Wêdakakêna NMN (1094-61-7)

Oktober 30, 2018

Pabrik kita duwe kemampuan ngasilake luwih saka 1370kg bubuk Nicotinamide Mononucleotide (nmn) saben wulan ing kahanan GMP.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1370kg / sasi

Video

 

specifications

Jeneng Product Wêdakakêna Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
Jeneng Sinonim NAMN, β-NMN, β-Nicotinamide Mononucleotide utawa Beta Nicotinamide Mononucleotide; NMN;

beta-NMN

Kelas Narkoba Tambahan diet
CAS Number 1094-61-7
InChIKey DAYLJWODMCOQEW-TURQNECASA-N
Formula Molekuler C11H15N2O8P
Bobot Molekuler 334.22 g / mol
Monoisotopic Mass 334.056602 g / mol
Titik lebur  166 ° C (dec.)
Titik Pembekuan N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Wêdakakêna putih nganti putih
kelarutan  Beta-NMN diwenehake minangka padat kristal. Beta-NMN sithik larut ing pelarut organik kayata etanol, DMSO, lan formethid dimethyl. Kanggo eksperimen biologis, disaranake solusi banyu larutan organik pelarut Beta-NMN disiapake kanthi langsung mbubarake solid kristal ing buffer banyu. Kelarutan Beta-NMN ing PBS, pH 7.2, udakara 10 mg / ml. Kita ora nyaranake nyimpen solusi banyu luwih saka sedina.
Suhu Panyimpenan  Kamar temperatur;

Simpen ing -20 ° C nganti 2 taun.

aplikasi Suplemen panganan anti-tuwa

 

Sejarah NMN

Nicotinamide mononucleotide (formula molekul: C11H15N2O8P, nomer CAS: 1094-61-7, uga dikenal kanthi jeneng NMN, mononukleotida beta-Nicotinamide utawa β-NMN) minangka metabolit vitamin B3 [1], alami ditemokake ing awak manungsa, lan umume panganan kayata brokoli lan kubis kanthi jumlah sithik [2].

NMN wiwit entuk minat minangka suplemen gizi potensial ing taun 2013, sawise panelitian terobosan sing ditindakake ilmuwan Harvard ing tikus [3,4].

NMN pisanan diproduksi minangka suplemen kanggo manungsa ing 2015 [5], nanging larang banget kanggo Pabrik, nganti metode digawe kanggo nyuda biaya produksi lan nambah kemurnian ing taun 2018 [6], ing wektu kasebut laboratorium siap kanggo produksi massal teka online.

 

Apa bubuk NMN?

Nicotinamide mononucleotide (formula molekul: C11H15N2O8P, nomer CAS: 1094-61-7, uga dikenal kanthi jeneng NMN, mononukleotida beta-Nicotinamide utawa β-NMN) minangka metabolit vitamin B3 [1], alami ditemokake ing awak manungsa, lan umume panganan kayata brokoli lan kubis kanthi jumlah sithik [2].

Nicotinamide Mononucleotide (NMN) minangka senyawa alami sing ana sithik ing awak manungsa uga sawetara panganan. NMN bisa digunakake kanthi lisan, lan yen ditindakake kanthi lisan bisa ndhukung level NAD + ing jaringan ati lan otot.

Panaliten anyar nerangake manawa NMN bisa ndhukung kesehatan kardiovaskular, produksi energi, kesehatan kognitif, uga kesehatan retina lan tulang. Salah sawijining panliten NMN sing paling menarik yaiku bisa nyengkuyung ndandani DNA lan ndhukung aktivasi gen SIRTUIN sing dianggep bisa nyebabake penuaan sing sehat.

 

Kepiye kerjane

NMN minangka prekursor kanggo molekul NAD +; awak manungsa mbutuhake NMN supaya bisa nggawe NAD + dhewe.

NAD + minangka bentuk teroksidasi NAD (Nicotinamide adenine dinucleotide), sawijining molekul sing pisanan ditemokake ing taun 1906, lan ditemokake ing kabeh sel urip [7].

Suplemen karo NAD + iku dudu pilihan kanggo ningkatake level NAD +, amarga amba banget supaya gampang nyebrang membran sel kanggo mlebu sel, mula ora bisa mengaruhi metabolisme kanthi positif [8].

 

Keuntungan NMN.

Salah sawijining cara supaya bisa njaga tingkat NAD + sing sehat yaiku kanthi nambah awak sadurunge, nikotinamida mononukleotida (NMN).

Panaliten saiki nuduhake manawa transformasi antarane NR lan NMN iki kudu ditindakake kanggo mlebu ing sawetara jinis sel. Iki nyebabake peneliti percaya manawa NMN, nyatane, minangka salah sawijining cara paling cepet kanggo stimulasi produksi NAD. Nanging, bubuk Nicotinamide mononucleotide uga kabukten duwe mupangat anti-penuaan dhewe ngluwihi produksi NAD.

Saliyane jalur metabolisme NAD, bubuk NMN bisa ditambah langsung menyang sel tanpa dikonversi dadi NAD. Fenomena kasebut bisa ditindakake dening protein transportasi sing mentas ditemokake sing nambah jumlah sawise level NAD mudhun. Ing formulir iki, NMN nyumbang kanggo energi sel lan ngidini saben sifat anti-penuaan sing kasebut sadurunge dipromosekake dening sel kanthi kemampuan sing cukup kanggo tuwuh lan ngasilake.

Milih tambahan karo bubuk NMN bebarengan karo NAD nyedhiyakake dalan sing luwih langsung kanggo promosi metabolisme sel lan dadi cara sing luwih cepet kanggo nindakake perkara sing padha. Kajaba iku, bubuk Nicotinamide mononucleotide ditemokake kanggo ningkatake aktivitas lan produksi insulin, nyebabake mupangat metabolisme tambahan uga toleransi glukosa. Utamane, suplemen NMN bisa mbantu nyuda kahanan metabolisme kaya diabetes, penyakit ati lemu, lan obesitas. [11]

 

Keuntungan Potensial Liyane NMN

  • Ningkatake Kesehatan Vaskular lan Aliran Darah. [11]
  • Ngapikake Ketahanan lan Kekuwatan otot
  • Nglindhungi tumrap penyakit jantung
  • Nyuda Risiko Lemak. [10]
  • Meningkatake Maintenance of Repair DNA
  • Nambah Fungsi Mitokondria. [9]

 

Kepiye supaya NMN stabil, murni, aman?

Kanggo nemtokake cara produk sing stabil, asli, murni lan aman bisa dipikolehi, serangkaian tes lan analisis ditindakake. Laporan COA, HPLC lan HNMR bisa diwenehake.

 

Apik stabilitas

Kanthi nganalisa struktur mononukleotida Nicotinamide lan nggunakake transfer transfer lan metode monitoring FTIR in-situ, ditemokake manawa NMN duwe siji struktur uyah batin lan titik isoelektrik uyah batin minangka faktor utama ketidakstabilan NMN. Banyu, minangka salah sawijining molekul kutub, bakal nyebabake transfer listrik ing NMN sing bisa ngrusak balung uyah batin sing cukup stabil ing NMN. Yen mangkono, NMN bakal nuduhake struktur transisi metastable sing gampang mudhun, yaiku isi banyu ing produk lan molekul banyu bebas ing udhara bakal langsung ngancurake titik isoelectric saka uyah batin lan nyebabake kemurnian NMN. Iki minangka trobosan gedhe ing riset stabilitas bubuk NMN, sing bakal dadi wiwitan kanggo nambah.

Kanggo nambah stabilitas bubuk NMN ing njero, peneliti nggawe bubuk NMN kanthi kreatif kanthi susunan mikroskopis sing teratur lan kompak.

 

Stabilitas sing luwih kuat, umur rak luwih dawa.

Bubuk Phcoker NMN luwih tertib lan kompak, kanthi efektif ngalangi kontak karo banyu gratis ing udara, nambah stabilitas NMN lan nambah umur produk. Beda karo susunan mikroskopis NMN, struktur gergaji generasi kaping pisanan nuduhake luwih akeh kelainan lan inkompak, mula saben molekul bakal luwih akeh kena hawa lan nyedhot luwih akeh banyu.

 

Kapadhetan sing luwih dhuwur, dosis sing luwih stabil lan formulasi fleksibel.

Wêdakakêna NMN kanthi susunan mikroskopik sing teratur lan kompak nduweni kapadhetan lan fluiditas massal sing luwih dhuwur, sing nyegah dosis sing ora stabil amarga nambah bledug sajrone proses persiyapan. Apa maneh, iki bakal mengaruhi dosis kapsul sing padha. Kangge, amarga likuiditas luwih apik, bubuk NMN kita bisa nyuda periode produksi lan biaya produksi sajrone produksi.

 

Dijamin kualitas dhuwur lan murni

Laporan pangujian laboratorium pihak katelu perlu kanggo verifikasi identitas lan kemurnian NNM. Saben kumpulan bahan baku kudu nglampahi pamriksaan ketat lan tes pihak katelu. Laporan pangujian HNMR lan HPLC luwih bisa ngonfirmasi keaslian, kualitas tinggi lan kemurnian NMN.

 

Phcoker minangka pabrikan bubuk Nicotinamide mononucleotide (NMN)

Kanthi pabrik mandhiri, output bulanan bubuk NMN kita tekan luwih saka 2 ton.

 

aplikasi

Bahan baku kosmetik:

NMN minangka zat ing awak sel, lan NMN minangka molekul monomer, efek anti-penuaan jelas, mula bisa digunakake ing bahan baku kosmetik.

 

Produk perawatan kesehatan:

Wêdakakêna NMN bisa disiyapake kanthi fermentasi ragi, sintesis kimia utawa katalisis enzim in vitro.

Bubuk NMN sing akeh digunakake ing industri perawatan kesehatan.

 

Wigati:

[1] Nicotinamide mononucleotide. Saka Wikipedia, ensiklopedia gratis.2019.

[2] Administrasi Jangka Panjang Monotukleotida Nicotinamide Ngurangi Penolakan Fisiologis sing Digandhengake Umur ing Tikus. Mills KF, Yoshida S, Stein LR, Grozio A, Kubota S, Sasaki Y, Redpath P, Migaud ME, Apte RS, Uchida K, Yoshino J, Imai SI. Metab Sel. 2016 Desember 13.

[3] Nolak NAD + Ngindhuksi Negara Pseudohypoxic Ngganggu Komunikasi Nuklir-Mitokondria Sajrone Tuwa. Gomes AP, Price NL, Ling AJ, Moslehi JJ, Montgomery MK, Rajman L, White JP, Teodoro JS, Wrann CD, Hubbard BP, Mercken EM, Palmeira CM, de Cabo R, Rolo AP, Turner N, Bell EL, Sinclair DA. Sel 2013 Des 19; 155 (7): 1624-38. doi: 10.1016 / j.cell.2013.11.037.

[4] Penyebab Tuwa - Anyar lan Bisa Dibalikke. David Cameron. Sekolah Kedokteran Harvard, Berita & Riset, 19 Desember 2013

[5] Saku naleni NAD + sing diawetake sing ngatur interaksi protein-protein sajrone tuwa. Li J, Bonkowski MS, Moniot S, Zhang D, Hubbard BP, Ling AJ, Rajman LA, Qin B, Lou Z, Gorbunova V, Aravind L, Steegborn C, Sinclair DA. Ngelmu 2017 Maret 24; 355 (6331): 1312-1317. doi: 10.1126 / ilmu.aad8242.

[6] Metode Pengecualian Ukuran Kromatografi kanggo Pemurnian Monotukleotida Nicotinamide (NMN) saka Sel Bakteri. George Cătălin Marinescu, Roua-Gabriela Popescu & Anca Dinischiotu. Laporan Ilmiah 8, Artikel nomer: 4433 (2018).

[7] Nicotinamide adenine dinucleotide. Saka Wikipedia, ensiklopedia gratis. 2019

[8] Identifikasi transporter NAD + mitokondria ing Saccharomyces cerevisiae., Todisco S, Agrimi G, Castegna A, Palmieri F. J Biol Chem. 2006 Jan 20; 281 (3): 1524-31. Epub 2005 Nov 16.

[9] Katalin Sas, Elza Szabó, László Vécsei. Mitokondria, Tekanan Oksidatif lan Sistem Kynurenine, kanthi Fokus kanggo Penuaan lan Neuroproteksi. Molekul, 2018; DOI: 10.3390 / molekul23010191.

[10] Suplemen monotukleotid Nicotinamide (NMN) nambah pengaruh obesitas ibu ing tikus: dibandhingake karo olahraga. Edward GM, Youngson NA, Doyle BM, Sinclair DA, Morris MJ.

[11] Jun Yoshino, Kathryn F. Mills, Myeong Jin Yoon, Shin-ichiro Imai. Nicotinamide Mononucleotide, Kunci NAD + Penengah, Nambani Patofisiologi Diabetes Diet lan Umume Umume ing Tikus. Cell Metab, 2011; DOI: 10.1016 / j.cmet.2011.08.014.

[12] Obat Anti Ageng Paling Anyar: Nicotinamide Mononukleotida (NMN)