Nikotinamide adenine dinucleotide (53-84-9)

Maret 15, 2020
SKU: 53-84-9
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) yaiku kofactor sing mbantu metabolisme ditemokake ing kabeh sel sing urip. Ana rong bentuk …….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video Nikotinamide adenine dinucleotide (53-84-9) video

Nikotinamide adenine dinucleotide (53-84-9) Spambocoran

Jeneng Product Nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +)
Jeneng Kimia Nadide; koenzim I; beta-NAD; beta-NAD +; nukleotida beta-Diphosphopyridine; nukleotida diphosphopyridine; Enzopride;
CAS Number 53-84-9
InChIKey BAWFJGJZGIEFAR-NNYOXOHSSA-N
SMILE C1=CC(=C[N+](=C1)C2C(C(C(O2)COP(=O)([O-])OP(=O)(O)OCC3C(C(C(O3)N4C=NC5=C(N=CN=C54)N)O)O)O)O)C(=O)N
Formula molekul C21H27N7O14P2
Bobot molekul 663.4 g / mol
Monoisotopic Mass 663.109123 g / mol
Titik lebur 160 ° C (320 ° F; 433 K)
Werna Putih
Stemp temp 2-8 ° C
kelarutan H2O: 50 mg / mL
aplikasi Pangan kesehatan, kosmetik, aditif feed

apa Nikotinamide adenine dinucleotide(NAD +)?

Nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) yaiku kofactor sing mbantu metabolisme ditemokake ing kabeh sel sing urip. Ana rong bentuk, dioksidasi (NAD +) lan suda (NADH).

Coenzyme NAD +, bentuk teroksida NAD, pisanan ditemokake ing taun 1906 dening ahli biokimia Inggris Arthur Harden lan William John Young. NAD + disintesis dening rong jalur metabolis, sing bisa diproduksi saka jalur asam amino novo, utawa bisa diprodhuksi dening daur ulang komponen pra-kawangun (kayata nikotinamida) bali menyang dalan ngluwari NAD +. Iku nukleotida pyridine penting lan dadi kofactor lan substrat penting kanggo akeh proses sel penting sing melu fosforilasi oksidatif lan produksi ATP, perbaikan DNA, pangaturan epigenetik ekspresi gen, signaling kalsium intraselular lan fungsi Immunologis.

NAD + minangka molekul panampa elektron utama ing oksidasi biologis. Iki nampa elektron saka molekul liyane lan suda. Iki uga tumindak minangka koenzim transferase hidrida lan substrat sing nggunakake polimerase NAD (+), lan mbentuk pasangan redoksen kooksida kanthi suda ucle-nikotinamide adenineotide (NADH). NAD (R) yaiku riboslasi unit donor ADP-ribose ing ADP-A. Sampeyan uga minangka prioritas kanggo siklik ADP-ribose (siklus ADP-ribosyl).

Minangka oksidan ing metabolisme sel, NAD (R) uga duwe peran ing adenosine diphosphate (ADP)-reaksi reaksi interaksi sing nglibatake polimerase diadenylate (ADP-ribose) lan sawetara proses enzim liyane. Bisa nyegah NAD kanggo nyegah utawa nyuda diabetes, kanker lan penyakit sing gegandhengan karo umur liyane. Kajaba iku, para pemajak NAD + bisa kerja kanthi sinergis nganggo suplemen kayata resveratrol kanggo mbantu nyuda mitokondria lan nglawan penyakit penuaan.

Nikotinamide adenine dinucleotide(NAD +) mupangat

Minangka oksidan sing efektif, Nicotinamide adenine dinucleotide nuduhake manawa sawetara keuntungan sing apik ing kegiatan manungsa.

♦ Optimalake kegiatan mRNA,

♦ Nambah energi kanthi alami;

♦ Nambah fungsi, fokus lan memori otak;

♦ Ningkatake metabolisme sampeyan;

♦ Nambah turu;

♦ Ningkatake kegiatan sirtuin global;

♦ Ningkatake khasiat antioksidan;

♦ Nyuda inflamasi;

♦ Nimbang keseimbangan, swasana ati, wawasan lan pangrungon;

Nicotinamide adenine dinucleotid uga target langsung saka isoniazid obat, sing digunakake ing perawatan oftuberculosis, infeksi sing disebabake saka Mycobacterium tuberkolosis. Ing siji eksperimen, tikus sing diwenehake NAD sajrone seminggu wis komunikasi komunikasi nuklir-mitokrriRI

Kajaba iku, Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD +) uga duwe pencegahan lan perawatan blok jantung, fungsi node sinus lan aritmisi eksperimen anti-cepet, nikotinamida bisa nambah tingkat jantung lan blok ntricular atriove sing disebabake dening verapamil.

Nikotinamide adenine dinucleotide(NAD +) aplikasi:

  1. Diagnostik reagents bahan mentah, eksperimen riset ilmiah.
  2. Pangan kesehatan, kosmetik, aditif feed
  3. Produksi API

More Nikotinamide adenine dinucleotide(NAD +) riset

Enzim sing nggawe lan nggunakake NAD + lan NADH penting ing loro farmakologi lan riset menyang pangobatan kanggo penyakit. Koensen NAD + saiki ora digunakake minangka perawatan kanggo penyakit apa wae. Nanging, ditliti kanggo panggunaan potensial ing terapi penyakit neurodegeneratif kayata penyakit Alzheimer lanParkinson.

Wigati:

  • Belenky P, Bogan KL, Brenner C (2007). "Metabolisme NAD + ing kesehatan lan penyakit" (PDF). Biokim Tren. Sci. 32 (1): 12- doi: 10.1016 / j.tibs.2006.11.006. PMID 17161604. Diarsip saka asli (PDF) tanggal 4 Juli 2009. Diakses tanggal 23 Desember 2007.
  • Todisco S, Agrimi G, Castegna A, Palmieri F (2006). "Identifikasi transporter NAD + mitokondria ing Saccharomyces cerevisiae". J. Biol. Chem. 281 (3): 1524– doi: 10.1074 / jbc.M510425200. PMID 16291748.
  • Lin SJ, Guarente L (April 2003). "Nikotinamide adenine dinucleotide, pengatur metabolisme transkripsi, umur dawa lan penyakit". Curr. Opin. Sel Biol. 15 (2): 241– doi: 10.1016 / S0955-0674 (03) 00006-1. PMID 12648681.
  • Williamson DH, Lund P, Krebs HA (1967). "Kahanan redoks saka dinotoksida adenine nikotinamida gratis ing sitoplasma lan mitokondria ati tikus". Biokim. J. 103 (2): 514– doi: 10.1042 / bj1030514. PMC 1270436. PMID 4291787.
  • Foster JW, Moat AG (1 Maret 1980). "Nicotinamide biosintesis adenine dinukleotida lan metabolisme siklus nukléotida pyridine ing sistem mikrobial". Microbiol. Pdt. 44 (1): 83- PMC 373235. PMID 6997723.
  • Prancis SW. Binging alkohol kronis ngrusak ati lan organ liyane kanthi nyuda tingkat NAD⁺ sing dibutuhake kanggo kegiatan deacetylase sirtuin. Exp Mol Pathol. 2016 Apr; 100 (2): 303-6. doi: 10.1016 / j.yexmp.2016.02.004. Epub 2016 Feb 16. PMID: 26896648.
  • Kane AE, Sinclair DA. Sirtuins lan NAD + ing Pengembangan lan Perawatan Penyakit Metabolik lan Kardiovaskular. Bunder Res. 2018 Sep 14; 123 (7): 868-885. doi: 10.1161 / CIRCRESAHA.118.312498. PMID: 30355082. PMCID: PMC6206880.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.