Raw Lorcaserin bubuk HCL (846589-98-8)

Oktober 30, 2018

Bubuk Lorcaserin hidroklorida mentah minangka agonis reseptor serotonin 2C (5-HT2C) lan obat oral sing ningkatake….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1380kg / sasi

Film bubuk mentah Raw Lorcaserin (846589-98-8)

 

Spesifikasi bubuk Raw Lorcaserin (846589-98-8)

Jeneng Product Bubuk mentah Lorcaserin Hydrochloride
Jeneng Kimia Raw Lorcaserin bubuk HCL, Lorcaserin
Brand NAme BELVIQ
Kelas Narkoba 5-HT2C reseptor inhibitor
CAS Number 846589-98-8
InChIKey ITIHHRMYZPNGRC-QRPNPIFTSA-N
Molekul Formula C11H15Cl2N
Molekul Wwolung 232.15
Monoisotopic Mass 231.058154899
Katun Point  Ora ana data sing kasedhiya
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Umur setengah saka lorcaserin kira-kira jam 11. Lemes lorcaserin diilangi utamané ing urin (92%) lan ing feces (2.2%)
Werna wêdakakêna putih
kelarutan  Kelarutan banyu: 0.0709 mg / mL
Lumbung Temperature  -20 ° C.
Application Serotonin 2C (HT2C) resonator agonist kanggo bobot mundhut. Dhuwit konsumsi pangan lan promosi satiety ing tengah

 

Raw Lorcaserin Hcl powder (846589-98-8) Description

Bubuk Lorcaserin hidroklorida mentah minangka hidroklorida sing dipikolehi kanthi reaksi bubuk lorcaserin kanthi siji karo asam hidroklorat. Digunakake minangka obat anti-obesitas. Lorcaserin hidroklorida minangka agonis reseptor 5HT2c sing dituduhake kanggo digunakake kanggo wong diwasa kanthi BMI ,30, utawa sing duwe BMI ≥27 lan paling ora siji kahanan sing ana gandhengane karo bobot kaya hipertensi, diabetes tipe 2 utawa dislipidemia. Bubuk Lorcaserin Hydrochloride bisa digunakake kanggo nyuda napsu lan nyebabake rasa satiety, lan dianggep bisa nyegah udan penyakit valvular jantung sing ana gandhengane karo aktivasi reseptor 5-HT2B, area otak sing ngerti peran utama kanggo ngatur rasa keluwen lan panganan. Kanthi ngaktifake reseptor iki, bubuk Lorcaserin hidroklorida bisa nyuda konsumsi panganan kanthi nyuda napsu lan nggawe wong krasa sanajan mangan kurang panganan tinimbang biasane. disetujoni dina iki dening FDA ing keputusan penting sawise 2 taun ditliti.

Wêdakakêna Lorcaserin hidroklorida utamane dituduhake minangka tambahan kanggo diet kalori sing kurang, lan aktivitas fisik sing luwih dhuwur kanggo ngetrapake bobot awak ing bocah-bocah kanthi obes klinis (BMI saka 30 kg / m2 utawa luwih) lan wong diwasa bobot (BMI saka 27 kg / m2 utawa luwih) kanthi paling sethithik siji kondisi sing gegandhengan karo bobot awak.

Powder Lorcaserin hydrochloride digunakake bebarengan karo diet lan latihan kanggo ngobati obesitas. Kadhangkala dipigunakaké kanggo ngobati obesitas sing duwé hubungan karo diabetes, kolesterol dhuwur, utawa tekanan getih dhuwur.

Lorcaserin hydrochloride ora bakal nambani kondisi kesehatan sing ndasari (kayata penyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi). Tansah njupuk obat liyane sing wis ditetepake dening dokter kanggo nambani kondisi kasebut.

Wadah Lorcaserin Hcl (846589-98-8) Mekanisme Tindakan

Senajan mekanisme sing bener ora dingerteni, dipercaya bisa mbebasake reseptor selektif saka reseptor 5-HT2C ing neuron pro-opiomelanokortin anorexigenik ing inti arupa hipotalamus. Iki nyebabake ngurangi asupan pangan lan kesenengan kanthi mromosikake pelepasan hormon stimulasi alpha-melanocortin, sing tumindak ing reseptor melanocortin-4.

Wêdakakêna Lorcaserin hidroklorida bisa digunakake kanthi ngontrol napsu - khusus kanthi ngaktifake reseptor otak kanggo serotonin, neurotransmitter sing nyebabake rasa wareg lan kepuasan. Asupan panganan dikontrol pusat satiety, sing ana ing inti ventromedial hypothalamus lan pusat keluwen sing ana ing hypothalamus lateral. Maneka input saka pusat sing luwih dhuwur lan saluran gastrointestinal gabung ing inti arcuate, ing endi ana rong jinis neuron sing ngontrol asupan panganan. Kaping pisanan, klompok stimulasi asupan panganan ngasilake protein sing gegandhengan karo agouti lan neuropeptida Y; lan liyane, klompok penghambat asupan panganan sing ngemot kokain lan amfetamin transkrip diatur (CART) lan pro-opiomelanocortin (POMC) neuron. POMC ngemot reseptor 5-HT 2C, sing nalika diaktifake ngeculake hormon stimulasi alpha-melanosit (alfa-MSH). Loro neuron hambat lan stimulasi luwih maju ngasilake inti paraventrikel ing hipotalamus. Nukleus paraventrikel ngemot reseptor melanosit 4 (MC4R) sing nyegah napsu dosis bubuk lorcaserin hidroklorida tumindak minangka agonis 5-HT 2C selektif ing neuron POMC, sing uga nyebabake pelepasan alfa MSH. Alfa MSH luwih lanjut tumindak ing MC4R ing inti paraventrikel ing hypothalamus, nyebabake nyuda napsu. Ing dosis supratherapeutik, lorcaserin hydrochlorider uga tumindak ing reseptor 5-HT 2B lan 5-HT 2A.

Wuku saka bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8)

  • Wcc Lorcaserin HCL minangka agonis reseptor 5-HT2C sing dipikirake kanggo ngurangi asupan pangan liwat sistem POMC pusat. Benefisi serbuk Lorcaserin HCL:
  • Pulp Lorcaserin digunakake bebarengan karo diet lan olahraga kanggo ngobati obesitas.
  • Pinggir Lorcaserin HCL sok-sok dipigunakaké kanggo ngobati obesitas sing duwé hubungan karo diabetes, kolesterol dhuwur, utawa tekanan getih dhuwur.
  • Wêdakakêna Lorcaserin HCL ora nambani kondisi kesehatan sing ndasari (kayata penyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi).

Disaranake bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8) Dosis

Wêdakakêna Lorcaserin HCL ana ing bentuk tablet lan biasane dijupuk kaping 1-2 saben dina, kanthi utawa tanpa panganan. Lorcaserin kudu digunakake bebarengan karo diet kalori sing suda lan rencana olahraga.

Dosis bubuk bubuk lorcaserin hcl sing disaranake yaiku 10 mg ing cangkeme kaping pindho saben dina. Lorcaserin bisa uga dijupuk tanpa dipikirake panganan. Lorcaserin hcl kudu dihentikan ing pasien sing gagal entuk paling ora 5% bobot mudhun ing minggu 12 amarga pasien kasebut ora bisa ngalami penurunan bobot awak kanthi perawatan terus.

Efek sisih saka bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8)

Wêdakakêna Lorcaserin Hcl digunakake kanggo perawatan manajemen bobot kronis ing wong diwasa kanthi indeks massa awak (BMI) 30 utawa luwih (lemu) minangka tambahan kanggo diet lan olahraga kalori sing suda. Iki uga disetujoni kanggo digunakake dening wong diwasa kanthi BMI 27 utawa luwih (kabotan) lan paling ora duwe kahanan sing gegandhengan karo bobot kayata tekanan darah tinggi (hipertensi), utawa kolesterol dhuwur (dislipidemia). Nanging, bisa uga duwe sawetara efek samping. Kaya ing ngisor iki:

 Tefek sisih paling umum:

  • -Headache,
  • - Pengabdian,
  • -Fatigue,
  • -Nawa,
  • -Cuci mulut,
  • -Constipation, lan
  • -Hypoglycemia (gula darah rendah).

 Efek samping sing luwih umum nanging serius sing ana hubungane karo lorcaserin kalebu:

  • - Masalah katup,
  • -Banyuwun ing perhatian utawa memori,
  • - Masalah mental,
  • -Depresi utawa pikirane bunuh diri,
  • -Panas erections,
  • - Denyut jantung rada,
  • - Nyebabake jumlah sel getih, lan
  • -Minambah hormon, prolaktin.