+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Tianeptine bubuk (66981-73-5)

Wêdakakêna tèphetin yaiku nootropic lan antidepressant selektif re-uptake serotonin (SSRE). Punika umum ing ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / sasi

Description

Wêdakakêna Wit Tianeptin (66981-73-5) video

Raw Tianeptine bubuk (66981-73-5)

Wêdakakêna Raw Tianeptine minangka agen antidepresan kanthi profil neurochemical novel. Wêdakakêna Ré Tianeptin ora katon kena pengaruh efek kognitif, psikomotor, turu, kardiovaskuler utawa bobot awak lan duwe kecenderungan sing kurang pendhudhukan. Wêdakakêna Raw Tianeptine duweni profil farmakokinetik sing relatif apik. Ora kena metabolisme hepatic pertama, dhuwur bioavailabilitas lan distribusi winates, lan kanthi cepet diilangi. Nalika iki nawakake kaluwihan kanggo wêdakakêna Tepung Tianeptin liwat agen antidepresan trisiklik saka segi titration dosis, owah-owahan perawatan lan interaksi narkoba potensial, panyimpenan kanthi cepet ndadekake ketaatan kanggo jadwal dosis luwih penting. Wêdakakêna Wit Tianeptine bedo karo antidepresan sing paling ora dimetabolismane dening sistem sitokrom P450, sing nuduhaké interaksi obat-obatan sing kurang; iki kapentingan tartamtu kanggo wong tuwa patients.

Spesifikasi serbuk mentah (66981-73-5)

Jeneng Product Wit Tianeptin mentahan
Jeneng Kimia Wit mentah Tianeptin; 66981-73-5; 72797-41-2; Asam bubuk mentah Tianeptin; Wit Tianeptin mentahan
Brand NAme Yocon
Kelas Narkoba depressive episodes
CAS Number 66981-73-5
InChIKey JICJBGPOMZQUBB-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C21H25ClN2O4S
Molekul Wwolung 436.951 g / mol
Monoisotopic Mass 436.122 g / mol
Katun Point 148
Boiling Point 609.2
Biologi Half-Life Ora ana wektu sing kasedhiya
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan Ora ana wektu sing kasedhiya
Storage Temperature Kulkas
Application Iki minangka obat sing digunakake kanggo nambani episode depresi utama (entheng, moderat, utawa abot).

Woh Wit Tianeptin (66981-73-5) Gambaran

Wêdakakêna tèphetin yaiku obat sing utamané dipigunakaké kanggo ningkataké gejala-gejala gangguan depresi utama (MDD). Uga wis digunakake kanggo nulung sindrom irritable bowel lan asma. Struktural, diklasifikasikake minangka antidepresan trisiklik (TCA), nanging nduweni sifat farmakologis sing beda saka antidepresan trisiklik khas. Tianeptine ditemokake lan dipaten dening masyarakat Prancis Medical Research ing 1960s. Iku jeneng merek kalebu Stablon, Coaxil. Tatinol, Tianeurax, lan Salymbra.

Wêdakakêna tèphetine ora kena digandhengake karo efek kognitif, psikomotor, turu, kardiovaskuler utawa bobot awak lan duwe kecenderungan sing kurang pendhudhukan. Wêdakakêna Raw Tianeptine duweni profil farmakokinetik sing relatif apik. Ora kena metabolisme hepatic pertama, dhuwur bioavailabilitas lan distribusi winates, lan kanthi cepet diilangi. Nalika iki nawakake kaluwihan kanggo wêdakakêna Tepung Tianeptin liwat agen antidepresan trisiklik saka segi titration dosis, owah-owahan perawatan lan interaksi narkoba potensial, panyimpenan kanthi cepet ndadekake ketaatan kanggo jadwal dosis luwih penting. Wêdakakêna Wit Tianeptine bedo karo antidepresan sing paling ora dimetabolismane dening sistem sitokrom P450, sing nuduhaké interaksi obat-obatan sing kurang; iki kapentingan tartamtu kanggo wong tuwa patients.

Bubar, Tianeptine kasedhiya ing negara-negara Eropah, Asia, lan Amérika Kidul. Punika dilarang ing Britania Raya lan ora ditrapake sacara medis dening dokter ing Amerika Serikat.

Wujude Tianeptine (66981-73-5) Mekanisme Tindakan

Panalitiyan sing anyar nyatakaké yèn tianeptin bisa dadi agonist lengkap ing reseptor opioid jenis mu (MOR). Reseptor mu opioid saiki diteliti minangka target efektif kanggo terapi antidepresan. Punika pitados bilih efek klinis tianeptin gadhah owah saking modulasi reseptor kasebut. Saliyane tumindak ing reseptor opioid, studi sadurunge duwe utang aksi kanggo menehi efek ing reseptor dopamin reseptor serotonin (D2 / 3) lan reseptor glutamat.

Wêdakakêna tèphetin yaiku antidepresan lan obat anxiolit sing unik sing nganjurake panyerapan serotonin (5-hydroxytryptamine; 5-HT), lan 5-hydroxyindoleacetic acid (5-HIAA) ing jaringan otak.

Senajan neurotransmitters monoaminergic serotonin (5-HT), noradrenaline (NA) lan dopamin (DA) wis bukti sing ana hubungane karo kedadeyan depresi, saiki diakui yen defisi monoamine ora cukup kanggo nerangake mekanisme tumindak antidepresan obat.

Aplikasi saka bubuk Tianeptin (66981-73-5)

▪ Tianeptine nambah gejala gangguan depresi utama (MDD)

▪ Tianepine bantuan sindrom irritable bowel lan asma

▪ Tianeptine nambah swasana ati lan ngalangi.

▪ Tianeptine mundhak akeh serotonin otak nyerep

▪ Tianeptine ningkatake motivasi, fokus lan kognitif, nyuda kecemasan, rejuvenasi lan nyuda fatigue kognitif.

Dianjurake Tianeptine bubuk (66981-73-5) Dosis

Wêdakakêna tètètin umumé diwènèhi dosis 12.5 mg lan dijupuk kaping telu saben dina. Ora kaya TCAs liyane lan inhibitor serotonin reuptake selektif (SSRIs), dosis tianeptin ora perlu ditambah alon lan taper nalika obat ora diterusake ora dibutuhake.

Efek samping saka bubuk Tianeptin (66981-73-5)

Efek samping saka wêdakakêna tianeptin dianggep winates. Dibandhingake TCAs liya lan uga kelas antidepresan SSRI, bedhil tianeptine meh ora bisa nyebabake efek samping. Senadyan profil efek samping sing entheng, penting ora kanggo nyampur tianeptine karo inhibitor monoamine oxidase utawa antidepresan liya minangka kombinasi bisa ngancam nyawa. Tianeptine uga kudu ora campur karo anestesi lan kudu nggunakake 24-48 sadurunge intervensi bedhah sing mbutuhake anestesi utawa hipnotis. Kene sawetara efek samping sing umum digandhengake karo tianeptine.

Sembelit

Diare

Indigestion

Nggawe

Garing tutuk

Fatigue

insomnia

Owahan ing napsu

Pening

Depresi napas

Sleepiness

Wawasan kabur

Kurang ajar sex drive

Sakit Kepala

Gatal

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.