+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw L-Carnitine powder (541-15-1)

Wêdakakêna L-Carnitine minangka suplemen nutrisi lan suplemen vitamin, kayata peran sing wigati ing produksi energi kanthi transportasi ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1358kg / sasi

Description

Wêdakakêna L-Carnitine (541-15-1) video

Spesifikasi bubuk mentah mentah (541-15-1)

Jeneng Product Wêdakakêna L-Carnitine
Jeneng Kimia CARNITINE, L-; CARNIFEED (R); CARNIKING (R); CAR-OH; ME3-GAMMA-ABU (BETA- HYDROXY) -OH; (R) -BETA- HYDROXY-GAMMA- (TRIMETHYLAMMONIO) BUTYRATE; -3-HYDROXY-4- (TRIMETHYLAMMONIO) BUTYRATE; VITAMIN B-GAMMA
Brand NAme Carnitor, Carnicare
Kelas Narkoba Produk Nutraceutical
CAS Number 541-15-1
InChIKey PHIQHXFUZVPYII-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C7H15NO3
Molekul Wwolung 161.2
Monoisotopic Mass 161.105 g / mol
Katun Point 197-212 ° C (cahya.)
Titik nggodhok: 287.5 ° C (rough estimate)
Biologi Half-Life jam 2 ~ 15
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan H2O: 0.1 g / mL ing 20 ° C, cetha, ora ana werna
Storage Temperature 2-8 ° C
Wêdakakêna L-Carnitine Application 1) Panganan bayi: Bisa ditambahake ing bubuk susu kanggo nambah nutrisi.

2) Bobot mundhut: Wêdakakêna L-Carnitine bisa ngobong adipose berlebihan ing awak kita, banjur ngirimake energi, kang bisa mbantu kita ngetrapake irisan.

3) Makanan atlit: Apik kanggo nambah pasukan eksplosif lan nahan lemes, sing bisa ningkatake kemampuan olahraga kita.

4) Suplemen nutrisi penting kanggo awak manungsa: Kanthi wutah ing umur kita, isi bubuk Raw L-Carnitine ing badan kita mundhak, supaya kita kudu madu bubuk Raw L-Carnitine kanggo njaga kasehatan awak kita.

Raw L-Carnitine bubuk (541-15-1) Description

Wêdakakêna L-Carnitine minangka nutrisi sing asalé saka asam amino lisin lan methionine. Jeneng kasebut asalé saka kasunyatan sing pisanan diisolasi saka daging (carnus). Wêdakakêna bubuk serbuk L-Carnitine kalibat metabolisme energi lan protèksi mitokondria. Wêdakakêna L-Carnitine ora dianggep penting kanggo diet amarga disuntikake ing awak, nanging bisa uga dikonsumsi liwat pangan. Awak ngasilake carnitine ing ati lan ginjel lan nyimpen ing otot, ati, otak, lan jaringan liya. Suplemen bubuk bubuk Raw L-Carnitine ora ngobong lemak kajaba individu kurang ing bubuk bubuk Raw L-Carnitine mbantu awak ngasilake energi. Penting kanggo fungsi jantung lan otak, gerakan otot, lan akeh pangolahan awak liyane. Nanging, produksi ora bisa nyukupi kabutuhan ing kahanan tartamtu kayata tambah tantangan energi lan mulane dianggep minangka nutriensi onditionally penting. Ana rong bentuk (isomer) saka carnitine, yaiku. Wit mentah L-Carnitine lan D-carnitine, lan mung isomer L-aktif sacara biologis.

L-Carnitine bubuk (541-15-1) Mekanisme Tindakan

Wêdakakêna l-carnitine ora bisa melu biosintèsis protèin, ananging nggawé pemanfaatan awak keton lan generasi nitrogen sacara abot. Fungsi utama yaiku kanggo ngembangake oksidasi beta asam lemak, sing ana ing ati lan mitokondria sel-sel jaringan liyane. Dikenal yen asam lemak bebas lan aken koenzim A ora bisa nembus membran mitokondria, nanging acylcarnitine bisa nindakake kanthi cepet. Mangkono, ditemtokake yèn bubuk L-carnitine yaiku pamawa sing ngangkut asam lemak lan acil dadi membran mitochondrial. Mekanisme proses transportasi iki durung dingerteni, nanging mesthine yen transferase carnitine acyl-CoA minangka enzim kunci ing proses iki. Nduweni loro isoenzim, siji yaiku carnitine acyl-CoA transferase I, dipanggonake ing sisih njaba membran. Nalika asam lemak diganti dening acyl-CoA-synthasease kanggo ngasilake acyl-CoA, diangkut dening carnitine acyl-CoA transferase I menyang membran. Sawise mlebu ing membran, katalisasi dening isoenzyme - carnitine acyl-CoA transferase II - kanggo ngowahi bentuk acil-CoA sing bisa langsung dimanfaatake dening enzim-enzim katabolik asam lemak. Sakwise kuwi, bakal ngetokake proses energi liwat dehidrogenasi lan deoxygenation.

Wenyuh karnitin bisa uga nyetel rasio acyl ing mitokondria, saéngga nggayuh metabolisme energi. L-carnitine bisa melu ing transportasi metabolit asam amino ranté, sing nyengkuyung metabolisme reguler rantai asam amino.

Aplikasi saka L-Carnitine bubuk (541-15-1)

  • Panganan bayi: Bisa ditambahake ing bubuk susu kanggo nambah nutrisi.
  • Bobot mundhut: Wêdakakêna L-Carnitine bisa ngobong adipose berlebihan ing awak kita, banjur ngirimake energi, sing bisa mbantu kita ngetrapake irung.
  • Atlet pangan: Iku apik kanggo nambah pasukan eksplosif lan nahan lemes, kang bisa nambah kemampuan olahraga kita.
  • Tambahan nutrisi penting kanggo awak manungsa: Kanthi wutah ing umur kita, isi serbuk mentah Raw L-Carnitine ing badan kita mundhak, supaya kita kudu madu bubuk Raw L-Carnitine kanggo njaga kesehatan awak kita.

Disaranake L-Carnitine bubuk (541-15-1) Dosis

Dosis standar bubuk L-carnitine yaiku 500-2,000 mg saben dina.

Senajan dosis beda-beda gumantung saka panularan kanggo sinau, ing ngisor iki minangka ringkesan panggunaan lan dosis kanggo saben wangun:

Acetyl-L-carnitine: Iki wangun paling apik kanggo kesehatan lan fungsi otak. Dosis bervariasi saka 600-2,500 mg saben dina.

L-carnitine L-tartrate: Iki wangun paling efektif kanggo kinerja olahraga. Dosis bervariasi saka 1,000-4,000 mg saben dina.

Propionil-L-carnitine: Iki wangun paling apik kanggo nggolekake aliran getih ing tekanan darah tinggi utawa kahanan kesehatan sing gegandhengan. Dosis bervariasi saka 400-1,000 mg saben dina.

Nganti 2,000 mg (gram 2) saben dina tetep aman lan efektif ing jangka panjang.

Adhedhasar panaliten kasebut, nganti 2,000 mg (gram 2) saben dina asring aman kanggo panggunaan jangka panjang lan dosis efektif kanggo pirang-pirang bentuk L-carnitine.

Keuntungan saka L-Carnitine bubuk (541-15-1)

Jantung Sehat: Sawetara studi nemokaké potensial kanggo ngurangi tekanan getih lan proses inflamasi sing kena penyakit jantung.

Latihan Kinerja: Manfaat L-carnitine bisa uga ora langsung lan njupuk minggu utawa sasi kanggo katon. Iki beda karo tambahan kaya kafein utawa creatine, sing bisa langsung ningkatake kinerja olah raga. Contone: olah raga latihan, pasokan oksigen otot, penambahan stamina, relief soroting otot, produksi sel getih abang.

Tipe 2 Diabetes: Siji pangaji diabetes tipe 2 sing ngandhut obat anti-diabetes nuduhake yen tambahan karnitine bisa ngurangi tingkat gula getih, tinimbang karo plasebo.

Efek ing Fungsi Otak: Sajrone studi 90, wong-wong kanthi kecanduan alkohol sing njupuk gram 2 saka asetil-L-carnitine saben dina ngalami peningkatan sing signifikan ing kabeh fungsi otak.

Bobote mudun: Siji analisis babagan sembilan panaliten, sing biasane ana ing obese wong utawa wong diwasa lawas, nemokake yen wong ilang rata-rata bobot 2.9 (1.3 kg) luwih bobot nalika njupuk bubuk L-carnitine. Nanging, sanajan mekanisme selular L-carnitine bubuk nyaranake bisa nguntungake bobot, nanging efeke mung cilik kanggo ngurangi bobot.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.