+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Asam Tebu N-Methyl-D-aspartic (NMDA) (6384-92-5)

Asam nitrat métil-D-aspartat (NMDA) antagonis reseptor bubuk yaiku kelas ............


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1530kg / sasi

Description

Asam Waja N-Methyl-D-aspartic (NMDA) (6384-92-5)

Asam Tebu N-Methyl-D-aspartic (NMDA) (6384-92-5) Gambaran

Asam amino asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam amino Asam Asam Asam Asam Asam Asam Asam Asam Asam Asam Sacoro kontras karo glutamat, NMDA mbungkus lan ngatur reseptor NMDA, tanpa efek ing reseptor glutamat liyane.

N Asam Methyl D-Aspartic minangka reseptor sing dikenal ing neuron lan organ pangaturan hormon. Wis dianggep tanggung jawab kanggo ningkatake output hormonal sing luar biasa ing mangsa pubertas, sing nyebabake perkembangan otot lan seksual kanthi cepet. Kahanan hormon iki paling disenengi kanggo mbangun massa otot lan uga migunani kanggo nambah saben aspek kinerja seksual. Reseptor sing mentas ditemokake, nalika diaktifake kanthi bahan dasar asam amino sing disebut bubuk NMDA, ngasilake elevasi hormon anabolik sing kondang.

Wêdakakêna asam n-Methyl-D-aspartic (NMDA) nduwèni peran wigathe ing regulasi neuroendokrasi. Karo konsentrasi sing cocok bisa nimbulaké sistem endokrin organisme, utamané ngedholake sekresi hormon sacara signifikan (GH) organisme kéwan kanggo nambah GHlevel getih. Uga bisa nimbulaké aktivitas proliferasi sel kanthi nyandhet sintesis DNA sel PC12.

Asam Tebu Asam N-Methyl-D-aspartic (NMDA) (6384-92-5) Spambocoran

Jeneng Product Asam mentah N-Methyl-D-aspartic (NMDA)
Jeneng Kimia n-methylaspartate; n-methyl-d-aspartate; n-methyl-d-asparticaci; HD-MEASP-OH; HD-MEASP-OH HCL;
Brand NAme Asam mentah N-Methyl-D-aspartic (NMDA)
Kelas Narkoba Reseptor glutamat; Glutamat; asam amino; Inhibitor; Pyridines
CAS Number 6384-92-5
InChIKey HOKKHZGPKSLGJE-GSVOUGTGSA-N
Molekul Formula C5H9NO4
Molekul Wwolung 147.13 g / mol
Monoisotopic Mass 147.053 g / mol
Titik lebur 187-192 ° C
GodhokIng Point 267.21 ° C (rough estimate)
Biologi Half-Life N / A
Werna putih
Skeabsahan rada larut
Storage Temperature Nyimpen ing RT
Application Wêdakakêna N-Methyl-D-aspartic (NMDA) digunakaké jroning babagan obat, pangan lan industri kimia.

Mentah Asam N-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Asam sulfat N-Methyl-D-aspartic utawa N-Methyl-D-aspartate (NMDA) minangka turunan asam amino sing minangka agonis sing spesifik ing reseptor NMDA kang nuladha tumindak glutamat, neurotransmitter sing biasane nindakaké reseptor kasebut. Ora kaya glutamat, NMDA mung mbungkus lan ngatur reseptor NMDA lan ora duweni pangaruh ing reseptor glutamat (kayata kanggo AMPA lan kainate). Reseptor NMDA utamane penting nalika dadi overaktif nalika mundur saka alkohol amarga gejala kasebut bisa nyebabake gejala kayata agitation lan kadhang-kadhang, epileptiform seizures.

Reseptor NMDA penting banget kanggo ngontrol plastisitas lan fungsi memori sinaptik. NMDAR minangka jinis reseptor glutamat saka ionotropik tartamtu. Reseptor NMDA diarani kanthi jeneng amarga molekul agonis N-methyl-D-aspartate (NMDA) ngiket selektif kasebut, lan ora kanggo reseptor glutamat liyane.

Asam N-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk (6384-92-5) Mekanisme tindakan?

Beneran bubuk asam n-metil-d-aspartik? Ora ana informasi ilmiah sing akeh babagan wilayah iki, nanging kita kudu njlentrehake tindakan kanthi cara sing sederhana.

Asam N-methyl-D-aspartic (NMDA) minangka agonis spesifik ing reseptor NMDA, lan kanthi mangkono nuladha tumindak neurotransmitter glutamat ing reseptor kasebut. Kaya sing kita ngerti, glutamat yaiku neurotransmitter excitatory sing ditemokake ing sistem sintaksis sing paling umum, lan ahli farmakologi nggawe analog iki kanggo ngaktifake reseptor glutamat. Wiwit ana reseptor glutamate akeh, sampeyan bisa mbedakake antarane obat-obat farmakologis karo obat sing beda, lan bubuk NMDA minangka salah sawijining obat. Sacoro kontras karo glutamat, NMDA mbungkus lan ngatur reseptor NMDA, tanpa efek ing reseptor glutamat liyane.

Asam D-Aspartic mudhun menyang asam N-Methyl-D-Aspartic liwat réaksi transfer metil sing disebut NMDA Synthetase. N-Methyl-D-Aspartate banjur ngrangsang Hypothalamus-Pituitary lan testis kanggo ngasilake hormon. Mulane, yen sampeyan njupuk Asam D-Aspartic, iku Asam N-Methyl-D-Aspartic, sing nemu ana liwat konversi sing bener ngasilake kanthi nambah tingkat testosteron uga hormon pertumbuhan lan hormon luteinizing.

Wuku Asam saka-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Asam N-methyl-d-aspartic biasane ditambah minangka booster testosteron, enhancer testosteron, penguat testosteron lan saéngga apik kanggo nambah kekuatan otot, lan tambahan binaraga liyane.

Olah raga awak N-methyl-d-aspartic

Kene nalika kita ngomong babagan hubungan antara asam N-methyl-d-aspartic lan binaraga, nyatane, kita ngomong babagan hubungan antara testosteron lan binaraga. Testosteron ora mung nambah kinerja atletik, nggawé otot-otot massa, nanging uga ngasah memori, ngedongkrak libido, nambah tingkatan energi, lan mundhut lemak, lan liya-liyané, sing minangka isi utama latihan binaraga. Supaya tetep ing atine yen asam N-methyl-d-aspartic kanggo nambah testosteron ing awak manungsa-mung lanang. Wanita ora perlu testosteron.

Recommended Asam N-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk (6384-92-5) Dosis

Wêdakakêna asam n-metil-d-aspartic yaiku paningkatan testosteron sing kuat banget lan ing dosis rendah 30 mg nganti 50mg banget efektif kanggo binaragawan, lan relatif aman kanggo ditambah karo asam amino lan ekstrak herbal kayata brassaiopsis glomerulata extract.

Efek sisih Asam saka-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Kabeh efek sisih gosip saka forum binaraga ora bener lan ora ana laporan ilmiah babagan efek samping sing serius.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.