+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2)

Wêdakakêna Orlistat Raw yaiku obat sing digunakaké kanggo ngobati obesitas. Fungsi utamané yaiku nyegah panyerapan lemak saka diet manungsa ....


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1470kg / sasi

Description

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2)

Werna Orlistat mentah ana ing kelas obat-obatan sing disebut inhibitor lipase sing dianggo ngalangi nyerep 25% lemak ing sajian panganan lan digunakake kanggo ngurangi bobot ing wong diwasa abot, 18 taun lan luwih lawas, nalika digunakaké bebarengan karo kalori lan diet kurang lemak. Raw Orlistat wêdakakêna minangka tamba dirancang kanggo ngobati obesitas. Fungsi utamane yaiku nyegah panyerapan lemak saka diet manungsa, saengga ngurangi asupan kalori. Wêdakakêna Orlistat mentah digawé kanthi nyegah lipase pankreas, sawijining enzim sing ngeculake trigliserida ing usus. Tanpa enzim iki, trigliserida saka diet dicegah saka dihidrolisis dadi asam lemak bebas sing bisa diendhep lan diekskripsikake tanpa dicerna. Resep serbuk Raw Orlistat digunakake ing wong sing kegedhen sing uga duwe tekanan darah tinggi, diabetes, kolesterol dhuwur, utawa penyakit jantung. Efektivitas bubuk mentah Raw Orlistat ing mrodhuksi bobot awak yaiku definite nanging sederhana. Data sing disusun saka uji klinis nuduhaké menawa wong sing diwenehi bubuk Raw Orlistat sajrone modifikasi gaya urip kayata diet lan latihan, bakal ilang babagan 2-3 kilograms (4.4-6.6 lb) luwih saka sing ora njupuk obat sajrone setahun. Wortel Orlistat mentah uga modestly nyuda tekanan getih lan katon kanggo nyegah wiwitan jinis diabetes 2, manawa saka bobot mundhut dhewe utawa efek liyane. Iku nyuda insidensi tipe II diabetes ing wong sing obes ing jumlah sing padha sing owah-owahan gaya urip.

Spesifikasi bubuk Raw Orlistat (96829-58-2)

Jeneng Product Raw Orlistat bubuk
Jeneng Kimia Tetrahydrolipstatin, 1-((3-hexyl-4-oxo-2-oxetanyl)methyl)dodecyl-2-formamido-4-methylvalerate
Brand NAme Alli, Xenical
Kelas Narkoba inhibitor lipase
CAS Number 96829-58-2
InChIKey AHLBNYSZXLDEJQ-FWEHEUNISA-N
Molekul Formula C29H53NO5
Molekul Wwolung 495.745 g / mol
Monoisotopic Mass 495.392 g / mol
Katun Point <50 ° C
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life Adhedhasar data winates, setengah-setengah bubuk Raw Orlistat sing diserep ing sawetara jam 1 nganti 2.
Werna wêdakakêna putih
kelarutan DMSO: 19 mg / mL
Lumbung Temperature suhu temporer 2-8 ° C
Application Gunakake kanggo ngobati obesitas.

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2) Description

Werna Orlistat mentah ana ing kelas obat-obatan sing disebut inhibitor lipase sing dianggo ngalangi nyerep 25% lemak ing sajian pangan lan digunakake kanggo ngurangi bobot ing wong diwasa bobot, 18 taun lan luwih lawas, nalika digunakke bebarengan karo kalori lan diet kurang lemak.

Raw Orlistat wêdakakêna minangka tamba dirancang kanggo ngobati obesitas. Fungsi utamane yaiku nyegah panyerapan lemak saka diet manungsa, saengga ngurangi asupan kalori. Wêdakakêna Orlistat mentah digawé kanthi nyegah lipase pankreas, sawijining enzim sing ngeculake trigliserida ing usus. Tanpa enzim kasebut, trigliserida saka diet dicegah saka dihidrolisis dadi asam lemak bebas sing bisa diendhep lan diekskripsikake tanpa dicerna. Resep serbuk Raw Orlistat digunakake ing wong sing kegedhen sing uga duwe tekanan darah tinggi, diabetes, kolesterol dhuwur, utawa penyakit jantung. Efektivitas bubuk mentah Raw Orlistat ing mrodhuksi bobot awak yaiku definite nanging sederhana. Data sing disusun saka uji klinis nuduhaké menawa wong sing diwenehi bubuk Raw Orlistat sajrone modifikasi gaya urip kayata diet lan latihan, bakal ilang babagan 2-3 kilogram (4.4-6.6 lb) luwih saka sing ora njupuk obat sajrone setahun. Wortel Orlistat mentah uga modestly nyuda tekanan getih lan katon kanggo nyegah wiwitan jinis diabetes 2, manawa saka bobot mundhut dhewe utawa efek liyane. Iku nyuda insidensi tipe II diabetes ing wong sing obes ing jumlah sing padha sing owah-owahan gaya urip.

Orlistat bubuk (96829-58-2) Mekanisme Tindakan

Orlistat wêdakakêna minangka jinis lipase inhibiting tamba bobot mundhut lan turunan hidrasi lipostatin. Orlistat sacara efektif lan selektif nyegah lipase lipase lan lipase pankreas, nalika ora duweni pangaruh ing enzim pencernaan liyane (kayata amilase, trypsin lan chymotrypsin) lan ing fosfolipase, utawa ora nyebabake panyerapan karbohidrat, protein lan fosfolipid. Obat iki ora diserep sanadyan saluran gastrointestinal lan duweni efek inhibiting bisa nyebabake lipase. Orlistat mbatalake enzim kanthi ngikat covalent menyang resin serine ing situs aktif weteng lan lipase pankreas. Iki ngalang-alangi lemak ing panganan saka dadi mudhun dadi asam lemak gratis lan diacylglycerol, saéngga ora bisa diserap, ngurangi asupan kalorik lan saéngga ngontrol bobot awak. Obat iki ora perlu diserap dening kabeh awak kanggo ditrapake. Aktivitas farmakologis Orlistat dosis gumantung: dosis perawatan Orlistat (120mg / d, ora ditemtokake karo dhaharan), digabungake karo diet kalori, bisa ngurangi nganti 30% saka panyerapan lemak. Ing babagan riset mbandhingake sukarelawan normal lan obese, Orlistat saora-orane ora diserap dening awak kabeh lan nduweni konsentrasi getih banget. Sawise dosis oral siji (paling gedhé yaiku 800mg), konsentrasi getih Orlistat ing jam 8 ing ngisor iki <5 ng / ml. Biasane, dosis perawatan Orlistat mung diserep minimal dening awak lan ora bakal nglumpukake ing wektu perawatan cendhak. Ing eksperimen in vitro, tingkat pengikatan Orlistat karo protèin serum liya ngluwihi 99% (protèin terikat utamané lipoprotein lan albumin), lan tingkat pambuwian kanthi sel getih abang banget sithik.

Manfaat bubuk Orlistat (96829-58-2)

▪ Orlistat nyuda massa awak kanthi luwih saka 20% kanthi biaya lemak awak

▪ Orlista mbantu sampeyan sinau babagan ngétung kalori

▪ Orlista menehi perasaan sehat

▪ Orlista nduweni asil positif nyedhiyakake rasa percaya lan kabungahan marang pangguna

▪ Orlista nyedhiyakake asil sustainable jangka panjang

▪ Orlista nyuda kaseriusan penyakit kayata hipotensi, diabetes, aterosklerosis lan

kolesterol.

Dianjurake Orlistat bubuk (96829-58-2) Dosis

Dosis sing dianjurake saka Orlistat bubuk yaiku salah sijine kapsul 120-mg telu dina saben dina karo panganan utama sing ngandhut lemak (sak jam utawa nganti jam 1 sawise mangan). Dosis ing ndhuwur 120 mg telung dina ora ditampilake kanggo nyedhiyakake manfaat tambahan.

Wong kudu dietung kalori sing diimbangi nutrisi sing ngemot kira-kira 30% kalori saka lemak. Asupan saben dina lemak, karbohidrat, lan protein kudu disebarake liwat telung dhaharan utama. Yen panganan sok-sok ora ditemokake utawa ora ngandhut lemak, dosis bubuk Orlistat bisa dilirwakaké.

Amarga bubuk Orlistat wis ditampilake kanggo ngurangi penyerapan vitamin lan larutan lemak betacarotene, wong kudu disaranake kanggo njupuk multivitamin sing mengandung vitamin sing bisa larut lemak kanggo njamin nutrisi sing cukup. Kajaba iku, suplemen vitamin kudu dijupuk jam paling kurang 2 sadurunge utawa sawise administrasi bubuk Orlistat, kayata ing wayah sore.

Efek samping saka bubuk Orlistat (96829-58-2)

Iku normal kanggo sok dong mirsani efek samping bubuk Orlistat yen sampeyan nggunakake. Sampeyan bisa uga ngalami sawetara efek samping utawa ora kaya sawise njupuk obat liyane. Akèh efek sing diwenehake kanthi nggunakake bubuk Orlistat sing ana hubungane karo cara fungsi ing sistem pencernaan. Padha biasane entheng lan ajeg nalika sampeyan miwiti perawatan. Padha uga sawise sampeyan njupuk dhuwite dhuwur lemak. Untunge, mayoritas mau lunga amarga perawatan tetep lan sawise diet sing bener.

Ing ngisor iki sawetara efek samping umum:

Sakit Kepala

Nyeri perut / discomfor

Discharge berminyak

Lemak bangku

Kurang ajar kulit

Nyeri punggung

Saliyane, yen sampeyan ngliwati efek samping kasebut, sampeyan kudu ngobati minangka darurat lan langsung nelpon dhokter. Padha;

Nyeri weteng banget sing ora lunga.

Hives utawa gatel banget

Kesulitan ngulu

Kesulitan napas

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Video

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2) video

Referensi & kutipan produk

Orlistat kanggo ngurangi bobot: Carane bisa njupuk cepet lemak?

reference

  1. Pencernaan lan nyerep lemak, disunting dening Armand B. Christophe, Stephanie R. De Vriese, Stephanie DeVriese, kaca 426- 437.
  2. Progress in Obesity Research: 9, disunting dening Geraldo Madeiros-Neto, Alfredo Halpern, Claude Bouchard, kaca 1046.
  3. Manajemen Obesitas lan Bobot ing Care Utama-Colin Waine, Nick Bosanquet, kaca 68-71.