Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)

Maret 11, 2020
SKU: 541-15-1

Meclofenoxate (Centrophenoxine), didol ing sangisore jeneng merek Lucidril, minangka salah sawijining sing paling sinau lan paling anyar ……


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)

Bubuk Meclofenoxate (Centrophenoxine) Spambocoran

Jeneng Product Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)
Jeneng Kimia Klophenoksat;
Meclophenoxate;
Clofenoxin;
Proseryl;
2- (dimethylamino) asetat 2- (4-klorophenoxy)
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba Agen anti-Alergi, Agen Antineoplastik, Umur Antiparasit
CAS Number 51-68-3
InChIKey XZTYGFHCIAKPGJ-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C12H16ClNO3
Molekul Wwolung 257.71 g / mol
Monoisotopic Mass 257.081871 g / mol
Titik nggodhok 345.941 ° C ing 760 mmHg
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life jam 2-4
Werna putih
Skeabsahan Kelarutan banyu: 2.9 mg / mL
Storage Temperature -20 ° C
Application Bubuk Centrophenoxine wis digunakake ing obat narkotika lan tambahan panganan.

Ringkesan Meclofenoxate (Centrophenoxine)

Meclofenoxate (Centrophenoxine), didol ing sangisore jeneng merek Lucidril, minangka salah sawijining obat narkoba paling awal utawa sing diarani "cerdas". Iku nootropic sing kondhang lan dihormati sing wis mbuktekake awake dhewe sajrone nggunakake limang puluh dekade panggunaan lan uji klinis sing ketat.

Asli dikembangake ing taun 1959 dening para ilmuwan ing Pusat Penyelidikan Ilmiah Nasional Prancis minangka perawatan kanggo penyakit Alzheimer, aliran getih ora cukup ing otak, lan penurunan kognitif sing gegandhengan karo umur, obat iki wis digunakake digunakake kanggo ngobati gangguan otak sing ana gandhengane karo umur, kayata minangka Alzheimer lan demensia. Iki uga digunakake dening wong sing sehat kanggo nambah memori lan fungsi kognitif lan nambah kesehatan otak sakabehe.

Riset wis nuduhake bubuk centrophenoxine dadi agen memori memori sing kuat lan agen anti penuaan.

Ing Eropa, diwènèhaké perawatan kanggo mundhut memori sing gegandhengan karo umur, nanging kasedhiya ing counter minangka suplemen panganan ing AS lan Kanada, ing endi umume digunakake kanggo nambahi kognitif.

Apa Meclofenoxate (Centrophenoxine)?

Centrophenoxine wis digunakake minangka suplemen panganan kanggo kemampuan nambah memori potensial.

Centrophenoxine minangka gabungan saka rong bahan kimia:

Dimethyl-aminoethanol (DMAE), yaiku bahan alami sing ditemokake ing sawetara panganan (iwak, panganan laut) lan sajumlah cilik ing otak. Iki minangka sumber kolin lan duwe efek stimulasi otak.

Asam Parachlorphenoxyacetic (pCPA), versi sintetik hormon pertumbuhan tanduran sing diarani "auxins".

DMAE minangka komponen aktif utama ing obat iki. DMAE ora ngliwati alangan getih-otak kanthi becik. Nanging, ing centrophenoxine, bisa ngatasi halangan otak-otak lan mlebu ing otak kanthi efektif

Sawise diserep ing awak, bagean saka centrophenoxine mudhun menyang DMAE lan pCPA ing ati. DMAE banjur diowahi dadi kolin, dene centrophenoxine isih ana ing kabeh awak.

Meclofenoxate (Centrophenoxine) entuk manfaat

Centrophenoxine bisa mbantu nglawan kanker.

Centrophenoxine bisa mbantu gejala dyskinesia tardive.

Centrophenoxine nambah memori lan sinau, bisa nambah memori ing pasien dimensia.

Centrophenoxine wis ditampilake kanggo nambah kenangan, panyimpenan, lan pengeling-eling. Pembentukan memori bakal saya tambah nalika kita ngalami tingkat acetylcholine. Minangka kasunyatan manawa Centrophenoxine nambah macem-macem kegiatan kolinergik, salah sawijining bahan sing diasilake yaiku kolin, ing antarane fosfolipid liyane

Fungsi Kognitif sing Apik

Centrophenoxine bisa digunakake minangka prodrug DMAE lan iki penting banget, amarga molekul iki cukup efektif kanggo nyuda molekul sing mbebayani liyane ing otak sing bisa nyebabake nyuda fungsi kognitif. Kanthi molekul kasebut dibuwang, wong tuwa bisa saya tuwa lan mbuwang efek sisih tuwa.

Centrophenoxine duwe Anti-Aging lan Neuroprotective Properties

Centrophenoxine wis ditampilake nambah umur tikus nganti 50%.

Centrophenoxine mbenakake Mood lan Motivasi, bisa mbantu ngrasakake kuatir.

Pasinaon kewan nuduhake yen centrophenoxine duwe efek anti-kuatir sing bisa diukur

Meclofenoxate (Centrophenoxine) metabolisme

Centrophenoxine utamane tumindak kanthi ngirim lan nambah tumindak kolin. Kolin minangka prekursor acetylcholine, neurotransmitter penting lan tanpa wates sing ana gandhengane karo kognitif ketajaman, plastik, lan memori. Ora jelas kepiye carane centrophenoxine nambah tingkat kolin lan acetylcholine, nanging dikira bisa ngilangi kolin utawa ngganti menyang fosfilipid perantara sing banjur digunakake kanggo ngasilake acetylcholine. Preduli saka jalur kasebut, yaiku kemampuan kolinergik sing ndadekake centrophenoxine minangka nootropik potensiator sing kuat.

Saliyane pengumpulan produksi acetylcholine, centrophenoxine uga dikenal minangka energizer neuro sing kuat sing ngrangsang kegiyatan otak sakabehe kanthi nambah penyerapan glukosa lan nambah pengambilan oksigen. Kanthi mangkono, centrophenoxine ndadekake otak bisa tumindak kanthi luwih efisien, saéngga ningkatake fokus, konsentrasi, lan kajelasan pikirane, nyingkirake kabut otak sing diarani. Minangka antioksidan sing kuat, nyuda radikal bebas, ngilangi racun lan melu ndandani sel-sel sing rusak. Pungkasan, mbalikake tuwa kognitif kanthi nyuda utawa malah ngilangi produk sampah metabolik sing dianggep "nyandhang lan nyuwek pigmen."

Efek samping lan safety Meclofenoxate (Centrophenoxine).

Centrophenoxine umume dianggep aman lan ora beracun. Wis digunakake sajrone udakara udakara 50 taun, tanpa ana efek sisih utama.

Dikandhakake minangka obat sing bisa ditrapake kanggo wong diwasa sing sehat lan senopona ngalami kerugian memori.

Nanging, sawetara pangguna ngalami efek samping sing entheng lan cilik, kalebu mual, nyeri sirah, masalah gastrointestinal, lan turu tanpa turu.

Centrophenoxine ora menehi saran kanggo wanita ngandhut amarga kandungan DMAE.

Meclofenoxate (Centrophenoxine) dosis bubuk

Centrophenoxine kasedhiya ing counter ing kapsul sing ngemot 200-300 mg. Uji klinis sing nguji efek centrophenoxine ing fungsi kognitif wis nggunakake dosis saben dinane

1,200 mg ing wong tuwa sing sehat lan dosis nganti 2,000 mg ing pasien dimensia.

numpuk

Centrophenoxine minangka sumber kolin sing apik banget, sampeyan bisa nemokake ing akeh tumpukan nootropik - sawetara sing paling umum yaiku Noopept lan Racetams.

Centrophenoxine lan Aniracetam Stack

Mangkene conto tumpukan centrophenoxine sing kalebu aniracetam racetam sing populer kanggo ngundhakake memori, swasana ati, kreatifitas, nalika nyuda kuatir.

1-2x saben dina

250 mg Centrophenoxine

750 mg Aniracetam

Centrophenoxine lan Noopept Stack

Iki minangka conto tumpukan centrophenoxine kanthi Noopept, tumpukan iki bisa nambah memori lan sinau, nalika menehi properti neuroprotektif.

1-2x saben dina

250 mg Centrophenoxine

20 mg Noopept

reference:

  • Ing peran fisika mikrokimia intrasélular ing ekspresi gen kuantitatif nalika tuwa lan efek centrophenoxine. A review. Zs-Nagy I et al. Arch Gerontol Geriatr. (1989)
  • Pangobatan cholinergic kanggo dyskinesia tardive-induksi tardive-induksi. Tammenmaa-Aho I, Asher R, Soares-Weiser K, Bergman H. Cochrane Database Syst Rev. 2018 Mar 19
  • Aktivitas sitotoksik agen alkilat ing ngarsane centrophenoxine lan produk hidrolisis. Sladek NE. J Pharmacol Exp Ther. 1977 Dis
  • Potensi operasi kegiatan antitumor siklikosfamida kanthi centrophenoxine. Kanzawa F, Hoshi A, Tsuda S, Kuretani K. Gan. 1972 Aug
  • Centrophenoxine: efek ing otak mamalia tuwa. Nandy K et al. J Am Geriatr Soc. (1978)
  • Efek diferensial saka meclofenoxate ing mundhut memori ing wong tuwa. Marcer D et al. Umur tuwa. (1977)
  • Mupangat centrophenoxine bubuk Nootropics (meclofenoxate) lan tumpukan