+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Bubuk mentah mentah (98319-26-7)

Wêdhal Finasteride minangka obat sing disetujui FDA sing ngobati rambut rontog ing wong kanthi pamblokiran DHT (dihidrotestosteron). DHT yaiku hormon sing ditemokake .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1386kg / sasi

Description

Bubuk mentah mentah (98319-26-7) video

Bubuk mentah mentah (98319-26-7)

Wêdakakêna Raw Finasteride yaiku antiandrogen sing dijupuk saka mulut kang bisa nyebabake nyuda tipe II 5-alpha reductase. Iki digunakake minangka perawatan ing rontokan rambut (pola jantan), prostat hyperplasia benign (BPH) ing dosis rendah, lan kanker prostat ing dosis sing luwih dhuwur . Iki uga dituduhake kanthi nggunakake kombinasi doxazos ing terapi kanggo ngurangi risiko gejala BPH. Tambahan, wis didaftar ing akèh negara kanggo androgenetic alopecia (baldness pola lanang).

Bubuk mentah Raw Finasteride (98319-26-7) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk mentah mentah
Jeneng Kimia N-tert-Butyl-3-oxo-4-aza-5α-androst-1-ene-17β-carboxamide;17β-(N-tert-Butylcarbamoyl)-4-aza-5α-androst-1-en-3-one; N-(1,1-Dimethylethyl)-3-oxo-4-aza-5α-androst-1-ene-17β-carboxamide
Brand NAme Proscar, Propecia
Kelas Narkoba Inhibitor 5-alpha reductase, steroid sintetik, Benign Prostatic Hypertrophy Agents
CAS Number 98319-26-7
InChIKey DBEPLOCGEIEOCV-WSBQPABSSA-N
Molekul Formula C23H36N2O2
Molekul Wwolung 372.54
Monoisotopic Mass 372.278 g / mol
Katun Point 253 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Jam 6-8
Werna Putih / putih kanggo wêdakakêna pethèt krim
Skeabsahan DMSO: 32 mg / mL, bebas larut ing kloroform lan ing alkohol, rada larut ing banyu
Storage Temperature Nyimpen ing RT
Bubuk mentah mentah Application Nambani rambut rambute (pola lanang) mung dening wong diwasa. Wêdakakêna Raw Finasteride uga bisa dipigunakaké kanggo ngobati hiperplasia benign prostatic, nggedhekake prostat, ngurangi aliran urin, lan ningkatake gejala-gejala gejala hiperplasia prostat.

Bubuk mentah mentah (98319-26-7) Description

Finasteride ngalangi konversi testosteron dadi dihydrotestosterone (DHT) ing awak. Finasteride digunakake kanggo ngobati rambut rontog lanang ing vertex lan area kulit sirah anterior. Rontok rambut pola awake lanang iku kondhisi umum nalika wong ngalami rambute rambut ing kulit. Biasane, iki bakal nyebabake garis rambut lan / utawa balding ing ndhuwur sirah. Propecia dipigunakaké déning wong lan ora kena dipigunakaké déning wanita utawa bocah.

Wêdhal Finasteride (98319-26-7) Mekanisme Tindakan

Finasteride dianggo kanthi ngurangi jumlah hormon dihydrotestosterone (DHT) ing awak. DHT biasane nyebabake prostat sampeyan luwih gedhe.

Ngurangi DHT mbiyantu nyegah prostat sampeyan kanthi luwih gedhe. Uga mimpin kanggo nambah wutah rambut lan ngurangi rambut rambute ing sirah. Wutah rambut ing bagian awak liyane ora kena.

Aplikasi bubuk Finasteride (98319-26-7)

Wêdhal finasteride digunakake kanggo nambani pola baldness lanang (androgenetic alopecia) ing makutha lan ing tengah kulit sirah. Sampeyan kudu digunakake dening wong diwasa wae.

Disaranake bubuk Finasteride (98319-26-7) Dosis

Dosis diwasa umum kanggo Hyperplasia Prostatic Benign

5 mg lisan sepisan dina

Komentar: Dosis padha karo monoterapi lan kombinasi.

Dosis diwasa biasa kanggo Androgenetic Alopecia

1 mg lisan sepisan dina

Kanggo perawatan pola rambute lanang (alrogenik androgenetik) ing pria mung. (Safety and efficacy wis dituduhake ing wong antarane 18 kanggo umur 41 karo mundhut rambut entheng nganti sedheng lan area kulit tengah anterior):

Komentar: Saben dina nggunakake 3 sasi utawa luwih perlu sadurunge entuk manfaat. Panggunaan terus dianjurake kanggo nandhakake kapentingan. Penarikan mundhut perawatan ndadékaké pembalikan efek ing sasi 12.

Efek sisih bubuk Finasteride (98319-26-7)

Menehi bantuan medis darurat yen sampeyan duwe pratandha saka reaksi alergi: garang; angel ambegan; bengkak raine, lambe, lidah, utawa tenggorokan. Hubungi dhokter sampeyan yen sampeyan ngelingi gumpalan susu, nyeri, putus susu, utawa owah-owahan susu liyane. Iki minangka tandha kanker payudara lanang.

Efek samping Finasteride kurang serius kalebu:

▪ impotensi, mundhut kapentingan ing jinis, utawa masalah nandhang orgasme;

Ejakulasi ora normal;

▪ bengkak ing tangan utawa sikil;

▪ bengkak utawa kelembapan ing dada;

▪ pusing, kelemahan;

▪ perasaan kaya sampeyan bisa metu;

▪ nyeri sirah;

▪ irung rahang; utawa

▪ Rash kulit.

Efek samping seksual saka bubuk Finasteride (libido nyuda, masalah degenerasi, masalah ejakulasi) bisa terus sawise sampeyan mungkasi njupuk obat iki. Ngomong karo dhokter yen sampeyan duwe masalah babagan efek samping kasebut.

Iki ora daftar lengkap efek samping lan liyane bisa kedadeyan. Nelpon dhokter kanggo saran medical babagan efek samping. Sampeyan bisa nglaporake efek samping kanggo FDA ing 1-800-FDA-1088.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.