+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Ragi Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6)

Magnesium (Mg) nduweni peran penting ing ndhukung .........


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1358kg / sasi

Description

Raw Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate powder (778571-57-6) video

Ragi Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) Spambocoran

Jeneng Product Mentah Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk
Jeneng Kimia 778571-57-6;
Powder Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate; Asam magnesium asam L-Threonic;
Magnesium L-Threonate; UNII-1Y26ZZ0OTM; Magnesium L-thononate anhydrous.
Brand NAme Magnesium L-Threonate
Kelas Narkoba Obat sing cerdas
CAS Number 778571-57-6
InChIKey YVJOHOWNFPQSPP-BALCVSAKSA-L
Molekul Formula C8H14MgO10
Molekul Wwolung 294.495 g / mol
Monoisotopic Mass 294.044 g / mol
Katun Point Ora ana data sing kasedhiya
pembekuan Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Ora ana data sing kasedhiya
Werna Off-Putih kanggo wêdakakêna putih
Skeabsahan Kelarutan banyu sing apik
Storage Temperature Disimpen ing area sing resik, kelangan, garing
Application Pupuk, pangan, feed, obat, industri lan liyane

Mentah Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) Description

Magnesium minangka salah sawijining cacat paling gedhe ing donya kulon modern, sing utamané nuwuhake gegayuhan keterlibatan mineral sajroning tumindak enzim 300 ing awak. Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate yaiku salah sawijining bentuk magnesium sing paling bioavailable lan khusus kanggo ningkatake kadar magnesium ing otak.

Dikembangake dening ilmuwan Cina ing UCLA, Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate minangka kombinasi saka magnesium mineral kanthi agen chelating sing disebut L-threonate. Sing terakhir mbiyantu nyebrang barrier-brain lan bioavailability.

Efek kasebut gabungan kanggo nyedhiyakake tambahan memori jangka panjang lan pendek, efek neuroprotective nglawan kembange kognitif, bisa ningkatake kualitas ngaso lan ngurangi gejala kegelisahan lan depresi.

Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) Mekanisme Tindakan

  • L-Threonate sacara signifikan nambahake bioavailability saka magnesium
  • Magnesium nyegah aktivasi reseptor NMDA lan pamblokiran kalsium, ngurangi hiperexkitasi neuron lan excititoxicity
  • Magnesium bisa ningkatake memori sing cendhak lan long-term lan nandhang kalemahan memori sing ana hubungane karo umur
  • Bisa duwe efek anxiolytic lan nambah kualitas tidur
  • Nggawe aktivitas synaptic lan plasticity
  • Ngasilake metabolisme glukosa lan produksi energi
  • Bisa nambah cairan serebrospinal ing otak.

Wuku of Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6)

  • Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate status magnesium awak apik.
  • Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate improved ability kognitive
  • Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate suda fluktuasi ing kemampuan kognitif
  • Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate ngukur klinis ngukur penuaan otak

Recommended Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) Dosis

Dosis sing disaranake ing bubuk Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate yaiku 1500mg-2000mg saben dina (gumantung saka bobot awak) kanggo minggu 12.

Efek sisih of Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6)

Efek samping sing paling umum sing digandhengake karo nggunakake Magnesium yaiku rasa ngantuk, yaiku sing paling apik nalika sore. Pusing lan ngelu ora jarang dilapurake, nanging mungkin efek samping.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.