Raw Pramiracetam bubuk (68497-62-1)

Desember 27, 2018
SKU: 68497-62-1

Werna pramiracetam yaiku turunan racetam sintetis kanggo tujuan kognitif ...


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1018 kg / sasi

Raw Pramiracetam powder (68497-62-1) video

Raw Pramiracetam powder (68497-62-1) Description

Woh Raw Pramiracetam (uga dikenal kanthi jeneng Pramistar) yaiku penambah kognitif (nootropic) sing disintesis saka piracetam, racetam asli, kanthi ngganti klompok amida ing piracetam kanthi klompok etil dipropan-2-ylamino. Substitusi iki ngidini bubuk Raw Pramiracetam dadi luwih kuat tinimbang piracetam.

Mekanisme bubuk Raw Pramiracetam durung dikenal, nanging katon ngowahi aktivitas EEG ing kabeh tikus sing diuji (enom lan tuwa) lan uga bisa ningkatake pangambilan kolinitas afinitas sing dhuwur. Iku padha karo piracetam lan racetams liyane ing pangertene sing mekanisme sawijining katon gumantung ing kelenjar adrenal lan sawetara efek peripheral, nanging ngluwihi mekanisme kasebut ora luwih elucidated.

Raw Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Spambocoran

Jeneng Product Raw Pramiracetam bubuk
Jeneng Kimia Amacetam, Raw Pramiracetam powderum
Brand NAme Remen (ParkeDavis)
Kelas Narkoba Agen anti-migren
CAS Number 68497-62-1
InChIKey ZULJGOSFKWFVRX-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C14H27N3O2
Molekul Wwolung 269.38 g / mol
Monoisotopic Mass 269.38
Katun Point 47-48 ° C
GodhokIng Point bp0.15 162-164 ° C
Biologi Half-Life Babagan jam 5
Werna Kristal putih
Skeabsahan H2O: soluble10mg / mL, cetha
Storage Temperature 2-8 ° C
Application Tambah memori lan ningkatake kemampuan belajar

Mentah Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Description

Wêdhuk pramiracetam yaiku perangsang sistem saraf pusat lan agen nootropik sing kagolong ing kulawarga obat racetam. Pramiracetam minangka salah sawijining otot sing paling cepet ningkatake nootropik, yaiku 5 kanggo 30 kaping luwih kuat tinimbang relatif. Iku nambah fokus, konsentrasi, lan memori. Conto karo sawetara racetam liyane, pramiracetam wis dites ing wong diwasa sehat tinimbang mung fokus marang wong tuwa sing wis kalah kemampuan kognitif. Khusus, pramiracetam mbantu ngembangake memori jangka panjang ing trials iki.

Nootropik iki uga minangka agen neuroprotektif lan bisa nyegah mundhake memori lan penurunan kognitif umum.

Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Mekanisme Tindakan

Kaya racetam, lan paling ora ana pratitis, pramiracetam nyebabake pelepasan bahan kimia otak, sing disebut neurotransmitters, sing ngidini transmisi sinyal antarane sel syaraf. Nanging, pramiracetam nglakoni bab sing beda-beda. Ora langsung ngrangsang situs reseptor neurotransmitter spesifik, efek sing bakal ningkatake produksi lan release neurotransmitter kasebut.

Pramiracetam mbantu karo pikiran sing jelas. Pramiracetam dianggo kanthi ningkatake Choline dhuwur ing afinitas ing hippocampus. Minangka luck, Choline dadi prekursor saka neurotransmitter sing disebut Acetylcholine, sing dadi pemain kunci ing proses kognitif kaya konsentrasi, kecepatan belajar lan memori. Dadi, pramiracetam apa ora kanthi langsung modulate situs reseptor kanggo Acetylcholine, kang banjur ngrangsang aktivitas tambah ing hippocampus. Aktivitas ekstra mbenakake mbentuk kenangan anyar lan referensi sing luwih lawas.

aplikasi of Pramiracetam bubuk (68497-62-1)

Werna pramiracetam dikembangake dening Parke-Davis cara bali ing 1970s lan dipatenke ing AS ing 1979. Sanadyan wis ditliti sacara ekstensif minangka perawatan kanggo masalah memori sing gegandhèngan karo ciloko lan penyakit otak kaya Alzheimer, ing wektu iki, FDA ora sarujuk kanggo panggunaan tartamtu.

Sing ngandika, pramiracetam wis katon luwih sukses ing Eropah. Didol miturut jeneng merek Neupramir, Pramistar, lan Remen, sing umum diwènèhaké kanggo perawatan kondisi neurologis kayata demensia, disleksia, lan ADHD.

Recommended Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Dosis

Dosis optimal beda-beda gumantung saka wong marang wong, sing disaranake pramiracetam dosis yaiku 600mg-1200mg, bakal nyaranake kanggo ngedhunake total asupan saben dina dadi loro utawa telung dosis, amarga pramiracetam duwe 5 kanggo setengah jam setengah jam. Sing luwih nyenengake sampeyan pamisah dosis sajrone dina, luwih konsisten tingkat nootropic bakal ing sistem, lan luwih apik asil sakabèhé.

Panaliten manungsa sing ana saiki ngemutake asupan saben dina saka 1200 mg saka pramiracetam, ditemokake dadi efektif lan ditrima uga bisa dadi referensi sing apik kanggo nemtokake kebutuhan dosis pribadi. Nanging tansah wicaksana kanggo miwiti karo dosis paling efektif lan nyetel jumlah minangka needed.

Wuku of Pramiracetam bubuk (68497-62-1)

  • Apik memori
  • Meningkat Alertness lan Kapasitas Learning Ditambahi
  • Dementia Treatment
  • Kegiatan Sosial
  • Kapabilitas Neuroprotective