Beta-Lactoglobulin (9045-23-2)

Maret 11, 2020
SKU: 71776-70-0

β-Lactoglobulin yaiku protein whey utama susu lan wedhus (~ 3 g / l), lan uga ana ing macem-macem mamalia liyane …….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video Beta-Lactoglobulin (9045-23-2)

Beta-Lactoglobulin (9045-23-2) Spambocoran

Jeneng Product Beta-Lactoglobulin
Jeneng Kimia β-Lactoglobulin (LG); BLG; β-Lg
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba N / A
CAS Number 9045-23-2
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung 18,300
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan H2O: 10 mg / mL
Storage Temperature 2-8 ° C
Application β-Lactoglobulin A saka susu bovine wis digunakake:
• minangka kalibrasi kanggo piranti TriWave
• minangka standar ing deteksi lan kuantitas β-lactoglobulin ing susu bovine kanthi kromatografi cair performa tingkat tinggi (HPLC)
• ing purifikasi lan pangukuran bobot molekul saka sampel protease
β-Lactoglobulin digunakake ing identifikasi varian genetik κ-casein ing susu kanthi elektroforesis fokus isoelektrik.

Ringkesan Beta-Lactoglobulin (9045-23-2)

β-Lactoglobulin yaiku protein whey utama susu lan wedhus (~ 3 g / l), lan uga ana ing macem-macem spesies mamalia liyane; sing istiméwa dadi manungsa. Udakara 20% protein susu bovine yaiku protein whey, kanthi komponen utama yaiku beta-lactoglobulin. β-Lactoglobulin asring dadi bahan utama ing bubuk protein whey.

Protein gembur bisa dadi alergen pangan sing mbebayani. Susu bovine minangka salah sawijining bahan panganan alergen sing penting, utamane kanggo bocah. Akibate, label laba beta-lactoglobulin utawa susu wajib ing pirang-pirang negara. Sanajan ora ana watesan ambang hukum kanggo protein whey, dianjurake banget manawa produsen panganan nyoba konsentrasi banget kanggo nglindhungi individu alergi lan ngeling-eling sing ana hubungane karo alergen.

apa Beta-Lactoglobulin ?

Beta-Lactoglobulin (ß-lactoglobulin, BLG) minangka protein whey utama ing susu ruminant lan uga ana ing susu kewan liyane. Udakara 20% protein susu bovine yaiku protein whey, kanthi komponen utama yaiku beta-lactoglobulin. Beta-Lactoglobulin asring dadi bahan utama ing bubuk protein whey.

Beta-lactoglobulin minangka protein globular saka kulawarga lipocalin. Nduwe bobot molekul 18,300 lan ngemot 162 residu asam amino, kalebu proporsi asam amino chain chain sing dhuwur banget.

Beta-lactoglobulin (b-lactoglobulin / BLG) minangka salah sawijining alergen utama ing susu sapi. Iki minangka salah sawijining protein susu sing paling umum kanggo nyebabake reaksi alergi, sanajan umume individu biasane alergi luwih saka siji protein susu. BLG minangka protein sing paling akeh ing whey, sing menehi 50 persen total protein ing fraksi laktumum lan kira-kira 10 persen susu sapi.

Umumé, globulin minangka protèin cilik sing mlengkung kanthi bentuk bunderan, lan lactoglobulin ana globulin sing ana ing susu. Nalika kasein dipecat saka susu (umpamane, kanthi rennet utawa kaasaman), lactoglobulin isih ana ing whey (bebarengan karo lactalbumin, laktosa, mineral, lan immunoglobulin). Protein udakara 10% saka padune garing whey, lan beta-lactoglobulin udakara 65% saka 10% kasebut.

Alpha-lactoglobulin melu sintesis laktosa. Tujuan beta-lactoglobulin kurang jelas, lan sanajan bisa ngiket akeh molekul hidrofobik cilik, tujuan utamane mung bisa dadi sumber asam amino. Beta-lactoglobulin uga dituduhake bisa ngiket wesi liwat siderofores lan bisa uga duwe peran kanggo nglawan patogen.

Mupangat Beta-Lactoglobulin

Ngadhepi kasunyatan manawa protein Whey minangka campuran beta-lactoglobulin, alpha lactalbumin, album serum bovine, lan immunoglobin. Wong umume nggunakake whey minangka suplemen, saliyane latihan ketahanan, kanggo nambah sintesis protein otot lan ningkatake paningkatan massa otot tanpa lemak.

Mupangat bisa uga kalebu bobot mundhut nolong, Sifat anti kanker, Mudhunake kolesterol, Asma, Tekanan getih lan penyakit kardiovaskular, Ngurangi nyuda bobot ing wong sing nandhang HIV.

Ora kaya protein whey utama liyane, α-lactalbumin, ora ana fungsi sing jelas sing dikenalake kanggo β-lactoglobulin, sanajan ana bagean paling gedhe saka komposisi fraktional ing globular sing diasingake saka whey (β-lactoglobulin ≈⁠ ⁠65%, α-lactalbumin ≈⁠⁠ ⁠25%, album serum ≈⁠⁠ ⁠8%, liyane ≈⁠2%). β-lactoglobulin minangka protein lipocalin, lan bisa ngiket akeh molekul hidrofobik, menehi peran ing transportasi kasebut. β-lactoglobulin uga dituduhake bisa ngiket wesi liwat siderofores lan bisa uga duwe peran kanggo nglawan patogen. Homolog saka β-lactoglobulin kurang ing susu ibu manungsa.

Beta-Lactoglobulin (BLG) minangka protein whey sing paling akeh ing susu bovine. LG wis akeh sinau ing industri panganan amarga efek nutrisi lan fungsional ing macem-macem proses biologis.

Kajaba iku, BLG bisa uga nutrisi antioksidan murah sing gampang diakses kanthi gampang. BLG duweni potensi tumindak minangka nutrisi antioksidan sing gampang diakses lan murah ing saben dinane. Laporan sadurunge kita nuduhake yen cysteine ​​bebas BLG nduweni peran protèktif ing susu antioksidan. BLG tanggung jawab kanggo 50% kegiatan antioksidan susu. Ora mung bisa BLG tumindak langsung minangka nutrisi antioksidan, bisa uga nggawa antioksidan liyane liwat kanthong sing bisa diikat. Mangkono, nambah bioavailability lan jumlah antioksidan sing kasedhiya.

β-Lactoglobulin minangka protein whey utama ing susu bovine kira-kira 50% protein ing whey, nanging ora ditemokake ing susu manungsa. β-Lactoglobulin nindakake macem-macem karakteristik fungsional lan nutrisi sing nggawe protein iki minangka bahan kanggo macem-macem panganan lan aplikasi biokimia.

Efek samping Beta-Lactoglobulin

Beta-lactoglobulin (b-lactoglobulin / BLG) minangka salah sawijining alergen utama ing susu sapi. Iki minangka salah sawijining protein susu sing paling umum kanggo nyebabake reaksi alergi, sanajan umume individu biasane alergi luwih saka siji protein susu. BLG minangka protein sing paling akeh ing whey, sing menehi 50 persen total protein ing fraksi laktumum lan kira-kira 10 persen susu sapi.

Gejala reaksi alergi kanggo beta-lactoglobulin bisa uga:

Abang utawa sarang

Gatal

Mual

Bloating

Ora nyenengake weteng

Diare

dadi gedhe

Sembelit

Anafilaksis (langka)

Bubuk-Lactoglobulin wêdakakêna Efesus

β-Lactoglobulin minangka protein whey utama ing susu bovine kira-kira 50% protein ing whey, nanging ora ditemokake ing susu manungsa. β-Lactoglobulin nindakake macem-macem karakteristik fungsional lan nutrisi sing nggawe protein iki minangka bahan kanggo macem-macem panganan lan aplikasi biokimia.

reference:

β-Lactoglobulin agregasi panas sing kena pengaruh minangka operator asam lemak polyunsaturated. Perez AA, RB Andermatten, Rubiolo AC, Bahan Pangan LG LG. 2014 Sep 1; 158 (): 66-72.

Struktur lan reaksi alergenitas saka bovine β-lactoglobulin sing diobati dening irradiation sonication-assisted. Yang F, Zou L, Wu Y, Wu Z, Yang A, Chen H, Li X. J Dairy Sci. 2020 Feb 26

Analisis Genomik Fraksi Protein Susu ing Lembu Swiss Swiss. Macedo Mota LF, Pegolo S, Bisutti V, Bittante G, Cecchinato A. Kewan (Basel). 2020 Feb 2