+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8)

Woh mentah (R) -Oxiracetam (jeneng kode pengembangan ISF 2522) yaiku obat nootropik saka kulawarga racetam lan banget entheng .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1420kg / sasi

Description

Raw (R) -Oxiracetam powder (68252-28-8) video

Raw (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8)

Wêtah mentah (R) -Oxiracetam yaiku (R) -enantiomer saka obat nootropic oxiracetam. Oxiracetam (ISF 2522) minangka obat nootropik saka kulawarga racetam lan stimulan. Nilai IC50: Target: Oksidasi nootropik Oxiracetam (ISF 2522) yaiku obat nootropik saka kulawarga racetam lan stimulan. [1] [2] Sawetara studi kewan nuduhaké yèn zat iki aman sanajan dosis dhuwur dikonsumsi kanggo wektu sing suwé Nanging, mekanisme aksi kulawarga obat racetam isih dadi riset. Oxiracetam ora diijinake dening Food and Drug Administration kanggo nggunakake obat ing Amerika Serikat.

Raw (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8) Spambocoran

Jeneng Product Raw (R) -Oxiracetam bubuk
Jeneng Kimia Raw (R)-Oxiracetam powder;68252-28-8; (R)-2-(4-HYDROXY-2-OXOPYRROLIDIN-1-YL)ACETAMIDE;
Brand Name Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Ora ana data sing kasedhiya
CAS Number 68252-28-8
InChIKey IHLAQQPQKRMGSS-SCSAIBSYSA-N
Molekul Formula C6H10N2O3
Molekul Wwolung 158.16
Monoisotopic Mass 158.069 g / mol
Katun Point Ora ana data sing kasedhiya
Boiling Point 494.6 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life Ora ana data sing kasedhiya
Werna putih Powder
Skeabsahan Larut ing DMSO
Storage Temperature Kering, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka pendek (dina kanggo minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (sasi nganti taun).
Application Eneromer oxiracetam (O846905) kanthi kurang potency minangka nootropic tinimbang enantiomer (-).

Mentah (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8) Description

Wêtah mentah (R) -Oxiracetam yaiku (R) -enantiomer saka obat nootropic oxiracetam. Oxiracetam (ISF 2522) minangka obat nootropik saka kulawarga racetam lan stimulan. Nilai IC50: Target: Oksidasi nootropik Oxiracetam (ISF 2522) yaiku obat nootropik saka kulawarga racetam lan stimulan. [1] [2] Sawetara studi kewan nuduhaké yèn zat iki aman sanajan dosis dhuwur dikonsumsi kanggo wektu sing suwé Nanging, mekanisme aksi kulawarga obat racetam isih dadi riset. Oxiracetam ora diijinake dening Food and Drug Administration kanggo nggunakake obat ing Amerika Serikat

(R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8) Mekanisme Tindakan

(R) -oxiracetam, minangka bahan efektif sing ngurangi gangguan mental lan spasial kanthi ngurangi karusakan neuron lan lesi zat putih, nambah aliran getih serebral, lan aktivasi astrocyte inhibisi ing tikus hipoperfosit cerebral kronis.

Wuku of (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8)

  • Apik memori
  • Learning Enhancement
  • Konsentrasi lan Fokus
  • Ngapikake Fluency Langsung
  • Neuroprotectant
  • Mupangati lan Nuwunake Wakefulness

Recommended (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8) Dosis

Dosis oksiracetam kurang saka piracetam, nanging ora ateges jumlah cilik bakal cukup. Dosis sing khas yaiku antarane sawetara 1200 mg lan 2400 mg sing ditindakake sajrone dina, ing loro utawa telu saben dosis nyebarake dosis (kayata telung dosis 400mg utawa 800mg).

Efek sisih of (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8)

Oxiracetam bisa nyebabake sirah. Kanggo nyingkiri sirah oxiracetam, mung njupuk tambahan kolin kayata alpha GPC utawa citicoline.

Amarga ora duwe sipat stimulan entheng, oksiracetam bisa nyebabake siklus turu normal yen dijupuk nganti telat dina.

Efek samping saka insomnia lan nervousness, nalika langka, wis sok-sok dilaporake. Efek iki bisa umumake supaya bisa nyegah oxiracetam sadurungé utawa ngurangi dosis.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.