Bubuk Peptida Timun Segara

Oktober 30, 2020

Serbuk Peptida Laut Timun minangka peptida molekul cilik sing dipikolehi saka hidrolisis lan pemurnian timun laut kanthi protease umume peptida kolagen, uga neuropeptida, glikopeptida lan peptida antibakteri.

Sea Powder Peptide Powder video

 

Spesifikasi Powder Peptida Laut Timun

Jeneng Product Timun Peptida bubuk
Jeneng Kimia N / A
CAS Number N / A
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung N / A
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok  N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Kuning utawa kuning peteng
Skeabsahan  N / A
Storage Temperature  Simpen ing suhu kamar lan kudu dipasang ing papan sing adhem lan garing
Application Panganan, panganan perawatan sehat, panganan fungsional

 

Apa bubuk bubuk timun laut?

Serbuk Peptida Laut Timun minangka peptida molekul cilik sing dipikolehi saka hidrolisis lan pemurnian timun laut kanthi protease umume peptida kolagen, uga neuropeptida, glikopeptida lan peptida antibakteri.

Serbuk Peptida Laut Timun duweni mupangat sing apik kanggo nyerep kanthi cepet lan tingkat panggunaan sing dhuwur, uga nduweni kelarutan, stabilitas lan viskositas sing kurang.

Saiki, bubuk Cucumber Peptide Laut biasane digunakake kanggo panganan kesehatan lan lapangan panganan fungsional.

 

Apa mupangate bubuk Timun Peptida Laut?

 

1Anti-lemes

Serbuk peptida timun laut bisa nambah daya tahan olahraga, ningkatake panyimpenan glikogen ati, nyepetake metabolisme urea nitrogen awak, saengga duwe efek anti-lemes.

 

Nambah kakebalan

Serbuk peptida timun laut bisa nambah kemampuan makrofag mononuklear, sel cairan awak lan sel kekebalan, saengga bisa nambah kakebalan awak manungsa kanthi komprehensif.

 

Tundha penuaan kulit lan banjur dadi putih

Peptida timun laut duwe fungsi anti-oksidasi, sing sacara efektif bisa mbusak radikal bebas oksigen aktif lan radikal hidroksil, ningkatake sintesis kolagen ing dermis. Dadi duwe efek telat tuwa kulit. Ing wektu sing padha, peptida timun segara bisa nyandhet produksi melanin ing sel lan efek pemutihan.

 

Ngalangi sel kanker

Peptida timun laut duwe kegiyatan antibakteri spektrum sing jembar lan bisa nyandhet kanker lambung lan sel kanker payudara.

 

Perher aterosklerosis

Peptida timun laut kanthi efektif bisa nglindhungi sel endotelial vaskular sing rusak dening lipid peroksida, njaga fungsi fisiologis normal sel endothelial pembuluh darah, lan nyuda resiko aterosklerosis.

 

Nyuda tekanan getih

Serbuk peptida timun laut bisa nambah laju penghambat ACE lan bisa nyuda angiotensin I kanthi efektif, mula bisa nyuda tekanan getih.

 

Wigati:

[1] Efek Anti-ftigue Peptida Timun Berat Molekul Laut Cilik ing

[2] Pengaruh Peptida Timun Segara Tumrap Kekebalan Immune lan Kemampuan Anti Keletihan ing Tikus.

[3] Properties Biokimia lan Kegiatan Peptida Kolagen Kolagen Timun Laut.

[4] Studi Bandhing Efek Protektif saka Rong Jenis Peptida Kolagen Timun Segara ing Sel Endothelial Vaskular.

[5] Kemajuan Panaliten ing Fungsi Biologis Peptida Timun Segara.