+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wêdakakêna mentah simetris (97-07-5)

Synephrine sacara alami ana ing tetanduran jeruk saka kulawarga Rutaceae, iku alkaloid sympathomimetic. Synephrine duwe telung sing beda ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1370kg / sasi

Description

Wêdakakêna Bungkil Simetris (97-07-5)

Wêdakakêna mentah simetris (97-07-5)

Wêdakakêna Asam sintetis iku kimia alami sing wis ditindakake dening atlit lan sing seneng ngilangi bobot amargi efek kasebut ing produksi energi awak. Nanging, senyawa kasebut uga bisa minangka agen antioksidan lan anti-inflamasi lan uga duweni manfaat kesehatan liyane sing penting.

Wêdakakêna mentah Simetri iku sawijining amina biogenik sing ditemokake ing tingkat dhuwur ing kulit tetanduran jeruk, kaya jeruk pahit utawa oranye Seville (Citrus aurantium). Ekstrak saka woh-wohan utawa kulit saka tetanduran iki wis digunakake ing obat tradisional Tionghoa kanggo nambani masalah weteng lan alergi nganti atusan taun.

Spesifikasi bubuk mentah Synephrine (97-07-5)

Jeneng Product Bubuk mentah Synephrine
Jeneng Kimia Synephrine; Oxedrine; P-synephrine ;; Parasympatol; Sympaethamine
Brand NAme Yocon
Kelas Narkoba Lemak ilang
CAS Number 97-07-5
InChIKey YRCWQPVGYLYSOX-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C9H13NO2
Molekul Wwolung 167.208 g / mol
Monoisotopic Mass 167.095 g / mol
Katun Point 162 nganti 164 ° C
Boiling Point 295.79 ° C (rough estimate)
Biologi Half-Life Ora ana wektu sing kasedhiya
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan Ora ana wektu sing kasedhiya
Storage Temperature Kulkas
Application Bisa dianggep minangka bahan bakar sing paling efektif

Wêdakakêna Wit Synthrin (97-07-5)

Synephrine, uga disebut minangka, p-synephrine, iku alkaloid alami. Komponen utama agonis adrenergik yaiku p-synephrine, lan wis didokumentasikake ing pharmacopoeia saka Eropah Lor lan Jerman. Saiki ana ing produk obat sing disetujui minangka neo-synthetic, analog m-substitusi. p-synephrine lan m-synephrine dikenal amarga efek adrenergik sing luwih dawa dibandhingake karo norepinefrin. Bisa digunakake ing pangobatan klinis bronkial asma, hipotensi, runtuh, kejut, lan hipotensi orthostatic; kanggo nambah metabolisme; lan ing pangobatan masalah pencernaan kayata indigestion, pembengkakan ati, phlegm, lan ptosis.

Ing negara manca, wêdakakêna sintétis mentah wis ditindakake dening para atlit lan sing seneng ngilangi bobot amargi efek kasebut ing energi awak. Synthrine digunakake kanggo perawatan obesitas kanthi nambah konsumsi kalori lan oksidasi lemak, uga ngurangi depresi entheng amarga obesitas. Nanging, senyawa kasebut uga bisa minangka agen antioksidan lan anti-inflamasi lan uga duweni manfaat kesehatan liyane sing penting.

Wêdakakêna mentah Simetri iku sawijining amina biogenik. Punika ditemokake ing tingkat dhuwur ing kulit tetanduran jeruk, kaya jeruk pahit utawa oranye Seville (Citrus aurantium). Ekstrak saka woh-wohan utawa kulit saka tetanduran iki wis digunakake ing obat tradisional Tionghoa kanggo nambani masalah weteng lan alergi nganti atusan taun. Saiki, p-synephrine digunakake ing babagan farmasi, pangan, minuman, lan industri liyane.

Wêsi sintétik (97-07-5) Mekanisme Tindakan

Efek kardiovaskuler saka ligan sing ana hubungane karo adrenergic receptor binding. Umumé, nalika ligan ikatan karo reseptor α-adrenergik, vasokonstriksi uga ana, lan nalika naleni reseptor β1-adrenergik, kontraksi kardiovaskular lan asil denyut jantung sing luwih dhuwur. Panlitèn ngenalaké yèn bubuk tungku ngikat marang reseptor β3-adrenergik, asil paningkatan kemampuan awak kanggo ngilangi lemak. Binding kanggo reseptor β3-adrenergik ora ndadekake tingkat jantung utawa tekanan getih. Maneh, amarga sinetri nuduhaké biji utawa ora ana nalar kanggo reseptor α1-, α2-, β1-, lan β2-adrenergik lan ora katon kanggo nindakake efek adrenergik ora langsung, efek kardiovaskuler, kayata paningkatan denyut jantung lan tekanan darah, ora ngalami dosis biasa, ora kaya sawetara turunan phenylethylamine lan phenylpropanolamine. Owah-owahan struktural cilik nyebabake beda-beda gedhe ing receptor adrenergik lan sabanjure kemampuan kanggo ngasilake efek kardiovaskuler.

Synthrine uga nambahake karbohidrat ing awak kanthi ngasilake energi luwih gedhe ing bentuk ATP.49-52. Iki ndadekake glukosa glukosa ing sel otot, uga glikogenolisis, glukoneogenesis, glikolisis, lan oksigen. Keterlibatan kalsium ion lan cAMP karo reseptor adrenergik wis dituduhake ing proses biokimia, sing nuduhake keterlibatan mekanisme.

Kajaba iku, panggunaan serbuk Synthrine bakal nyegah aktivasi NF-kB. Zat iki minangka kunci kanggo nyebabake penyakit inflamasi kayata asma. Panggunaan Synephrine uga wis ditemokake kanggo nimbulaké aksi hormon eotaxin-1 utamané. Iki ngindhari gerakan eosinophil menyang area sing inflamed.

Senajan ora bisa dibuktèkaké liwat eksperimen, panggunaan bubuk Synephrine wis ditetepake kanggo nyegah aksilololinesterase. Kimia kasebut dikenal minangka penyebab penyakit Alzheimer.

Aplikasi bubuk sintetis (97-07-5)

▪ Ngapikake kinerja latihan

▪ Nangani Diabetes

Bantuan kanggo bobot mundhut

▪ Ngurangi nervousness sadurunge operasi

▪ Nambani infèksi kulit jamur kayata cacing, sikil atlit, lan jock gatal.

▪ Ningkatake Tingkat Daya lan Energy

Disaranake bubuk sintetis (97-07-5) Dosis

Dosis standar bubuk simetri yaiku 50-100mg saben dina lan 30-40 menit sadurunge lathine. Lan, paling apik yen dijupuk ing wayah esuk utawa menit 15 - 30 sadurunge olahraga. Wêsi sintétik kudu dicandak nganggo banyu sadurunge ngleksanani.

Manfaat bubuk simetri (97-07-5)

♦ Sinau (DB-RCT) saka wong 12 nuduhake yen wêdhuk sinêm sing dijupuk ing menit 45 sadurunge latihan ningkatake jumlah pangulangan lan bobot bobot maksimal nalika nindakake squats dibandhingake placebo.

♦ Riset awal nuduhaké yèn ngombé tèh sing digawé saka godhong snakeroan India lan woh saka jeruk pahit kanggo sasi 4 katon kanggo ngurangi tingkat gula getih ing wong diabetes.

♦ Gabungan synthrine, kafein, lan wortel St John bisa mbantu ngurangi bobot nalika digunakake nganggo diet kalori lan olah raga sing kurang.

♦ Sinau (DB-RCT) saka subyek 10 sing diwenehi 50 mg sintetik nuduhake yen subyek ngobong kalori 65 luwih saka peserta sing diwenehi placebo ing menit 75 pisanan sawise njupuk tambahan.

♦ Riset nuduhake yen njupuk jeruk pahit rong jam sadurunge operasi nyuda nervousness.

♦ Lenga minyak oranye, sing ngandhut sintèsis sajrone bahan aktif liyane, ing salah sawijining studi pasien 60, ngalami infeksi kulit jamur (kaki, badan / kulit, utawa groin) ing 2 nganti minggu 3 luwih saka 80% peserta.

 Tikus karo tandha-tandha depresi klasik, kalebu masalah turu lan owah-owahan ing pola mangan, luwih becik kanggo nanggepi acara sing ngesah, kaya sing dipeksa nglangi, saka tikus sing sehat. Salah sawijining panlitene nuduhaké menawa tikus bisa ngombé tèntrèsi sinémi sing bisa nglangi luwih suwe, nuduhake tingkat energi lan swasana ati sing luwih dhuwur

♦ Siji pangolahan laboratorium nuduhaké menawa wêdakakêna sinetrène nyegah pertumbuhane sawetara bakteri kalebu E. coli, sing bisa nyebabake keracunan pangan, uga Staphylococcus aureus, sing bisa nyebabake infeksi kulit.

♦ Panaliten sing dilakoni kanthi nggunakake guinea pig nuduhake manawa tungku ngurangi spasme saka otot alus ing trakea, sawijining gejala sing gegandhèngan karo batuk. Synthrine uga nyuda gejala asma sing dumadi nalika kewan diwenehi histamine.

Ing tikus kanthi cedera paru-paru, tingkah sine ngurangi jumlah sel radhio lan sitokin inflamasi TNF-alpha lan IL-6, nalika nambah IL-10 anti-inflamasi.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.