+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Yohimbine bubuk HCL (65-19-0)

Bubuk hidroklorida mentah Yohimbine minangka suplemen herbal sing digunakake kanggo ngobati jawat lan ningkatake bobot awak …….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1460kg / sasi

Description

Raw Yohimbine bubuk HCL (65-19-0) video

Raw Yohimbine bubuk HCL (65-19-0) Spambocoran

Jeneng Product Woh Yohimbine hydrochloride
Jeneng Kimia Antagonil, Yohimbe, Raw Yohimbine bubuk HCL, Aphrodine hydrochloride
Brand NAme Yocon
Kelas Narkoba Alkaloid tanduran
CAS Number 65-19-0
InChIKey PIPZGJSEDRMUAW-VJDCAHTMSA-N
Molekul Formula C21H27ClN2O3
Molekul Wwolung 390.9
Monoisotopic Mass 390.171 g / mol
Katun Point 288-290 ° C
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life Obat iki bisa digunakaké kanthi cepet (nyerep setengah wektu 0.17 +/- 0.11 h) lan kanthi cepet ngilangi saka plasma (nyuda urip setengah mati 0.60 +/- 0.26 h).
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan H2O: 10 mg / mL
Storage Temperature Kulkas
Application Digunakna kanggo ngobati lan ndandani sawetara jinis impotensi.

Raw Yohimbine bubuk HCL (65-19-0) Gambaran

Yohimbine minangka wit evergreen ing Afrika kulon. Nduweni senyawa sing disebut yohimbine ing kulit. Kulit iki digunakake kanggo nggawe ekstrak, tablet, lan kapsul.

Ing bagéan Afrika, teh digawe saka kulit yohimbe wis digunakake minangka aphrodisiac (kanggo nambah nafsu seksual).

Yohimbine hydrochloride digunakake minangka tambahan diet kanggo impotence, kinerja atletik, mundhut bobot, pain dodo, tekanan darah tinggi, neuropati diabetes, lan liyane.

Yohimbine hidroklorida, wangun yohimbine standar, kasedhiya ing Amerika Serikat minangka obat resep kanggo disfungsi. Iki beda produk tinimbang suplemen panganan sing digawe saka kulit wit.

Woh Yohimbine hydrochloride (65-19-0) Mekanisme Tindakan

Yohimbine hidroklorida minangka agen pemblokiran pre-synaptic 2-adrenergic. Mekanisme tepat kanggo panggunaan ing impotensi durung lengkap. Nanging, yohimbine bisa menehi pengaruh sing migunani tumrap kemampuan liwat blokade reseptor alpha 2-adrenergic tengah, nambah paningkatan drive sekunder kanggo nambah pelepasan norepinephrine lan nyuda tingkat sel ing otak noradrenergik inti. Pelepasan norepinephrine-mediasi Yohimbine ing tingkat jaringan korporeal bisa uga melu. Kajaba iku, efek sing bermanfaat bisa uga kalebu neurotransmitter liyane kayata dopamin lan serotonin lan reseptor cholinergic.

Aplikasi saka bubuk HCL Yohimbine Raw (65-19-0)

▪ Kuatir.

▪ Depresi.

▪ Erectile dysfunction (ED).

▪ Prestasi latihan.

▪ Rush kepala (hypotension orthostatic).

Masalah seksual sing disebabake dening inhibitor reuptake selektif-serotonin (SSRIs).

▪ Garing garing.

▪ Exhaustion.

▪ Nyeri dada.

▪ Komplikasi diabetes.

▪ Kahanan liyane.

Disaranake bubuk Yohimbine hydrochloride (65-19-0) Dosis

Yohimbine hydrochloride utamane ing bentuk kapsul kanthi ekstrak Yohimbine utawa bubuk Yohimbine hydrochloride. Kadhangkala, kita bisa ndeleng Yohimbine hydrochloride ing bentuk cair, minangka ekstrak. Pilihan liyane yaiku kanggo ngunyah, utawa mangan woh Yohimbe kabeh, nanging amarga masalah karo kasedhiyan lan status kualitas ora jelas, kita ora nyaranake.

Sampeyan kudu miwiti kanthi dosis 5 mg saka Yohimbine hydrochloride saben dina. Sampeyan bisa nambah malah nganti 15-20mg saben dina, yen sampeyan pengin nggoleki manfaat luwih saka panggunaan, nanging tansah nganjurake ati-ati! Aja ngluwihi!

Efek samping saka bubuk HCL Raw Yohimbine (65-19-0)

Efek samping umum saka yohimbine hydrochloride yaiku:

▪ Mual

▪ Pusing

▪ Headaches

▪ Perut weteng

Reaksi alergi

▪ Kuatir

▪ Gemeter

▪ Tambah tekanan getih (hipertensi)

▪ Tambah tingkat denyut jantung (tachycardia)

▪ Gagal ginjel

▪ Paralysis

Sawetara panliten nedahake yen yohimbine bisa ningkatake perilaku panganan lan narkoba ing tikus lan kethek.

Amarga yohimbine nyuda clotting, kudu disingkiri dening hemophiliacs lan sing wis bubar nglakoni operasi. Tipis getih kayata aspirin, warfarin, lan heparin ora kena dijupuk nganggo yohimbine hydrochloride.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.