasi ing sadina-seprene, gumantung marang pangaplikasi pangguna. Wêdhal Picamilon luwih apik nalika ditrapake ing weteng kosong lan efek saka nootropik iki bakal ana ing endi wae nganti rong jam nganti jam patang jam. Sampeyan kudu tansah metu karo paling dosis Picamilon sing paling efektif. Sinau manfaat sing dijupuk banjur nemtokake yen nambah dosis ing urutan.

Efek sisih of Sodium Pikamilone bubuk (62936-56-5)

Sakit Kepala

Pening

Mual

Kulit siram

Ing dosis dhuwur, picamilon bisa nurunake tekanan getih, sing bisa uga ora aman kanggo tekanan darah rendah.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.