+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Powder 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk (71776-70-0)

Powder 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA), sing .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1560kg / sasi

Description

Powder 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) powder (71776-70-0) video

Spesifikasi bubuk 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) (71776-70-0)

Jeneng Product Mentah 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk
Jeneng Kimia 1,3-Dimethylbutylamine hydrochloride; 2-Pentanamine, 4-methyl-, hydrochloride (9CI)
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba stimulan
CAS Number 71776-70-0
InChIKey HJOGOCSHKIAAIB-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C6H15N.HCl
Molekul Wwolung 137.65
Monoisotopic Mass 137.097122 Da
Katun Point 110-120 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life jam 4-6
Werna Bubuk kristal putih
Skeabsahan Ora larut ing banyu lan larut ing alkohol, pelarut organik eter
Storage Temperature Panggonan seger garing
Application digunakake ing kelas bobot ing ngendi sampeyan bisa nyuda efek napsu suppressing kanthi nyata sing disebabake dening panas.

Nutrisi olahraga

Mentah 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk (71776-70-0) Gambaran

Bahan baku 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA), intermediet farmasi, sintesis organik lan katalis sing apik, produk perawatan kesehatan, dll. Ing perawatan kesehatan, 1,3 - dimethyl amine hydrochloride bisa ningkatake energi, nyegerake, energi, utawa kaloritas atlet sing ngetungake energi, utamane efektif. Digunakake ing kelas bobot ing ngendi sampeyan bisa ngurangi efek napsu suppering sing disebabake panas. Ana laporan 1,3 - dimethyl amine hydrochloride bisa ningkatake kesenengan, ningkatake konsentrasi, nyuda napsu kanthi nyata, nyegah kasenengan . Uga bisa digunakake minangka kafein lan bahan liyane kanthi diet tambahan.

Aplikasi saka bubuk 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) (71776-70-0)

  • Kanggo intermediet farmasi, sintesis organik lan katalis sing apik, lan produk kesehatan liyane.
  • Produk kesehatan Slimming
  • Suplemen makanan

Keuntungan saka bubuk 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) (71776-70-0)

  • Ing perawatan kesehatan, 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bisa ningkatake energi, nyegerake, lan nambah energi awak, utawa atlet larangan kalori ngumpulake energi utamane efektif.
  • Kanggo bobot mundhut bobot awak, ephedrine 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) kanthi tingkat cAMP sing padha ing awak bisa nambah, ningkatake penguraian lemak awak.
  • 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) ing produk kesehatan slimming ing ngendi sampeyan bisa ngurangi thermogenesis akibat panetepan napsu.
  • 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bisa ningkatake kabugaran fisik, ningkatake konsentrasi, narik kawigaten napsu panandhang napsu.
  • 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) uga sawetara perusahaan karo kafein lan bahan liyane minangka campuran suplemen dietary.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.