Wêdakakêna Cycloastragenol

April 17, 2020

Cycloastragenol minangka bahan suplemen panganan anti-tuwa sing relatif anyar ing pasar.

Video bubuk Cycloastragenol (78574-94-4) video

Cycloastragenol wêdakakêna Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Cycloastragenol
Jeneng Kimia N / A
Liyane astramembrangenin

siklogalegigenin

GRN510

CAG

Kelas Narkoba N / A
CAS Number 78574-94-4
InChIKey WENNXORDXYGDTP-UOUCMYEWSA-N
Molekul Formula C30H50O5
Molekul Wwolung 490.7 g / mol
Monoisotopic Mass 490.365825 g / mol
Titik nggodhok  N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna putih kanggo krim
Skeabsahan  DMSO: 10 mg / mL, cetha
Storage Temperature  2-8 ° C
Application Cycloastragenol minangka aktivator telomerase sing kuat. Kajaba iku, potensial kena karo anti-tuwa ing obat tradisional cina.

Ringkesan

Cycloastragenol minangka bahan suplemen panganan anti-tuwa sing relatif anyar ing pasar. Iki uga digunakake ing formula skincare lan kosmetik mewah. Cycloastragenol pisanan dipasarake ing suplemen panganan ing AS ing taun 2007 kanthi jeneng TA-65, iki sebabe TA 65 utawa TA65 isih jeneng paling umum kanggo cycloastragenol.

Apa Cycloastragenol?

Cycloastragenol minangka molekul sing asale saka ramuan membranaceus Astragalus. Herba Astragalus wis digunakake ing obat Cina nganti pirang-pirang abad. Bangsa Tiongkok ngaku manawa Astragalus bisa urip dawa lan wis digunakake kanggo nambani lemes, alergi, selesma, penyakit jantung lan diabetes.

Cycloastragenol minangka salah sawijining bahan aktif ing Astragalus. Cycloastragenol nduwe struktur kimia sing padha karo molekul Astragaloside IV, nanging luwih cilik lan nyata bioavailable, mbisakake dosis sing luwih murah. Iki wis digunakake minangka immunostimulant amarga kemampuan kanggo nambah proliferasi limfositif T. Nanging, minangka sifat anti-tuwa sing luar biasa sing nambah kapentingan kanggo komunitas ilmiah.

Cycloastragenol ngrangsang perbaikan karusakan DNA kanthi ngaktifake telomerase, enzim nukleoprotein sing nyebabake katalis sintesis lan pertumbuhan DNA telomer. Telomeres digawe saka filamen lancip lan ditemokake ing pucuk kromosom. Ngramut stabilitas, ndadekake sel ora nyegah senesensi replika lan panyebaran tanpa wates sing ngluwihi 'wates Hayflick'. Telomeres nyepetake saben siklus divisi sel, utawa nalika ngalami stres oksidatif. Nganti saiki, iki minangka mekanisme penuaan sing ora bisa dicegah.

Mekanisme tumindak Cycloastragenol

Sejumlah pasinaon sing nuduhake manawa cendhak sing terus maju telomeres ana hubungane karo pirang-pirang penyakit sing ana hubungane karo umur (penyakit jantung, infeksi, lan liya-liyane) lan uga kedadeyan prediksi kanggo tiwas durung prelu ing subjek tuwa. Telomeres dicepetake kanthi saben siklus divisi sel, utawa nalika nandhang stres oksidatif. Nganti saiki, iki minangka mekanisme penuaan sing ora bisa ditrapake.

Telomerase minangka enzim nukleoprotein sing catalyses sintesis lan tuwuh DNA telomerik lan ngrangsang karusakan DNA.

Cycloastragenol ngaktifake lan ngrangsang enzim iki, saéngga nyuda penyingkat telomeres lan uga nambah jumlah. Kanthi cara iki, ngidini luwih dawa telomeres lan minangka asil, nglanjutake umur sel.

Amarga bobot molekul sing sithik, Cycloastragenol gampang liwat tembok usus. Asimilasi optimal ngidini khasiat sing luwih dhuwur, sanajan dosis kurang. Suplemen saben dina kanthi dhewe, utawa kombinasi utawa gantian, astragalosida IV, mula bakal mbantu nahan tuwa lan alami ngarep-arep urip.

Cycloastragenol keuntungan

Astragalus membranaceus minangka salah sawijining ramuan sing paling penting ing sejarah Kedokteran Tionghoa Tradhisional minangka obat alami kanggo ngobati rasa kesel, penyakit, ulkus, kanker, demam hay, post stroke, umur dawa lan sapiturute Cycloastragenol minangka molekul sing asale saka ramuan ramadan Astragalus membranaceus. Nanging, mupangat utama bubuk cycloastragenol yaiku efek anti-tuwa lan kekebalan.

Cycloastragenol lan dhukungan imun

Cycloastragenol bisa digunakake kanggo nglindhungi sistem kekebalan, anti-bakteri, lan anti-radang, kanggo ngindhari selesma umum lan infeksi sistem pernapasan ndhuwur. Iki digunakke minangka paningkatan imun amarga bisa nggedhekake percambahan T limfosit. Nanging, apa komunitas ilmiah sing tambah kasengsem yaiku resistensi penuaan sing apik. Cycloastragenol nyengkuyung DNA kanggo ndandani karusakan kanthi miwiti telomerase lan ngidini protease nuklir ngambah sintesis lan pertumbuhan DNA telomere.

Cycloastragenol lan anti-tuwa

Anti-tuwa minangka entuk manfaat cycloastragenol. Cycloastragenol ora mung ngenteni penuaan manungsa, nanging uga nambah kakebalan, nyemprotake racun, nglindhungi sel jantung, utamane asale saka astragaloside (Astragaloside Ⅳ).

Mupangat liyane Cycloastragenol

  1. bubuk cycloastragenol duwe pengaruh kanggo ngatasi stres lan nglindhungi awak nglawan macem-macem stres, kalebu stres fisik, mental, utawa emosional;
  2. bubuk cycloastragenol ngemot antioksidan, sing nglindhungi sel saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas;
  3. bubuk cycloastragenol duwe pengaruh kanggo nyuda tekanan getih, ngobati diabetes lan nglindhungi ati.

Cycloastragenol efek samping bubuk

Nganti saiki, ora ana laporan utawa ulasan babagan efek samping utawa kontraindikasi sing njupuk suplemen sikloastragenol.

Cycloastragenol dosis tambahan

Cycloastragenol minangka merek anyar lan ora akeh tambahan ing pasar, lan ora ana dosis sing disaranake. Miturut pengalaman kita, dosis beda-beda kanthi macem-macem tujuan, umur. Mesthi cycloastragenol luwih kuat tinimbang Astragaloside IV sing dosis dianjurake 50mg saben dina. Dene kanggo cycloastragenol, dosis saka 10mg nganti 50mg kabeh OK. Sing tuwa kudu njupuk luwih saka wong diwasa umur pertengahan. Sawetara menehi saran diwiwiti 5mg saben dina, banjur tambah kanthi bertahap. Amarga cycloastragenol minangka ekstrak alami, bisa uga mbutuhake wektu kanggo ndeleng efek kasebut, udakara nem wulan.

Cycloastragenol keslametan

Cycloastragenol wis diwarisake dening sawetara minangka agen anti penuaan keajaiban. Pasinaon awal katon janjine, nuduhake kemampuan kanggo nambah dawa telomere, nanging isih ana kekurangan riset kualitas peer sing dideleng. Kajaba iku, ana prihatin yen njupuk Cycloastragenol bisa nambah risiko kanker tartamtu. Nanging, panaliten riset durung bisa nemoni risiko kanker sing ana gandhengane karo panggunaan Cycloastragenol.

Cycloastragenol katon kaya senyawa anti-tuwa sing janjeni. Sanajan durung kabukten bisa nambah umur, kabukten bisa nyuda macem-macem biomarker umur. Kajaba iku, ditampilake kanggo nyuda tandha-tandha tuwa kayata garis alus lan kisut. Iki uga bisa nyuda resiko penyakit degeneratif kayata Alzheimer, Parkinson, retinopati, lan katarak.

Cycloastragenol wêdakakêna nggunakake lan aplikasi

Cycloastragenol digunakake kanggo perawatan, kontrol, pencegahan, & perbaikan penyakit, kondisi lan gejala ing ngisor iki:

  • Inflammation
  • Apoptosis
  • Gangguan Homeostasis
  • Cycloastragenol bisa uga digunakake kanggo tujuan sing ora kadhaptar ing kene.

Bubuk cycloastragenol akeh wis digunakake ing lapangan ngisor:

  1. Applied ing lapangan panganan, biasane digunakake minangka aditif panganan;
  2. Applied ing lapangan produk kesehatan, ekstrak iki mbiyantu awak manungsa;
  3. Applied ing lapangan kosmetik, minangka jinis bahan mentah, bisa nyampurake kosmetik alami.

reference:

  • Derivatif cycloastragenol anti-tuwa sing diproduksi dening biotransformasi. Chen C, Ni Y, Jiang B, Yan S, Xu B, Fan B, Huang H, Chen G.Nat Prod Res. 2019 Sep 9: 1-6. doi: 1080 / 14786419.2019.1662011.
  • Cycloastragenol: Calon novel sing nyenengake kanggo penyakit sing ana umur. Yu Y et al. Exp Ther Med. (2018) Turunan anti-penuaan sikloastragenol sing diproduksi dening biotransformasi. Chen C, Ni Y, Jiang B, Yan S, Xu B, Fan B, Huang H, Chen G. Nat Prod Res. 2019 Sep 9: 1-6. doi: 10.1080 / 14786419.2019.1662011
  • Cycloastragenol bisa negesake aktivasi STAT3 konstutif lan ningkatake apoptosis sing diinduksi paclitaxel ing sel kanker lambung manungsa. Hwang ST, Kim C, Lee JH, Chinnathambi A, Alharbi SA, Shair OHM, Sethi G, Ahn KS. 2019 Jun
  • Astragaloside VI lan cycloastragenol-6-O-beta-D-glucoside ningkatake penyembuhan luka ing vitro lan vivo.Lee SY et al. Fisiosisida. (2018)