Powder Quinoa Oligopeptide

November 2, 2020

Bobot molekul bubuk quinoa oligopeptide bubuk kurang saka 1000u, sing bisa digunakke awak manungsa kanthi luwih cepet. Uga, peptida molekul cilik quinoa duwe bioaktivitas unik.

Video Powder Quinoa Oligopeptide

Spesifikasi Powder Quinoa Oligopeptide

 

Jeneng Product Powder Quinoa Oligopeptide
Jeneng Kimia N / A
CAS Number N / A
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung <1000u
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok  N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Putih utawa kuning Cahya
Skeabsahan  N / A
Storage Temperature  Simpen ing suhu kamar lan kudu dipasang ing papan sing adhem lan garing
Application Panganan, panganan perawatan sehat, panganan fungsional

 

Apa bubuk Quinoa Oligopeptide?

Wêdakakêna Quinoa oligopeptide disiapake kanthi defatting, crushing, hydrolysis enzimatik, pangatusan, kemasan lan sapanunggalane.

Bobot molekul bubuk quinoa oligopeptide bubuk kurang saka 1000u, sing bisa digunakke awak manungsa kanthi luwih cepet. Uga, peptida molekul cilik quinoa duwe bioaktivitas unik.

Saiki, bubuk oligopeptide millet umume digunakake kanggo panganan panganan kesehatan lan panganan fungsional.

 

Apa mupangat bubuk Quinoa Oligopeptide?

Kegiatan antioksidan

Peptida antioksidan Quinoa duwe kemampuan nyukur kanthi radikal anion superoksida lan radikal hidroksiI lan nuduhake sesambungan efek dosis sing apik.

 

Nambah kakebalan

Lunasin sing ana ing quinoa yaiku sejenis polipeptida, sing duwe akeh kegiatan biologis lan bisa ningkatake kekebalan, anti-ketegangan lan antikanker.

 

Gizi lan imbang

Protein Quinoa umume kalebu albumin lan globulin (44% - 77%). Kandungan gliadin lan glutelin sithik, saengga bisa larut lan gampang diserep dening awak manungsa. Lan amarga efek ikatan disulfida, protein quinoa duwe stabilitas sing apik, njaga karakteristik asli lan nutrisi sawise diproses.

 

Wigati:
  1. Metode lumahing Respon kanggo Ngoptimalake Hidrisis Enzimatik Protein Buckwheat kanggo Nyiyapake Proses Peptida Antioksidan.
  2. Kemajuan ing Studi Komponen Aktif Quinoa.
  3. Kemajuan Panliten babagan Karakteristik, Properti lan Ekstraksi Quinoa Protein.