+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5)

Wêdakakêna Galantamine Hydrobromide iku inhibitor cholinesterase sing wis digunakake kanggo malikake ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1290kg / sasi

Description

Wit Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) video

Raw Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Description

Wêdakakêna Galantamine Hydrobromide iku benzazepine sing asalé saka norbelladine. Ditemokake ing GALANTHUS lan AMARYLLIDACEAE liyane. Iki minangka inhibitor cholinesterase sing wis digunakake kanggo nguripake efek otot GALLAMINE TRIETHIODIDE lan TUBOCURARINE lan wis diteliti minangka perawatan kanggo ALZHEIMER DISEASE lan kelainan sistem saraf pusat liyane.

Wêdakakêna Galantamine Hydrobromide yaiku wangun garam hydrobromide saka galantamine, alkaloid tersier sing didokumentasikake sacara alami utawa alami saka bolam lan kembang Narcissus lan sawetara genera liyane saka kulawarga Amaryllidaceae kanthi aktivitas anticholinesterase lan neurocognitive. Galantamine kanthi saé lan bisa nyegah acetylcholinesterase, saéngga nambah konsentrasi lan nambah aksi acetylcholine (Ach). Kajaba iku, galantamine minangka ligan kanggo reseptor asetilkolin nikotin, sing bisa nambah release Ach presynaptic lan ngaktifake reseptor postsynaptic. Agen iki bisa nambah fungsi neurocognitive ing penyakit Alzheimer sing entheng lan moderat lan bisa nyuda gejala kognitif abstinensi sing ningkatake kambuh rokok.

Wêdakakêna Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) Spambocoran

Jeneng Product Wewangian Galantamine Hydrobromide
Jeneng Kimia Galantamin; Galantamin; Galanthamine
Galanthamine Hydrobromide; Lycoremine; Nivalin
Nivaline; Razadyne; Reminyl
Galanthamine hydrobromide; Wit Galantamine Hydrobromide; 1953-04-4; Reminyl; Galanthamine (hydrobromide);
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Agen Penyakit Alzheimer, inhibitor cholinesterase
CAS Number 69353-21-5
InChIKey QORVDGQLPPAFRS-XPSHAMGMSA-N
Molekul Formula C17H22BrNO3
Molekul Wwolung 368.271 g / mol
Monoisotopic Mass 367.078 g / mol
Katun Point 126-127 deg C
pembekuan Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Eliminasi setengah urip: jam 7
Werna Solid putih
Skeabsahan Becik larut ing banyu panas; bebas larut ing alkohol, aseton, kloroform. Kurang ing benzene, eter.
Storage Temperature -20 ° C
Application inhibitor cholinesterase; medicine

Mentah Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Description

Galantamine Hydrobromide yaiku wangun garam hydrobromide saka galantamine, alkaloid tersier sing ditampa kanthi synthetically utawa alami saka bolam lan kembang Narcissus lan sawetara genera liyane saka kulawarga Amaryllidaceae kanthi aktivitas anticholinesterase lan neurocognitive. Galantamine kanthi saé lan bisa nyegah acetylcholinesterase, saéngga nambah konsentrasi lan nambah aksi acetylcholine (Ach). Kajaba iku, galantamine minangka ligan kanggo reseptor asetilkolin nikotin, sing bisa nambah release Ach presynaptic lan ngaktifake reseptor postsynaptic. Agen iki bisa ningkatake fungsi neurocognitive ing penyakit Alzheimer sing entheng lan moderat lan bisa ngurangi gejala kognitif abstinensi sing ningkatake panyakit rokok.

Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Mekanisme Tindakan?

Galantamine minangka alkaloid phenanthrene lan inhibitor acetylcholinesterase sing bisa dibatalake, kompetitif. Sampeyan ora sacara struktural karo inhibitor acetylcholinesterase liyane. Mekanisme tumindak Galantamine ngajokaken inhibisi acak saka acetylcholinesterase, sing ngalangi hidrolisis acetycholine, anjog marang konsentrasi acetylcholine ing synap cholinergic. Galantamin uga ikatan karo allosteric reseptor nikotinic acetylcholine lan uga bisa ngetrapake tumindak agonis (kayata acetylcholine) ing reseptor kasebut.

Wuku of Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5)

  • Ngapikake Fungsi Kognitif
  • Ngurangi inflamasi
  • Iku Antioksidan
  • May Protect Against Racer
  • Bisa Nambani Diabetes
  • Bisa Nambani Obesitas
  • Nyemangati Lucid Dreaming
  • Bisa Ngilangi Gejala Autisme
  • May Help Treat Schizophrenia
  • Relieves Arthritis
  • Muga Pitulung Sampeyan Rokok
  • Nglindhungi Trauma Otak

Recommended Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Dosis

Wêdakakêna Galantamine Hydrobromide 16 mg / dina iku dosis paling optimal kanggo pasien kanthi AD entheng, amarga kasadharan sing padha karo 24 mg / dosis dosis. Nanging, pasien karo AD moderat katon entuk manfaat tambahan saka galantamine 24 mg / hari.

Efek sisih of Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5)

Efek samping umum saka bubuk Galantamine Hydrobromide kalebu kram otot lan kelemahan, kejadian karsinogen, masalah kulit, lan inkontinensi urin. Njupuk dosis dhuwur saka Galantamine tanpa mbangun alon-alon uga bisa nyebabake ngalami wengi lan kuwatir.

Saliyane efek kasebut, interaksi Galantamine karo obat liya bisa nyebabake masalah kesehatan. Sampeyan disaranake kanggo matesi panggunaan Galantamine nalika njupuk obat liyane sing dimetabolisme liwat jalur ati sing padha (sistem sitokrom hepatic).

Alhamdulillah, paling efek sisih ndhuwur iku arang banget lan bisa uga bakal bisa dihindari kanthi dosis sing wigati.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.