Bubuk glutathione (70-18-8)

September 23, 2019

Glutathione minangka senyawa tripeptida sing dumadi saka asam glutik sing dipasang liwat chain sisih menyang N-terminus ……


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Glutathione bubuk (70-18-8) (video 5985-28-4)

Bubuk glutathione (70-18-8) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Glutathione
Jeneng Kimia L-zat

Glutathion

Isethion

GSH

Glycine N- (N-gamma-L-Glutamyl-L-cysteinyl)

urutan H-gGlu-Cys-Gly-OH
Brand NAme Wêdakakêna Glutathione
Kelas Narkoba Peptida anti-sepuh
CAS Number 70-18-8
InChIKey RWSXRVCMGQZWBV-WDSKDSINSA-N
Molekul Formula C10H17N3O6S
Molekul Wwolung 307.3235 g / mol
Monoisotopic Mass 307.083806 g / mol
Katun Point 195 ° C
Freezing Point -20 derajat C
Biologi Half-Life Jam 2-6
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan Larut ing Banyu
Storage Temperature 2-8 ° C
Application Bubuk glutathione wis digunakake minangka Obat Anti Oksidatif lan Anti Penuaan.

Apa Glutathione?

Glutathione minangka senyawa tripeptida sing dumadi saka asam glutik sing dipasang liwat chain sisih menyang cysteinylglycine N-terminus. Nduwe peran minangka agen pencerahan kulit, metabolit manungsa, metabolit coli Escherichia, metabolit mouse, antioksidan lan kofactor. Iki minangka tripeptide, a thiol lan turunan L-cysteine. Iku asam konjugasi glutathionate (1-).

Glutathione dikira nawakake efek antioksidan, uga stimulasi sistem kekebalan awak. Para pendhukung nyatakake suplemen glutathione bisa mbantu ngobati lan nyegah kahanan kesehatan.

Kajaba iku, glutathione didelok kanggo mbalikake proses penuaan, nyegah kanker, lan njaga memori.

Bubuk Glutathione mbantu kulit putih.

Pemutihan kulit glutathione kanthi ngganggu sintesis melanin. Melanin minangka bahan sing menehi kulit kanthi warna, saengga kanthi cara nyegah melanin berkembang, peleburan bubuk Glutathione nggawa kulit bali menyang nada sing paling murni lan paling apik. Wêdakakêna glutathione mupangat ing kulit kanthi ningkatake kesehatan sakabèhé.

Wiwit bubuk Glutathione nawakake efek antioksidan, iku netralake lan ngilangi radikal bebas sing ngrusak kulit ing tingkat mRNA nyebabake nemen lan discolorasi.

Efek pemutihan bubuk glutathione wis kabukten ing pirang-pirang uji klinis. Ana efek sisih bubuk Glutathione sing meh ora dingerteni, kanthi nggunakake jangka panjang sing umume, umume wong sing nggabungake suplemen bubuk Glutathione menyang rutinitas saben dinane bakal bisa ndeleng asil dramatis. Atusan wong ing saindenging jagad nggunakake bubuk Glutathione kanggo madhangake kulit, lan jumlah pengabdian saya tambah akeh.

Gmupangat lutathione

Suplemen nutrisi saben dina & panganan tambahan - (bahan / bahan kosmetik)

  1. Anti-tuwa, antioksidan, njaga kekuatan kulit lan lemu.
  2. Kulit Whitening: ngalangi melanin.
  3. Ngapikake kekebalan: ningkatake sel kekebalan kanthi efektif nyegah virus.

Perawatan lan pencegahan narkoba - (kelas farmasi)

  1. Nglindhungi ati: pencegahan & perawatan penyakit ati.
  2. Detoxification: obatan lan perawatan keracunan tambahan, mbiyantu kanggo racun excreting.
  3. Nyegah lan perawatan penyakit mata.
  4. Pengobatan bantu diabetes.

Usesampu wangi glutathione

Peranan glutathione perawatan lan pencegahan klinis

Ing kahanan patologis nalika pengurangan GSH endogen, GSH eksogen pas wektune. Suplemen GSH eksogen bisa nyegah lan ngobati penyakit sing gegandhengan, njaga awak sehat.

(1) Penyakit radiasi lan safety radiasi: radiasi, bahan radioaktif utawa amarga leukopenia sing disebabake dening obat antikanker lan gejala liyane bisa ngasilake efek proteksi.

(2) Kanggo nglindhungi ati, detoksifikasi, ora aktif hormon, lan ningkatake metabolisme asam empedu lan mbantu nyerep saluran pencernaan lemak lan larut lemak.

(3) Anti-alergi, utawa inflamasi sing disebabake hipokemia ing pasien sing duwe sistemik utawa lokal, bisa nyuda kerusakan sel lan ningkatake perbaikan.

(4) Kanggo nambah penyakit lan gejala tartamtu minangka obat adjuvant. Kayata: hepatitis, penyakit hemolitik, lan keratitis, penyakit katarak lan retina, kayata penyakit mata lan nambah sesanti.

(5) Gampang nyepetake metabolisme asam ing ekskresi radikal bebas, sing muter perawatan kulit, anti-tuwa.

Aditif panganan

(1) ditambahake pasta, kanggo nggawe produsen nyuda wektu roti menyang siji setengah siji utawa siji, lan dadi kanggo nguatake peran nutrisi panganan lan fitur liyane.

(2) kanggo ditambahake ing yogurt lan panganan bayi, sing padha karo vitamin C, bisa main agen stabil.

(3) ing campuran kasebut kanggo surimi kanggo nyegah warna dadi jero.

(4) menyang daging lan keju lan panganan liyane, wis nambah efek roso.

Gbubuk lutathione kanggo kulit

Nyegah penyusupan Los tyrosinase supaya bisa nggayuh tujuan nyandhet formasi melanin. Kanggo ngilangake kedutan, nambah kelenturan kulit, nyuda pori, nyuda pigmen, awak duwe efek pemutihan sing apik banget. Glutathione minangka bahan utama produk kosmetik ing Eropa lan Amerika Serikat disambut dening puluhan taun.

Cathetan:

  1. Kohn, Robert R. (1955) Pencegahan glutathione sintesis melanin ing vitro. Enzimologi, 17: 193-8.
  2. Seiji, Makota; Yoshida, Toshio; Itakura, Hideko; Irimajiri, Toshikatsu. Pameran formasi melanin kanthi senyawa sulfhydryl. Jurnal Investigative Dermatology (1969), 52 (3), 280-6.
  3. Exner R, Wessner B, Manhart N, potensial glutathione Roth E.. Wien Klin Wochenschr 2000; 112: 610-6.
  4. Meister A, Tate SS. Glutathione lan senyawa gamma-glutamatil: Biosintesis lan panggunaan. Annu Rev Biochem 1976; 45: 559-604.
  5. Townsend DM, Tew KD, Tapiero H. Pentinge glutathione ing penyakit manungsa. Biomed Pharmacother 2003; 57: 145-55.
  6. Nordlund JJ, Boissy RE. Biologi melanosit. Ing: Freinkel RK, Woodley DT, panyunting. Biologi Kulit. New York: CRC Press; 2001. p. 113-30.
  7. Glutathione: Obat-obatan anti-tuwa lan pemutih paling anyar