Raw Lorcaserin bubuk HCL (846589-98-8)

Oktober 30, 2018
SKU: 846589-98-8
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Powder Lorcaserin hydrochloride yaiku serbuk agonis serotonin 2C (5-HT2C) lan obat sing diduweni sacara oral sing ....


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1380kg / sasi

Film bubuk mentah Raw Lorcaserin (846589-98-8)

Spesifikasi bubuk Raw Lorcaserin (846589-98-8)

Jeneng Product Bubuk mentah Lorcaserin Hydrochloride
Jeneng Kimia Raw Lorcaserin bubuk HCL, Lorcaserin
Brand NAme BELVIQ
Kelas Narkoba 5-HT2C reseptor inhibitor
CAS Number 846589-98-8
InChIKey ITIHHRMYZPNGRC-QRPNPIFTSA-N
Molekul Formula C11H15Cl2N
Molekul Wwolung 232.15
Monoisotopic Mass 231.058154899
Katun Point Ora ana data sing kasedhiya
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Umur setengah saka lorcaserin kira-kira jam 11. Lemes lorcaserin diilangi utamané ing urin (92%) lan ing feces (2.2%)
Werna wêdakakêna putih
kelarutan Kelarutan banyu: 0.0709 mg / mL
Lumbung Temperature -20 ° C.
Application Serotonin 2C (HT2C) resonator agonist kanggo bobot mundhut. Dhuwit konsumsi pangan lan promosi satiety ing tengah

Raw Lorcaserin Hcl powder (846589-98-8) Description

Wêdakakêna Lorcaserin hidroklorida arupa hidroklorida sing diduweni dening reaksi bubuk lorcaserin kanthi setara karo asam hidroklorida. Digunakake minangka obat anti obesitas. Lorcaserin hydrochloride minangka agonis reseptor 5HT2c sing dituduhake digunakake ing wong diwasa kanthi BMI ≥30, utawa sing duwe BMI ≥27 lan paling sethithik siji bobot sing gegandhengan karo kondisi kaya hipertensi, jinis diabetes 2 utawa dyslipidemia.Lorcaserin Wadah Hydrochloride dianggo kanthi suppressing appetite ngindhakake rasa isin, lan panginten kanggo nyegah udan penyakit kardiak sing gegandhèngan karo aktivasi reseptor 5-HT2B, wilayah otak dikenal kanthi peran utama kanggo ngatur panganan lan asupan pangan. Kanthi ngaktifake reseptor kasebut, bubuk Lorcaserin hydrochloride bisa ngurangi konsumsi pangan kanthi ngurangi rasa napsu lan nggawe wong rumangsa lengkap sanajan mangan panganan sing kurang saka biasa. wis disetujoni dina iki dening FDA ing kaputusan landmark sawise 2 taun nliti.

Wêdakakêna Lorcaserin hidroklorida utamane dituduhake minangka tambahan kanggo diet kalori sing kurang, lan aktivitas fisik sing luwih dhuwur kanggo ngetrapake bobot awak ing bocah-bocah kanthi obes klinis (BMI saka 30 kg / m2 utawa luwih) lan wong diwasa bobot (BMI saka 27 kg / m2 utawa luwih) kanthi paling sethithik siji kondisi sing gegandhengan karo bobot awak.

Powder Lorcaserin hydrochloride digunakake bebarengan karo diet lan latihan kanggo ngobati obesitas. Kadhangkala dipigunakaké kanggo ngobati obesitas sing duwé hubungan karo diabetes, kolesterol dhuwur, utawa tekanan getih dhuwur.

Lorcaserin hydrochloride ora bakal nambani kondisi kesehatan sing ndasari (kayata penyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi). Tansah njupuk obat liyane sing wis ditetepake dening dokter kanggo nambani kondisi kasebut.

Wadah Lorcaserin Hcl (846589-98-8) Mekanisme Tindakan

Senajan mekanisme sing bener ora dingerteni, dipercaya bisa mbebasake reseptor selektif saka reseptor 5-HT2C ing neuron pro-opiomelanokortin anorexigenik ing inti arupa hipotalamus. Iki nyebabake ngurangi asupan pangan lan kesenengan kanthi mromosikake pelepasan hormon stimulasi alpha-melanocortin, sing tumindak ing reseptor melanocortin-4.

Wêdakakêna Lorcaserin hidroklorida dianggo kanthi ngendhaleni napsu - utamané kanthi ngaktifake reseptor otak kanggo serotonin, neurotransmitter sing nyebabake rasa kenyel lan kepuasan. Asupan pangan dikontrol dening pusat satiety, dumunung ing inti ventromedial saka hypothalamus lan tengah lapar saiki ing hypothalamus lateral. Various inputs saka pusat sing luwih dhuwur lan saluran gastrointestinal nyayaki ing arcuate nucleus, ing ngendi rong jinis neuron sing ngontrol asupan pangan saiki. Kawitane, kelompok stimulator intake pangan sing ngasilake protein lan neuropeptida sing terkait agouti Y; lan kapindho, klompok penghambat intake pangan sing ngandhut neuron cocaine lan amphetamine diatur (CART) lan pro-opiomelanocortin (POMC). POMC ngandhut reseptor 5-HT 2C, sing nalika diaktivasi ngasilake alpha-melanocyte-stimulating hormone (alfa-MSH). Neuron hambatan lan stimulator luwih lanjut ngembangake inti ngemu inti ing hipotalamus. Nukleus Paraventricular ngandhut reseptor 4 melanocyte (MC4R) sing nyegah nafsu makan ing dosis terapi lorcasaserin hydrochloride bubuk tumindak minangka agonist 5-HT 2C selektif ing neuron POMC, sing uga nyebabake release saka alfa MSH. MSHA alfa liyané tumindak ing MC4R ing inti paraventricular ing hipotalamus, anjog kanggo ngurangi napsu. Ing dosis supratherapeutic, lorcaserin hydrochlorider uga tumindak ing reseptor 5-HT 2B lan 5-HT 2A.

Wuku saka bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8)

  • Wcc Lorcaserin HCL minangka agonis reseptor 5-HT2C sing dipikirake kanggo ngurangi asupan pangan liwat sistem POMC pusat. Benefisi serbuk Lorcaserin HCL:
  • Pulp Lorcaserin digunakake bebarengan karo diet lan olahraga kanggo ngobati obesitas.
  • Pinggir Lorcaserin HCL sok-sok dipigunakaké kanggo ngobati obesitas sing duwé hubungan karo diabetes, kolesterol dhuwur, utawa tekanan getih dhuwur.
  • Wêdakakêna Lorcaserin HCL ora nambani kondisi kesehatan sing ndasari (kayata penyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi).

Disaranake bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8) Dosis

Wêdakakèlan Lorcaserin HCL kasebut ing wangun tablet lan dijupuk biasane 1-2 kaping dina, kanthi utawa tanpa pangan. Lorcaserin kudu digunakake bebarengan karo diet kalori sing kurang lan rencana latihan.

Dosis sing disaranake saka pulp lorcaserin hcl yaiku 10 mg sing diwenehake kanthi cangkir kaping pindho saben dina. Lorcaserin bisa uga ora dianggep mangan. Lorcaserin hcl kudu ditolak ing pasien sing gagal entuk paling ora bobot 5 kanthi minggu 12 amarga pasien iki ora seneng ngalami bobot bobot kanthi perawatan terus.

Efek sisih saka bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8)

Powder Lorcaserin Hcl digunakake kanggo perawatan ngetokake bobot ing wong diwasa kanthi indeks massa badan (BMI) 30 utawa luwih gedhe (obese) minangka tambahan kanggo diet kalori lan olahraga. Sampeyan uga disetujoni kanggo wong diwasa nganggo BMI saka 27 utawa luwih gedhe (bobot entheng) lan sing duwe paling ora siji bobot sing gegandhengan karo kondisi kayata tekanan getih dhuwur (hipertensi), utawa kolesterol dhuwur (dyslipidemia). Nanging, uga ana efek samping. Minangka ing ngisor iki:

Tefek sisih paling umum:

  • -Headache,
  • - Pengabdian,
  • -Fatigue,
  • -Nawa,
  • -Cuci mulut,
  • -Constipation, lan
  • -Hypoglycemia (gula darah rendah).

Efek samping sing luwih umum nanging serius sing ana hubungane karo lorcaserin kalebu:

  • - Masalah katup,
  • -Banyuwun ing perhatian utawa memori,
  • - Masalah mental,
  • -Depresi utawa pikirane bunuh diri,
  • -Panas erections,
  • - Denyut jantung rada,
  • - Nyebabake jumlah sel getih, lan
  • -Minambah hormon, prolaktin.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.