+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wit Phenylpiracetam mentah (77472-70-9)

Phenylpiracetam (4 fenilpiratsetam "Phenotropil") yaiku nootropic stimulan sintetis kuat. Wêdhal pupuk phenylpiracetam .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1350kg / sasi

Description

Bubuk Phenylpiracetam mentah (77472-70-9) video

Wit Phenylpiracetam mentah (77472-70-9) Gambaran

Wêdakakêna Phenylpiracetam mentah iku racotam nootropic kuat, Iku stimulan kuat sing uga bisa nambah swasana ati, memori, kognisi, lan malah kinerja atletik.

Struktur kimia bubuk mentah Phenylpiracetam padha karo piracetam, kanthi kelompok fenil tambahan sing ditempelake. Klompok fenil ningkatake kemampuan bubuk Reng Phenylpiracetam kanggo ngetokake lemak, lenga, lan lipid, sing uga bisa ningkatake penyerapan ing awak. Iki bisa nerangake yen bedhil Raw Phenylpiracetam luwih kuat tinimbang piracetam lan cara nyabrang otak getih alangi luwih gampang lan efisien.

Wêdakakêna Phenylpiracetam mentah minangka ampakine, nambah tingkat neurotransmitter glutamat kanthi stimulus AMPA reseptor. Tindakan iki digandhengake karo fungsi kognitif sing luwih apik lan bisa nduwe peran penting ing kemampuan bubuk Raw Phenylpiracetam kanggo ningkatake memori, fokus, lan kognisi sakabèhé.

Wit Phenylpiracetam mentah (77472-70-9) Spambocoran

Jeneng Product Wit Phenylpiracetam mentah
Jeneng Kimia 4-Phenyl-2-pyrrolidone-1-acetamide; 2- (2-oxo-4-phenylpyrrolidin-1-yl) acetamide; 4-Raw Phenylpiracetam powder
Brand NAme Phenotropil; Carphedon
Kelas Narkoba Nootropic (GABA derivatif)
CAS Number 77472-70-9
InChIKey LYONXVJRBWWGQO-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C12H14N2O2
Molekul Wwolung 218.25g / mol
Monoisotopic Mass 218.24
Katun Point 126-128oC
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Jam 2-3
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan Ing PBS, pH 7.2, kira-kira 10 mg / ml.
Storage Temperature Simpen ing -20 ° C
Application Ngapikake swasana ati, memori, kognisi, lan uga kinerja atletik.

Mentah Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9)

Phenylpiracetam minangka tamba gadhahane grup obat neuro pelindung. Ing Amerika Lor lan liya-liyane ing donya, bubuk phenylpiracetam dienggo sacara luar label minangka nootrop, dipercaya akeh kanggo ningkatake memori, fokus, produktivitas, lan stamina fisik.

Phenylpiracetam versi sing dimodifikasi saka piracetam sing dikembangake ing Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia ing 1983. Iki digawe minangka perawatan kanggo kaku sing dialami dening kosmonot ing misi spasi sing ditambahi.

Sanajan riset manungsa babagan bubuk phenylpiracetam diwatesi kanggo sawetara studi cilik, wis ditampilake kanggo mulihake fungsi neurologis lan aktivitas urip saben dina kanggo pasien pasca stroke, lan ningkatake depresi, kuatir, lan fungsi kognitif ing pasien karo otak organik lesions.

Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9) Mekanisme Tindakan

Ing otak, phenylpiracetam nduweni pirang-pirang mekanisme aksi, sing paling akeh nyangkut produksi neurotransmiter.

Tumindak minangka ampakine, nambah tingkat neurotransmitter glutamat kanthi stimulus AMPA reseptor. Tindakan iki digandhengake karo fungsi kognitif sing luwih apik lan bisa nduwe peran penting ing kemampuan fenilpirpiretam kanggo ningkatake memori, fokus, lan kognisi sakabèhé.

Panaliten kewan nuduhaké yèn bubuk phénlpiracetam uga ningkataké tingkat dopamin ekstrasel, kanthi ngaktifaké sistem dopaminergik lan minangka tumindak minangka inhibitor reuptake dopamin. Dopamin minangka neurotransmitter penting sing digandhengake karo ganjaran, motivasi, memori, perhatian lan pangaturan emosi lan gerakan awak. Tingkat dopamine tambah dipercaya dadi tanggung jawab, paling ora, kanggo efek positif fenilpirpiretam ing motivasi, swasana ati, lan fokus.

Dopamin uga minangka prekursor langsung neurotransmitter stimulatin norepinefrin, sing ningkatake detak jantung, tekanan darah, lan tingkat lemak lan gula ing getih. Efek kasebut dianggep gegandhengan karo energi lan kemampuan ngenalaken stamina.

Kaya jinis nootropik liya, fenilpliracetam uga nambah produksi acetylcholine, kadhangkala disebut minangka "neurotransmitter pembelajaran" amarga wis ana hubungane karo kabeh aspek kognisi. Otak nggunakake kolin kanggo ngasilake asetilkolin lan kanthi cepet bisa ngobati toko-toko nalika njupuk racetams, sebabe suplemen kolin sing umum disaranake dijupuk karo phenylpiracetam.

Wuku of Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9)

  • Memori lan Cognitive Enhancement
  • Energi Penggemar
  • Anxiety Reducer and Antidepressant

Recommended Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9) Dosis

Dosis phenylpiracetam beda-beda gumantung saka kabutuhan lan studi, dosis sing disaranake mulai saka 200mg -600mg

  • Dosis 200mg (100mg kaping pindho saben dina) nganti 600mg (200mg kaping telu)
  • Liwat periode 1 sasi.

Kéwan iki didol ing bentuk tablet lan bubuk, sing umumé saben 100 mg.

Efek sisih of Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9)

Kaya nootropics liyane ing kelas racetam, ana sawetara kacarita efek samping saka tambahan phenylpiracetam ing dosis dianjurake.

Phenylpiracetam bisa nimbulaké nyeri sirah amarga ngupaya nggunakake acetylcholine ing otak. Suplemen kolin kayata Alpha GPC utawa CDP-Choline bisa mbantu ngatasi efek samping kasebut.

Sawetara kedhaftar nyatakake efek sing ora karu dina sawise njupuk phenylpiracetam, kalebu irritability lan kabut otak.

Liyane ngomong yen njupuk dosis dhuwur saka phenylpiracetam terus-terusan liwat wektu sing luwih dawa bisa nyebabake kasulitan turu, depresi, lan instability instability.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Referensi & kutipan produk

Nootropics Phenylpiracetam: Keuntungan + Danger + Stacks 丨 Phcoker

Cathetan Suku

  1. Zhilyuk, VI, Levykh, AE, & Mamchur, VI (2014). A Study of Mechanisms for Activity Antiaggregant of Derivatives Pyrrolidone in Mats with Hyperglycemia Kronis. Bulletin biologi eksperimental lan obat, 156(6), 799.
  2. Rekis, T., Bezel, A., Orola, L., Holczbauer, T., Actiņš, A., Seidel-Morgenstern, A., & Lorenz, H. (2017). Energik enansiomer tunggal kanggo ngristalisasi ing kelompok ruang centrosymmetric: solusi padatan fenilpliracetam. Pertumbuhan Kristal & Desain, 17(3), 1411-1418.
  3. Blank, RH (2016). Pambuka Kognitif Peningkatan. Ing Peningkatan Kognitif: Masalah Sosial lan Publik(pp. 1-41). Palgrave Macmillan, London.
  4. Szulc, BR (2015). Sintesis lan panemuan penunjang kognitif putative BRS-015: efek ing transmisi glutamatergik lan plastisitas sinergi(Disertasi Doktor, UCL (Universitas College London).