Asam linoleat sing dikonfigurasi (Kencan) 95% (121250-47-3)

Februari 27, 2020
SKU: 80714-61-0

Asam Linoleik sing Dikalahake, utawa KELUAR, yaiku istilah sing digunakake kanggo ngrujuk campuran asam lemak sing duwe struktur umum ……….


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Video asam linoleat sing dikonfigurasi (Kencan) 95% (121250-47-3) video

Asam linoleik sing dikonfigurasi Spambocoran

Jeneng Product Asam linoleik sing dikonfigurasi
Jeneng Kimia Asam Linamik 9,11; 9,11-Octadecadienoic acid; Conjugated Linolenic Acid, CLA; CIS-10, CIS-12-OCTADECADIENOICACID; CIS-10-CIS-12-CONJUGATEDLINOLEICACID; TRANS-10, TRANS-12-OCTADECADIEN; Asam linoleik sing konjugasi - Solid Microencapsulated; Asid Octadecadienoic (Conjugic Acidd, cis-9, Trtans-11) (C18: 2)
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba N / A
CAS Number 121250-47-3
InChIKey OYHQOLUKZRVURQ-HZJYTTRNSA-N
Molekul Formula C18H32O2
Molekul Wwolung 280.44
Monoisotopic Mass 280.24023 g / mol
Titik nggodhok 444 nganti 446 ° F ing 16 mm Hg (NTP, 1992)
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life Gampang dioksidasi kanthi udhara.
Werna Cairan kuning
Skeabsahan Larut kanthi eter; larut ing alkohol Absolute; 1 mL larut ing eter petroleum 10 mL; salah karo dimethylformamide, pelarut lemak, minyak
Storage Temperature Simpen ing -20 ° C
Application Kulawarga 8 isomer geometris saka asam linoleat

Apa asam linoleat Conjugated?

Asam Linoleik Konjugasi, utawa KELUAR, yaiku istilah sing digunakake kanggo ngrujuk campuran asam lemak sing duwe struktur asam linoleat (18 karbatan dawane, 2 dobel pindho) ing endi obligasi dobel ana rong karboh adoh saka siji liyane; kabeh iku asam lemak polakaraturat, lan ana uga asam lemak trans.

Asam Linoleic Conjugated (CLA) kita ngasilake teknologi ekstraksi cairan Superkritik. Kasar dipasar minangka suplemen panganan kanthi bathi kanggo entuk manfaat kesehatan. Minangka suplemen diet sing populer sing didol karo tuntutan mbantu wong ilang lemak, njaga bobot mundhut, nahan massa otot tanpa lemak, lan diabetes jinis 2 kontrol - jinis diabetes sing asring ana hubungane karo obesitas. Tandha wis ditampilake kanggo nawakake akeh keuntungan kesehatan gegayutan karo penyakit jantung, kanker, obesitas, osteoporosis lan sistem kekebalan awak.

Wong liya percaya yen CLA bisa ningkatake fungsi kekebalan nalika nambah tingkat kolesterol lan tekanan darah tinggi. Sanajan popularitas ing antarane sawetara atlit, bukti kasebut isih bisa dibagi apa bisa ditampa janji kasebut.

Manfaat linoleic asam (Kencan) konjugasi

KELAYAKAN minangka asam lemak alami sing ditemokake ing produk kewan lan kewan tartamtu, kaya daging sapi lan daging liyane, keju lan susu. Jinis panganan sing asring ora kalebu ing rencana diet. Amarga awak manungsa ora bisa ngasilake KELAYAN, kita mung bisa ngrampungake panganan utawa suplemen supaya bisa entuk paedah.

Kencan bisa nyuda lapisan getih, nyuda pembuluh getih, tekanan getih, lan ningkatake mikrokulasi, bisa nyegah utawa nyuda insiden penyakit kardiovaskular, utamane kanggo tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, angina, penyakit jantung koroner, atherosclerosis, lan pencegahan obesitas senile lan kontrol sing kuwat banget, bisa nyegah kolesterol serum manungsa ing celengan tembok getih, duwe reputasi "scavenger vaskular", pencegahan lan perawatan aterosklerosis lan penyakit kardiovaskular kanthi efek kesehatan.

Manfaat Kesehatan

  1. Mbantu kanthi bobot mundhut lan ngobong lemak
  2. Ngatur Gula Getih lan Mbantu Fungsi Insulin
  3. Mbenakake Fungsi Kekebalan lan Bisa Mbantu Kanker
  4. Nyuda Gejala lan Sindrom Asma
  5. Mbenakake Gejala Arthritis Rheumatoid
  6. Bisa ningkatake kekuatan otot
  7. Mbalikake aterosklerosis (hardening arteri)
  8. Ngapikake pencernaan panganan alergen lan sensitivitas
  9. mbantu normalake tingkat gula getih

Asam linoleik sing dikonfigurasi dosis

FDA ngidini CLA ditambah karo panganan lan menehi status GRAS (umume dianggep aman).

Umume panaliten babagan CLA nggunakake dosis 3-6 gram saben dina. Dosis sing luwih gedhe tinimbang 6 gram bisa nambah risiko efek samping.

Asam linoleik sing dikonfigurasi efek sisih bisa.

Asam linoleat sing dikonfigurasi (KELUAR) wis diwenehake "status umume diakoni minangka aman" ing AS kanggo digunakake minangka suplemen panganan. Iki dianggep aman nggunakake CLA yen dijupuk minangka resep, sawetara wong bisa nemu efek samping, biasane entheng, kalebu weteng, disarean, mual, lemes, sirah, lan nyeri punggung.

Kencanane metabolis utamane ing ati. Ana kesempatan sing jarang, CL bisa nyebabake keracunan ati (biasane ing wong sing nandhang penyakit ati). Dosis gedhe uga bisa nyebabake akumulasi lemak ing ati, nyebabake penyakit ati lemak, diabetes, lan sindrom metabolik.

Asam linolitik sing konjol bisa uga nyandhang getih. Njupuk suplemen CLA karo antikoagulan ("penipisan getih") utawa obat anti-inflamasi nonsteroid (NSAID) bisa nambah efek iki, bisa nyebabake bruising lan getihen kanthi gampang.

Asam linoleik sing dikonfigurasi nggunakake lan aplikasi.

Applied ing bahan pangan lan omben-omben;

Digunakake ing aditif kosmetik;

Asam Applied ing produk kesehatan;

Applied ing suplemen nutrisi;

Applied ing industri farmasi;

Applied ing bobot mundhut.

reference:

  • RC Khanal, TR Dhiman Biosintesis asam linoleat konjungted (Kencan): tinjauan Pak. J. Nutr., 3 (2004), pp. 72-81
  • Metabolisme asam linoleat konjugasi. Opin. Lipidol., 13 (2002), pp. 261-266
  • KW Lee, HJ Lee, HY Cho, YJ Kim Role asam linoleat konjungtel kanggo nyegah kanker Crit. Pangan Sci. Nutr., 45 (2005), pp 135-144
  • Tang, KV Honn 12 (S) -HETE ing metastasis kanker. Exp. Med. Biol., 447 (1999), pp. 181-191 Churruca I et al. Isomer asam linoleik sing konotasi: beda metabolisme lan efek biologis. Biofactor 2009; 35 (1): 105-11.