Raw YK-11 powder (431579-34-9)

Maret 6, 2020
SKU: 431579-34-9-1

Bubuk YK-11 kalebu klompok modulattor reseptor androgen selektif (bubuk YK11). Sejatine, apa sing ditindakake YK11 selektif ……


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1470kg / sasi

Raw YK-11 powder (431579-34-9) video

Raw YK-11 powder (431579-34-9) Description

YK11, uga dikenal minangka Myostine, dianggep minangka salah sawijining bubuk YK11 sing paling kuat ing pasar. Iku minangka modulator reseptor androgen selektif sintetik. Obat kasebut duwe kegiatan anabolik ing vitro ing myoblasts C2C12 lan nuduhake potensi sing luwih gedhe tinimbang dihidrotestosteron (DHT). YK11 uga minangka inhibitor Myostatin. dheweke bisa mbantu sampeyan entuk otot lan kelangan lemak.

Rambun YK-11 mentah (431579-34-9) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk YK-11 mentah
Jeneng Kimia YK11, (17a, 20E) -17,20 - [(1-Methoxyethylidene) bis (oxy)] - 3-oxo-19-norpregna- 4,20-diene-21-carboxylic Acid Methyl Ester; YK11 ((17α, 20E) - [(17,20-methoxyethylidene) bis- (oxy)] - 1-oxo-; DNA (Terrabacter strain YK3 11S rRNA gene fragment); GenBank AB16
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba YK11 bubuk
CAS Number 431579-34-9
InChIKey KCQHQCDHFVGNMK-DEIKBOPOSA-N
Molekul Formula C25H34O6
Molekul Wwolung 430.53386
Monoisotopic Mass 430.236 g / mol
Katun Point 190-200 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Jam 6-10, gumantung saka individu
Werna Solid putih
Skeabsahan Propylene Glikol, DMSO, Etanol
Storage Temperature Suhu kamar
Bubuk YK-11 mentah Application Modhèl Reseptor Androgen Selektif, Myostatin Inhibitor

Raw Raw YK-11 powder (431579-34-9) Description

Akeh pangguna sing nganggep YK11 minangka kunci kanggo mbukak kunci potensial lengkap awak lan entuk hasil otot cepet kanthi sawetara efek sisih. Sampeyan uga ujar yen YK11 duwe kemampuan kanggo nyuda kegiatan myostatin, dadi inhibitor myostatin. YK-11 mesthi dadi salah sawijining kekuwatan sing kuat. Sampeyan ora bisa mbandhingake YK karo LGD-4033 utawa produk liyane amarga kuwat.

Nanging, sanajan bubuk mentah YK-11 luar biasa tetep ngeling-eling yen wis ana sawetara panaliten sing wis ditindakake. Iki minangka sebab utama umume wong luwih seneng karo wong liya kayata Ostamuscle, RAD-140 utawa GW-501516.

YK11 entuk kapentingan saka binaragawan amarga kemampuane bisa cepet nambah otot kanthi efek samping sing paling tithik.

Siji panaliten seluler ngandhakake yen YK11 nambah massa otot. Para panaliti nemokake sing nambahake follistatin protein otot-otot (inhibitor myostatin).

YK11 uga ningkatake kesehatan balung. Ing panaliten ing sel-sel tulang, YK11 ningkatake kadar protèin-pembentuk tulang.

Sawetara binaragawan sing wis nguji YK11 nyatakake hasil otot gedhe lan mundhut lemak kanthi efek samping minimal. Nanging, saiki ora ana studi kewan utawa manungsa saka YK11 lan safety ora jelas.

Raw YK-11 powder (431579-34-9) Mekanisme Tindakan

YK11 nduweni struktur kimia sing padha kanggo DHT lan iki dituduhake kanthi cara ikatan karo reseptor androgen. Awak ngasilake DHT sacara alami kanggo tujuan promosi kesehatan prostat, pertumbuhan rambut, lan pembangunan pubertas.

Para peneliti nindakake studi sel kanggo mangerteni carane kerjane mbangun otot. Hasil kasebut nuduhake yen mung bisa nambah tingkat follistatin. Follistatin minangka protèin alami sing alami ing awak manungsa sing mbantu njaga kahanan myostatin. Myostatin minangka hormon kang tugas kanggo ngurangi pertumbuhan otot sing ora bisa ditemokake.

Supaya adoh, mung bubuk mentah YK11 duweni kemampuan kanggo nyegah myostatin.

Bukti liyané nyatakaké yèn YK11 uga bisa ningkataké pertumbuhan balung kanthi ngganggu gateway sing kaya DHT.

Wuku Woh mentahan YK11 (431579-34-9)

Nambah Ukuran Otot

YK11 duwe kemampuan sing luar biasa kanggo ngrangsang pertumbuhan otot.

Sing amarga iku secara alamiah ningkatake tingkat follistatin sing kanthi mangkono nambah kemampuan awak kanggo gawé sel-sel otot. Follistatin uga duweni tanggung jawab kanggo nyegah myostatin, saéngga mbukak sampeyan nganti kemungkinan pertumbuhan otot sing tanpa wates. Nanging yen efek follistatin bisa dicegah ing sembarang cara, mula, inhibisi myostatin ora bisa kedadeyan, sing bakal nggawe YK11 ora efektif.

Ora kaya swara kaya rekaman sing rusak nanging ora ana studi manungsa utawa kewan kanggo gawe data ing senyawa iki.

Kabeh sing kita duweni bukti anekdotal adhedhasar review bodybuilder ing forum online. Apa sing diomongake karo kita iku wis bisa ngalami penurunan lemak sing signifikan lan 15 lbs sing luwih dhuwur tinimbang gain otot ing wektu sing cendhak.

◆ Nguatake Tulang

Hormon seks penting kanggo njaga balung sing kuwat lan sehat. Bukti sing kasedhiya nuduhake bubuk mentah YK11 bisa nambah kekuatan balung kanthi ngikat dhewe menyang reseptor androgen.

YK11 uga bisa nambah jumlah aktif PKB (protein kinase B) sing ana ing sel-sel awak sing ndadekake pertumbuhan sel-sel tulang.

Aja lali yen sampeyan pengin duwe otot sing kuwat, sehat lan balung kanggo nyegah fraktur. Uga bisa mbantu ing babagan iki uga amarga iku banget efektif ing otot bangunan, ndhukung kesehatan tulang lan ngurangi efek fragile balung.

Dianjurake bubuk mentahan YK-11 (431579-34-9) Dosis

Badan binaragawan sing nggunakake bubuk mentah YK11 ujar manawa njupuk dosis ing dosis 10 nganti 15 mg saben dina, bisa digunakake kanggo dheweke. Liyane wis nglaporake efek positif ing 5 mg saben dinane. Umume pangguna siklus sajrone 4 nganti 8 minggu.

Efek sisih bubuk mentah YK-11 (431579-34-9)

Dadi, mung studi selular sing wis dilakoni ing YK11.

Ora ana bukti klinis utawa uga pasinaon kewan kanggo gawe maneh klaim sing lagi digawe babagan obat kasebut.

Iki kudu nggawe sampeyan mikir kaping pindho babagan nggoleki karo senyawa iki. Mbok menawa sampeyan kudu mriksa senyawa sing beda kayata Ostarine lan Ligandrol. Dheweke duwe informasi lan riset luwih akeh.

Punika bilih YK11 bisa beracun marang ati. Hypothetically speaking, bisa nyebabake wutah rambut, tali vokal, kesehatan prostat lan organ penting liyane ing awak.