Raw Orlistat bubuk (96829-58-2)

Oktober 30, 2018

Bubuk Orlistat mentah minangka obat sing digunakake kanggo ngobati obesitas. Fungsi utamane yaiku nyegah penyerapan lemak saka panganan manungsa….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1470kg / sasi

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2) video

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2)

Wêdakakêna mentah Orlistat ana ing kelas obat sing disebut lipase inhibitor sing bisa digunakake kanthi ngalangi panyerepan 25% lemak sajrone mangan lan digunakake kanggo nyuda bobot awak ing wong diwasa sing bobote, 18 taun utawa luwih, nalika digunakake bebarengan karo kalori sing suda lan panganan sing kurang lemak. Wêdakakêna Raw Orlistat minangka obat sing dirancang kanggo ngobati obesitas. Fungsi utamane yaiku nyegah penyerapan lemak saka panganan manungsa, saengga bisa nyuda asupan kalori. Bubuk Orlistat mentah bisa digunakake kanthi nyandhet lipase pankreas, enzim sing ngilangi trigliserida ing usus. Tanpa enzim iki, trigliserida saka panganan ora bakal dihidrolisis dadi asam lemak bebas sing bisa diserap lan ora diombe. Resep bubuk mentah Orlistat digunakake kanggo wong sing kabotan sing uga ngalami tekanan darah tinggi, diabetes, kolesterol dhuwur, utawa penyakit jantung. Efektivitas bubuk mentah Orlistat kanggo promosi bobot awak mesthi wae nanging cukup. Data sing dikumpulake saka uji klinis nuduhake manawa wong sing diwenehi bubuk Raw Orlistat saliyane kanggo modifikasi gaya urip, kayata diet lan olahraga, ilang udakara 2-3 kilogram (4.4-6.6 pon) luwih akeh tinimbang sing ora ngombe obat sajrone setaun. Wêdakakêna mentah Orlistat uga nyuda tekanan getih kanthi sederhana lan bisa nyegah timbulnya diabetes tipe 2, yaiku saka bobot awak utawa efek liyane. Nyuda kedadeyan diabetes tipe II ing wong sing lemu sekitar jumlah sing padha karo perubahan gaya urip.

 

Spesifikasi bubuk Raw Orlistat (96829-58-2)

Jeneng Product Raw Orlistat bubuk
Jeneng Kimia Tetrahydrolipstatin, 1-((3-hexyl-4-oxo-2-oxetanyl)methyl)dodecyl-2-formamido-4-methylvalerate
Brand NAme Alli, Xenical
Kelas Narkoba inhibitor lipase
CAS Number 96829-58-2
InChIKey AHLBNYSZXLDEJQ-FWEHEUNISA-N
Molekul Formula C29H53NO5
Molekul Wwolung 495.745 g / mol
Monoisotopic Mass 495.392 g / mol
Katun Point  <50 ° C
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life Adhedhasar data winates, setengah-setengah bubuk Raw Orlistat sing diserep ing sawetara jam 1 nganti 2.
Werna wêdakakêna putih
kelarutan  DMSO: 19 mg / mL
Lumbung Temperature  suhu temporer 2-8 ° C
Application Gunakake kanggo ngobati obesitas.

 

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2) Description

Werna Orlistat mentah ana ing kelas obat-obatan sing disebut inhibitor lipase sing dianggo ngalangi nyerep 25% lemak ing sajian pangan lan digunakake kanggo ngurangi bobot ing wong diwasa bobot, 18 taun lan luwih lawas, nalika digunakke bebarengan karo kalori lan diet kurang lemak.

Raw Orlistat wêdakakêna minangka tamba dirancang kanggo ngobati obesitas. Fungsi utamane yaiku nyegah panyerapan lemak saka diet manungsa, saengga ngurangi asupan kalori. Wêdakakêna Orlistat mentah digawé kanthi nyegah lipase pankreas, sawijining enzim sing ngeculake trigliserida ing usus. Tanpa enzim kasebut, trigliserida saka diet dicegah saka dihidrolisis dadi asam lemak bebas sing bisa diendhep lan diekskripsikake tanpa dicerna. Resep serbuk Raw Orlistat digunakake ing wong sing kegedhen sing uga duwe tekanan darah tinggi, diabetes, kolesterol dhuwur, utawa penyakit jantung. Efektivitas bubuk mentah Raw Orlistat ing mrodhuksi bobot awak yaiku definite nanging sederhana. Data sing disusun saka uji klinis nuduhaké menawa wong sing diwenehi bubuk Raw Orlistat sajrone modifikasi gaya urip kayata diet lan latihan, bakal ilang babagan 2-3 kilogram (4.4-6.6 lb) luwih saka sing ora njupuk obat sajrone setahun. Wortel Orlistat mentah uga modestly nyuda tekanan getih lan katon kanggo nyegah wiwitan jinis diabetes 2, manawa saka bobot mundhut dhewe utawa efek liyane. Iku nyuda insidensi tipe II diabetes ing wong sing obes ing jumlah sing padha sing owah-owahan gaya urip.

Orlistat bubuk (96829-58-2) Mekanisme Tindakan

Wêdakakêna Orlistat minangka jinis lipase sing nyegah obat bobot awak lan turunan hidrostat lipostatin. Orlistat kanthi efektif lan selektif nyegah lipase weteng lan lipase pankreas, nanging ora ana pengaruh tumrap enzim pencernaan liyane (kayata amilase, trypsin lan chymotrypsin) lan fosfolipase, uga ora nyebabake penyerapan karbohidrat, protein lan fosfolipid. Obat iki ora digunakke sanajan saluran gastrointestinal lan duwe efek nyegah sing bisa malik ing lipase. Orlistat mateni enzim kanthi naleni kovalen menyang residu serine ing situs aktif lambung lan lipase pankreas. Iki nyegah lemak ing panganan supaya ora bisa dadi asam lemak bebas lan diacylglycerol, mula ora bisa diserep, nyuda asupan kalori lan mula bisa ngontrol bobot awak. Obat iki ora kudu digunakke dening kabeh awak kanggo efek. Aktivitas farmakologis Orlistat gumantung karo dosis: dosis perawatan Orlistat (120mg / d, tid, dijupuk kanthi panganan), digabungake karo diet kalori rendah, bisa nyuda 30% panyerepan lemak. Ing panaliten mbandhingake sukarelawan normal lan lemu, Orlistat pancen ora diserap kabeh awak lan konsentrasi getih sing sithik banget. Sawise dosis oral siji (paling gedhe yaiku 800mg), konsentrasi getih Orlistat sajrone 8 jam sabanjure yaiku <5 ng / ml. Biasane, dosis perawatan Orlistat mung diserep minimal ing awak lan ora bakal akumulasi sajrone wektu perawatan sing sithik. Ing eksperimen in vitro, tingkat ikatan Orlistat karo protein serum liyane ngluwihi 99% (protein terikat utamane lipoprotein lan albumin), lan tingkat pengikatan karo sel getih abang sithik banget.

Manfaat bubuk Orlistat (96829-58-2)

▪ Orlistat nyuda massa awak luwih saka 20% kanthi biaya lemak awak

▪ Orlista mbantu sampeyan sinau babagan ngetung kalori

▪ Orlista menehi sampeyan rasa sehat

▪ Orlista duwe asil positif nyedhiyakake kapercayan lan rasa seneng tumrap pangguna

▪ Orlista nyedhiyakake asil sustainable jangka panjang

▪ Orlista nyuda penyakit serius kayata hipotensi, diabetes, aterosklerosis lan

kolesterol.

Dianjurake Orlistat bubuk (96829-58-2) Dosis

Dosis sing dianjurake saka Orlistat bubuk yaiku salah sijine kapsul 120-mg telu dina saben dina karo panganan utama sing ngandhut lemak (sak jam utawa nganti jam 1 sawise mangan). Dosis ing ndhuwur 120 mg telung dina ora ditampilake kanggo nyedhiyakake manfaat tambahan.

Wong kudu dietung kalori sing diimbangi nutrisi sing ngemot kira-kira 30% kalori saka lemak. Asupan saben dina lemak, karbohidrat, lan protein kudu disebarake liwat telung dhaharan utama. Yen panganan sok-sok ora ditemokake utawa ora ngandhut lemak, dosis bubuk Orlistat bisa dilirwakaké.

Amarga bubuk Orlistat wis ditampilake kanggo nyuda panyerapan sawetara vitamin larut lemak lan betacarotene, wong kudu menehi saran kanggo njupuk multivitamin sing ngemot vitamin larut lemak kanggo njamin nutrisi sing cukup. Kajaba iku, suplemen vitamin kudu paling ora 2 jam sadurunge utawa sawise administrasi bubuk Orlistat, kayata nalika turu.

Efek samping saka bubuk Orlistat (96829-58-2)

Iku normal kanggo sok dong mirsani efek samping bubuk Orlistat yen sampeyan nggunakake. Sampeyan bisa uga ngalami sawetara efek samping utawa ora kaya sawise njupuk obat liyane. Akèh efek sing diwenehake kanthi nggunakake bubuk Orlistat sing ana hubungane karo cara fungsi ing sistem pencernaan. Padha biasane entheng lan ajeg nalika sampeyan miwiti perawatan. Padha uga sawise sampeyan njupuk dhuwite dhuwur lemak. Untunge, mayoritas mau lunga amarga perawatan tetep lan sawise diet sing bener.

Ing ngisor iki sawetara efek samping umum:

 Sakit Kepala

 Nyeri perut / discomfor

 Discharge berminyak

 Lemak bangku

 Kurang ajar kulit

 Nyeri punggung

Saliyane, yen sampeyan ngliwati efek samping kasebut, sampeyan kudu ngobati minangka darurat lan langsung nelpon dhokter. Padha;

 Nyeri weteng banget sing ora lunga.

 Hives utawa gatel banget

 Kesulitan ngulu

 Kesulitan napas