Powder Oligopeptide Millet

Oktober 30, 2020

Wêdakakêna oligopeptida millet minangka bubuk oligopeptide millet sing sugih karo macem-macem asam amino lan mineral sing diekstrak saka millet kanthi nggunakake bioteknologi multi-link kayata hidrolisis enzimatik kompleks suhu rendah. Wis mambu wangi lan ora ana rasane pait, lan bisa cepet diluncurake ing banyu.

Bobot molekul bubuk oligopeptida millet kurang saka 1000u, lan proporsi hidrolisis protein bisa nganti 90%, sing gampang digunakke ing awak manungsa. Properti antioksidan sing apik.

Millet Oligopeptide Powder video


 

Spesifikasi Powder Oligopeptide Millet

Jeneng Product Wêdakakêna bubuk oligopeptida gedang
Jeneng Kimia N / A
CAS Number N / A
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung <1000u
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok  N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Putih utawa kuning Cahya
Skeabsahan  N / A
Storage Temperature  Simpen ing suhu kamar lan kudu dipasang ing papan sing adhem lan garing
Application Panganan, panganan perawatan sehat, panganan fungsional

 

Apa bubuk Millet Oligopeptide?

Wêdakakêna oligopeptida millet minangka bubuk oligopeptide millet sing sugih karo macem-macem asam amino lan mineral sing diekstrak saka millet kanthi nggunakake bioteknologi multi-link kayata hidrolisis enzimatik kompleks suhu rendah. Wis mambu wangi lan ora ana rasane pait, lan bisa cepet diluncurake ing banyu.

Bobot molekul bubuk oligopeptida millet kurang saka 1000u, lan proporsi hidrolisis protein bisa nganti 90%, sing gampang digunakke ing awak manungsa. Properti antioksidan sing apik.

Saiki, bubuk oligopeptide millet umume digunakake kanggo panganan panganan kesehatan lan panganan fungsional.

 

Apa mupangat bubuk Millet Oligopeptide?

Wêdakakêna oligopeptida millet duwe efek imunomodulasi sing jelas

Wêdakakêna oligopeptida millet duwe efek panyebaran nyata ing limfosit tikus, sing nuduhake yen peptida millet bisa ningkatake kekebalan sel. Uga, peptida Millet bisa nambah fungsi fagositosis makrofag tikus lan indeks limpa, sing nuduhake yen peptida millet bisa nambah kekebalan awak liwat kekebalan non-spesifik.

 

Wêdakakêna oligopeptida gedang duwe kegiyatan antioksidan sing kuat

Tingkat scavenging oligopeptide millet ing radikal bebas DPPH yaiku 68.93%, sing bisa nyuda hemolisis sel getih abang lan nyuda produksi MDA ing ati, sing nuduhake yen peptida millet duwe fungsi antioksidan sing kuat.

 

Wigati:

[1] Efek immuno-modulator saka peptida millet ing tikus

[2] Preparasi Millet Peptide lan Fungsi Antioksidan.