Peptide Oyster

Maret 11, 2020
SKU: 65-19-0

Peptida tiram duwe akeh protein, vitamin, model microelement lan turbin. Kejabi, ngemot macem-macem …….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video peptide Oyster

Peptide Oyster Spambocoran

Jeneng Product Peptide Oyster
Jeneng Kimia N / A
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba N / A
CAS Number 94465-79-9
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung N / A
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Putih ing Bubuk Kuning
Skeabsahan 100% banyu larut
Storage Temperature N / A
Application Minuman, suplemen kesehatan pria, suplemen impor kanggo Seks, pangan kesehatan, panganan tambahan, lsp.

Ringkesan peptide Oyster

Peptida tiram duwe akeh protein, vitamin, model microelement lan turbin. Kejabi, ngemot macem-macem nutrisi sing diduweni khusus saka segara. Turbin bisa ngedhunake lemak getih, nyandhet pangumpulan platelet, nambah hiperlisemiaemia, nambah kekebalan manungsa lan nambah metabolisme. Kanthi iki, turbin digunakake ing produk medis. Dadi, peptida tiram nuduhake efek banget kanggo nyegah arteriosklerosis, penyakit koroner, penyakit koroner, angina, hiplipemia, aritmia, diabetes mellitus, hepatitis kronis, kekebalan hypo.

Kajaba iku, peptida tiram duwe pengaruh kanggo aphrodisiac semeniferous lanang. Bisa ngobati infertilitas spermacrasia sing disebabake kekurangan sperma. Kajaba iku, ekstrak tiram apik kanggo sindrom menopause wanita, perdarahan rahim fungsional remaja lan kelemahane ante utawa kelemahan pasca pasien.

apa Peptide Oyster?

Tiram ora mung kaya protein, vitamin A, B1, B2, B5, C, E rasio unsur trace sing cocog (kayata kalsium, wesi, seng, selenium, mangan, tembaga, lan liya-liyane) lan taurine, nanging uga ngemot urip segara unik macem-macem gizi.

Oyster Peptide digawe saka daging kerang dening teknologi hidrolisis bioenzimatik modern, lan banjur kanthi pemisahan, pemurnian, deodorisasi lan pengeringan semprot lan liya-liyane. Produk kasebut ringan kuning lan bentuk bubuk, sing bisa nahan bahan-bahan bioaktif sing luwih efisien. Sampeyan ngrasakake apik lan bisa diserep cepet lan ora duwe efek samping.

Ostrik Ekstrak nyedhiyakake sumber glikogen, fosfolipid, vitamin laut lan mineral sing akeh alami kaya sumber asam amino. Ekstrak tiram dianggep migunani kanggo ngresiki awak lan ati, kanthi promosi rahasia lan nambah fungsi kasebut. Ekstrak tiram uga wis digunakake sajrone pirang-pirang abad minangka aphrodisiac kanggo ningkatake kekuwatan reproduksi pria. Ekstrak tiram uga wis digunakake sajrone pirang-pirang abad minangka aphrodisiac kanggo ningkatake kekuwatan reproduksi pria.

Mupangatake bubuk peptida Oyster

  1. Kanggo nambah fungsi seksual lanang

Bubuk Oyster Peptide bisa nambah fungsi seksual lanang kanthi efektif. Nalika ngatur fungsi fisiologis awak lan nambah nutrisi ganda awak.

Peptida kerang ngemot akeh arginine sperma sing penting, lan unsur Zinc. Peptida tiram bisa nambah fungsi seksual. Disfungsi seksual, impotensi, prostat kanthi nggedhekake, hypoplasia kelamin lan penyakit lanang liyane, ing pirang-pirang kasus, amarga alesan sing ora nyukupi pimpinan Asia.

  1. Nglindhungi ati.

Ekstrak serbuk tiram duweni efek pelindung sing apik kanggo cedera ati eksperimen, bisa nyebabake konten ALT / AST serum saka cedera ati sing didorong CC14 lan nyuda tingkat cedera sel stem.

  1. Ningkatake kekebalan.

Peptida tiram sing ana ing polisakarida tiram bisa ningkatake kekebalan, nyandhet peran preluasan virus influenza.

  1. Efek hipoglikemik

Properti hipoglikemik ekstrak tiram kanthi obat sulfonylurea lan obat antidiabetik biguanide.

  1. Pencegahan penyakit kardiovaskular lan cerebrovaskular.

Oksid glikosaminogly bisa nglindhungi saka karusakan oksidatif sel endothelial vaskular sing kena pengaruh dening hidrogen peroksida, lan kanthi efektif bisa nyegah kedadeyan penyakit kardiovaskular kayata hipertensi, arteriosklerosis, stroke lan liya-liyane amarga cedera endothelial vaskular.

  1. Efek anti-tumor.

Peptida aktif Osterster (BPO) kanthi efektif bisa nyegah proliferasi kanker lambung gastric-823, sel kanker sing signifikan kena pengaruh apoptosis.

Bubuk peptida tiram Efesus lan aplikasi

  • Applied ing lapangan produk kesehatan, amarga saka macem-macem efek farmakologis, bisa digunakake minangka obat perawatan kesehatan
  • Applied ing lapangan kosmetik, ivy minangka bahan mentah saka produk perawatan kulit katon ing pasar.
  • Bubuk peptida Ouster wis ngetrapake minuman, suplemen kesehatan pria, suplemen imporve Jinis, panganan kesehatan, panganan tambahan, lan liya-liyane

Bubuk peptida tiram luwih akeh

Purifikasi purat

Taurine kanggo peptida tiram atherosclerosis sing diasilake dening kemacetan, lan asil angina pectoris, infark miokard, pelanggaran serebral duwe efek pencegahan sing apik.

Fatigue

Ing peptida kerang sing ngemot asam amino sing bisa nambah fungsi ati, nyandhet akumulasi asam laktat, kanggo nyepetake pemulihan lan promosi keletihan fisik. Kajaba iku, taurine peptida lan glikogen ora mung bisa mbantu mulihake kelainan fisik, nanging uga keletihan mental supaya pulih banget efektif, peran peningkatan depresi endogen lan pemulihan wawasan wis diakoni.

Beauty

Tiram bisa nyegah kulit garing lan ningkatake metabolisme kulit, dekomposisi melanin kulit, ngasilake kulit rosa. Amarga bisa ningkatake pembentukan lan sekresi hormon, penyesuaian fisiologis, ora ana gejala kehamilan, gangguan menopaus, uga duwe efek sing apik. Kajaba iku, yodium lan tryptophan ing tiram bisa mbantu tuwuh rambut ireng sing ayu.

reference:

  • [1] Kekebalan kerang. Wang L et al. Dev Comp Immunol. (2018)
  • [2] Efek imunomodulasi saka peptida tiram ing tikus imunosupresi] Xu D et al. Beijing Da Xue Xue Bao Yi Xue Ban. (2016)
  • [3] Aktivitas idéntifikasi lan inhibitor marang α-thrombin saka peptida antikoagulan novel sing asale saka protein oyster (Crassostrea gigas). Cheng S et al. Funct panganan. (2018)
  • [4] Pangan terhidrolisis (Hidrasium rélostis) nambah zat antioksidan lan aphrodisiac ing tikus lanang normal. Zhang Z, Su G, Zhou F, Lin L, Liu X, Zhao M. Food Res Int. 2019 Jun; 120: 178-187. doi: 10.1016 / j.foodres.2019.02.033. Epub 2019 Feb 20.
  • Apa peptida tiram bisa nambah fungsi lanang?