Sulforaphane (4478-93-7)

Maret 8, 2020
SKU: 97-07-5

Sulforaphane, uga dikenal minangka "dl-sulforaphane", minangka senyawa tanduran alami sing ditemokake akeh sayuran cruciferous kaya …… ​​..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video Sulforaphane (4478-93-7)

Sulforaphane Spambocoran

Jeneng Product Sulforaphane
Jeneng Kimia Sulforafan
DL-Sulforaphane
Butane 1-Isothiocyanato-4- (metilsulfinyl)
D, L-Sulforaphane
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba Standar; Aktivator Enzim lan Inhibitor;
CAS Number 4478-93-7
InChIKey SUVMJBTUFCVSAD-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C6H11NOS2
Molekul Wwolung 177.3 g / mol
Monoisotopic Mass 177.028206 g / mol
Titik nggodhok 125-135 ° C
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna kuning
Skeabsahan DMSO: larut 40 mg / mL
Storage Temperature -20 ° C
Application Bubuk Sulforaphane biasane ditrapake ing suplemen.

What is Sulforaphane?

Sulforaphane, uga dikenal minangka "dl-sulforaphane", minangka senyawa tanduran alami sing ditemokake akeh sayuran kayu kaya brokoli, kubis, kembang kol, lan kale.

Iki minangka bahan antioksidan umum lan bahan aktif tanduran sing paling apik sing ditemokake ing sayuran. Sulforaphane ora mung duwe kegiatan anti-kanker, nanging uga duwe kemampuan anti-oksidasi sing kuwat. Diakoni minangka salah sawijining produk alami kanthi anti-kanker lan efek kecantikan.

Sulforaphane diproduksi nalika myrosinase enzim ngowahi glukoraphanin, glukosain, dadi sulforaphane amarga ngrusak tanduran (kayata saka chewing), sing ngidini loro senyawa nyampur lan reaksi. Woh brokoli lan kembang kol sing enom banget kalebu glukoraphanin lan sulforaphane.

Sulforaphane (SFN) minangka isothiokianat, senyawa organik sing ngandung walirang.Sulforaphane bubuk ekstrak duwe antioksidan, antimicrobial, anticancer, anti-inflamasi, anti-tuwa, neuroprotektif, lan sifat anti-diabetes.

Sulforaphane keuntungan

Mupangat Kesehatan Sulforaphane

Suplemen sulforaphane durung disetujoni dening FDA kanggo panggunaan medis lan umume ora ana riset klinis sing padhet. Peraturan nyetel standar manufaktur kanggo wong-wong mau, nanging ora njamin manawa aman utawa efektif.

  • promosi detoksifikasi
  • nambahi otak
  • ngewangi awak nggawe senyawa sing nglawan kanker
  • ndhukung fungsi jantung sing sehat
  • nambah glutathione minangka aktivator Nrf2
  • promosi bobot awak
  • kalem tuwa kanthi ngaktifake protein panas-kejut
  • ngundhakake fungsi ati
  • nyuda inflamasi lan nyeri
  • mandheg lan mbatalake rambut sing ilang.
  • Sulforaphane bisa uga nyuda kolesterol LDL
  • diabetes

Wutah brokoli nambah akeh paramèter diabetes. Ing diabetes nomer 2, mangan brokoli nambah kapasitas antioksidan getih lan kolesterol HDL, lan nyuda stres oksidatif, trigliserida, insulin, resistensi insulin, lan CRP.

  • Kerusakan Kulit

Sulforaphane bisa uga menehi perlindungan tumrap radhang UVA lan UVB, sunburn, lan karusakan kulit.

  • Sulforaphane Nyuda Gejala Autisme

Sulforaphane bisa ngaktifake gen tartamtu sing nglindhungi sel saka stres oksidatif, peradangan, lan karusakan DNA, kabeh ana gandhengane karo gangguan spektrum autisme.

  • Kegiatan Antivirus

Sulforaphane wis nuduhake kegiatan antivirus nalika sel sing kena infeksi dibukak langsung

Efek sisih lan safety Sulforaphane.

Sulforaphane aman yen digunakake ing jumlah sing ditemokake ing panganan. Nanging ora cukup informasi sing kasedhiya kanggo ngerti yen aman kanggo obat-obatan minangka obat.

Sulforaphane nggunakake lan aplikasi

-Sulforaphane bisa digunakake kanggo ngresiki paru-paru sing mbebayani.

-Sulforaphane duwe fungsi anti-natoni lan nyuda nyeri saka arthritis.

-Sulforaphane bisa cepet miwiti sistem penyembuhan awak, sistem detoksifikasi, nyandhang limang organ internal, keseimbangan, ndandani organ sing rusak, sulforaphane duwe efek pencegahan lan perawatan asam urat.

-Sulforaphane bisa digunakake kanggo anti kanker. Sulforaphane kanthi efektif bisa nyegah ulcer lambung, gastritis atrofik ganti kanker

-Sulforaphane ditrapake ing lapangan panganan, sulforaphane minangka panganan ijo sing becik kanggo nyuda bobot;

-Sulforaphane ditrapake ing lapangan produk kesehatan, celery bisa stabil swasana lan ngilangake gampang nesu;

-Sulforaphane ditrapake ing lapangan farmasi, kanggo ngobati rheumatism lan asam urat duwe pengaruh apik.

More Research

Sulforaphane wêdakakêna ing Kanker Prostat riset

Sulforaphane (ing bentuk ekstrak sprout brokoli) duwe sawetara bukti klinis sing kuwat kanggo tumindak nyegah kanker prostat lan strategi manajemen kanggo nyegah kanker prostat.

Ing macem-macem panaliten klinis, pria sing ngalami kanker prostat sing njupuk 60 mg sulforaphane saben dina duwe antigen khusus prostat (PSA, sawijining spidol sing digunakake kanggo ngukur kanker prostat) tinimbang sing ora njupuk sulforaphane.

Sing dikandhakake, FDA durung nyetujoni sulforaphane kanggo nyegah kambuh kanker prostat.

reference:

  • Sulforaphane dietari ing Chemoprevention Kanker: Peran Peraturan Epigenetik lan Inhibisi HDAC Stephanie M. Tortorella, Simon G. Royce, Paul V. Licciardi, Tom C. Karagiannis Antioxid Redox Signal. 2015 Jun 1; 22 (16): 1382–1424. doi: 10.1089 / ars.2014.6097 Sulforaphane ngatur apoptosis- lan jalur isyarat sing ana gandhengane proliferasi lan sinergis kanthi cisplatin kanggo nyuda kanker ovarian manungsa Shi-Feng Kan, Jian Wang, Guan-Xing Sun Int J Mol Med. 2018 Nov; 42 (5): 2447–2458. Diterbitake online 2018 Sep 6. doi: 10.3892 / ijmm.2018.3860
  • Bioavailability Glucoraphanin lan Sulforaphane saka High ‐ Glucoraphanin Broccoli Tharsini Sivapalan, Antonietta Melchini, Shikha Saha, Paul W. Needs, Maria H. Traka, Henri Tapp, Jack R. Dainty, Richard F. Mithen Mol Nutr Food Res. 2018 Sep; 62 (18): 1700911. diterbitake online 2018 Mar 8. doi: 10.1002 / mnfr.201700911
  • Nyegah Kanker Oral-Kencatan Karsogenogen dening Sulforaphane Julie E. Bauman, Yan Zang, Malabika Sen, Changyou Li, Lin Wang, Patricia A. Egner, Jed W. Fahey, Daniel P. Normolle, Jennifer R. Grandis, Thomas W. Kensler , Naskah Daniel E. Johnson Kanker Prev Res (Phila) manuskrip; kasedhiya ing PMC 2017 Jul 1. Diterbitake ing wangun suntingan pungkasan minangka: Kanker Prev Res (Phila). 2016 Jul; 9 (7): 547-557. Diterbitake online 2016 Juni 23. doi: 10.1158 / 1940-6207.CAPR-15-0290
  • Sinau fase II brokoli sing akeh sulforaphane kaya karo kanker prostat sing terus-terusan Joshi J. Alumkal, Rachel Slottke, Jacob Schwartzman, Ganesh Cherala, Myrna Munar, Julie N. Graff, Tomasz M. Beer, Christopher W. Ryan, Dennis R. Koop, Angela Gibbs, Lina Gao, Jason F. Flamiatos, Erin Tucker, Richard Kleinschmidt, Motomi Mori Invest New Drugs. Pangarang naskah; kasedhiya ing PMC 2016 Apr 1. Diterbitake ing wangun suntingan pungkasan minangka: Investasi Obat Anyar. 2015 Apr; 33 (2): 480–489. Diterbitkan kanthi online 2014 Nov 29. doi: 10.1007 / s10637-014-0189-z