+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wêdakakètan hemagmatin mentah Lorcaserin hidroklorida (856681-05-5)

Powder Lorcaserin hydrochloride bubuk hemihydrate yaiku .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1280kg / sasi

Description

Powder Lorcaserin hydrochloride powder hemihydrate (856681-05-5) video

Spesifikasi bubuk hemagid hidroklorida mentah (856681-05-5)

Jeneng Product Bubuk hemagydrate mentah Lorcaserin hydrochloride
Jeneng Kimia Lorcaserin hydrochloride, (R) -8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine hydrochloride hemihydrate; (R) -8-chloro-2,3,4,5-tetrahydro-1-methyl-1h-3-benzazepine hydrochloride hemihydrate
Brand NAme Belviq
Kelas Narkoba 5-HT2C reseptor inhibitor
CAS Number 856681-05-5
InChIKey WRZCAWKMTLRWPR-VSODYHHCSA-N
Molekul Formula C22H32Cl4N2O
Molekul Wwolung 482.31
Monoisotopic Mass 480.1268745
Katun Point Ora ana data sing kasedhiya
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Lorcaserin nduweni umur setengah plasma ~ jam 11
Werna wêdakakêna putih
kelarutan Kelarutan banyu 0.0709 mg / mL
Lumbung Temperature Ora ana data sing kasedhiya
Application Wêdakakètan hemihidrasi mentah Lorcaserin hydrochloride digunakake minangka obat anti obesitas. Nduwe peran minangka depresan napsu lan agonis serotonergik.

Powder Lorcaserin hydrochloride powder hemihydrate (856681-05-5) Gambaran

Wêtah hemihidrat Lorcaserin hidroklorida yaiku hidrasi sing minangka wangun hemihydrate lorcaserin hidroklorida. Digunakake minangka obat anti obesitas. Nduwe peran minangka depresan napsu lan agonis serotonergik. Isine lorcaserin hydrochloride.

Wêtah hemihidrasi mentah Lorcaserin hidroklorida mentah digunakake kanggo ngobati obesitas sing duweni kolesterol dhuwur, tekanan darah tinggi, utawa diabetes tipe 2.

FDA nyatakaké bubuk hemagid hidroklorida Raw Lorcaserin Raw Lorcaserin kanggo wong sing obesitas (karo indeks massa badan, utawa BMI, 30 utawa luwih dhuwur) utawa sing keluwih (karo BMI saka 27 utawa ndhuwur) lan uga duwe paling ora siji bobot- kondisi kesehatan sing gegandhengan kayata diabetes tipe 2, tekanan darah tinggi utawa kolesterol dhuwur.

Pompa hemagid hidroklorida mentah Lorcaserin hydrochloride dienggo kanthi ngontrol napsu - khusus kanthi ngaktifake reseptor otak kanggo serotonin, neurotransmitter sing nyebabake rasa isin lan kepuasan. Serotonin uga melu ing ati; akeh obat antidepresan bisa digunakake kanthi nyegah reuptake serotonin lan nahan reseptor otak sing disemprotake ing kimia. Peneliti ing Arena ngomongake obat sing dirancang kanggo nggoleki reseptor serotonin sing mengaruhi nafsu makan.

Wêdakakèt Lorcaserin hydrochloride hemihydrate (856681-05-5) Mekanisme Tindakan

Lorcaserin dipercaya kanggo ngurangi konsumsi pangan lan ningkatake rasa kenyel kanthi milih selektif reseptor 5-HT2C ing neuron pro-opiomelanokortin anorexigenik sing ana ing hypothalamus. Mekanisme aksi sing tepat ora dikenal.

Lorcaserin ing dosis saben dina sing disaranake kanthi selektif interaksi karo reseptor 5-HT2C dibandhingake reseptor 5-HT2A lan 5-HT2B (pirsani Tabel 5), subtipe reseptor 5-HT, transporter reseptor 5-HT, lan 5-HT reuptake sites .

aplikasi saka bubuk hemagydrate Lorcaserin hydrochloride (856681-05-5)

  • Appetite depressant: Agen sing digunakake kanggo ngurangi napsu.
  • serotonergic agonist: Agen sing duwé afinitas kanggo reseptor serotonin lan bisa niru efek serotonin kanthi ngrangsang aktivitas fisiologis ing reseptor sel. Agonists serotonin digunakake minangka antidepressants, anxiolytics, lan ing perawatan saka kelainan migren.

Disaranake bubuk pembersih hidroklorida Lorcaserin (856681-05-5)

Wiwit informasi sing cocog kanggo nggunakake hemihydrate Lorcaserin hidroklorida ora bisa ditemokake, informasi ing ngisor iki mung kanggo referensi:

Lorcaserin bubuk HCL 846589-98-8 muncul ing wangun tablet lan dijupuk biasane 1-2 kaping dina, kanthi utawa tanpa pangan. Lorcaserin kudu digunakake bebarengan karo diet kalori sing kurang lan rencana latihan.

Dosis lorcaserin sing dianjurake yaiku 10 mg sing diwenehake kanthi cangkir kaping pindho saben dina. Lorcaserin bisa uga ora dianggep mangan. Lorcaserin kudu dihindari ing pasien sing gagal entuk paling ora nyatakake bobot 5 kanthi minggu 12 amarga pasien kasebut ora seneng ngalami bobot bobot kanthi perawatan terus.

keuntungan Powder bubuk hemagid hidroklorida (856681-05-5)

Powder hemagid hidroklorida hidroklorida Lorcaserin minangka agonis reseptor 5-HT2C sing dipikirake kanggo ngurangi asupan pangan liwat sistem POMC pusat. Benefisi serbuk Lorcaserin HCL:

  • Powder hemagid hidroklorida hidroklorida Lorcaserin digunakake bebarengan karo diet lan latihan kanggo ngobati obesitas.
  • Pecah hemihidrat Lorcaserin hydrochloride kadhangkala dipigunakaké kanggo ngobati obesitas sing duwé hubungan karo diabetes, kolesterol dhuwur, utawa tekanan getih dhuwur.
  • Wêtah hemihidrasi Lorcaserin hidroklorida ora bakal nambani kondisi kesehatan sing nduwe dhasar (kayata penyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi).

Efek sisih saka bubuk hemagydrate Lorcaserin hydrochloride (856681-05-5)

Powder hemagid hidroklorida Lorcaserin hydrochloride digunakake kanggo perawatan ngetokake bobot awak ing wong diwasa kanthi indeks massa tubuh (BMI) 30 utawa luwih (obese) minangka tambahan kanggo diet kalori lan olahraga. Sampeyan uga disetujoni kanggo wong diwasa nganggo BMI saka 27 utawa luwih gedhe (bobot entheng) lan sing duwe paling ora siji bobot sing gegandhengan karo kondisi kayata tekanan getih dhuwur (hipertensi), utawa kolesterol dhuwur (dyslipidemia). Nanging, uga ana efek samping. Minangka ing ngisor iki:

Tefek sisih paling umum:

  • -Headache,
  • - Pengabdian,
  • -Fatigue,
  • -Nawa,
  • -Cuci mulut,
  • -Constipation, lan
  • -Hypoglycemia (gula darah rendah).

Efek samping sing luwih umum nanging serius sing ana hubungane karo lorcaserin kalebu:

  • - Masalah katup,
  • -Banyuwun ing perhatian utawa memori,
  • - Masalah mental,
  • -Depresi utawa pikirane bunuh diri,
  • -Panas erections,
  • - Denyut jantung rada,
  • - Nyebabake jumlah sel getih, lan
  • -Minambah hormon, prolaktin.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.