Powder Oligopeptide ganja semen

Oktober 30, 2020

Bubuk Semen Ganja Oligopeptide minangka peptida molekul cilik sing diekstraksi saka pituen ganja mani kanthi hidrisis enzimatik kompleks suhu rendah. Sugih karo arginin, asam glutamat, histidine, metionin, cystine. Uga, ora bakal nyebabake distensi weteng, reaksi mual lan alergi.

Video Powder Oligopeptide Semen Ganja

 

 

Spesifikasi Powder Oligopeptide Semen Ganja

Jeneng Product Powder Oligopeptide ganja semen
Jeneng Kimia N / A
CAS Number N / A
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung <1000u
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok  N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Kuning utawa Kuning kuning
Skeabsahan  N / A
Storage Temperature  Simpen ing suhu kamar lan kudu dipasang ing papan sing adhem lan garing
Application Panganan, panganan perawatan sehat, panganan fungsional

 

Apa bubuk Semen Ganja Oligopeptide?

Bubuk Semen Ganja Oligopeptide minangka peptida molekul cilik sing diekstraksi saka pituen ganja mani kanthi hidrisis enzimatik kompleks suhu rendah. Sugih karo arginin, asam glutamat, histidine, metionin, cystine. Uga, ora bakal nyebabake distensi weteng, reaksi mual lan alergi.

Saiki, bubuk oligopeptida ganja mani biasane digunakake kanggo panganan panganan kesehatan lan panganan fungsional.

 

Apa mupangat bubuk Semen Ganja Oligopeptide?

Gawe sistem limpa lan pencernaan

Bubuk peptida ganja semen bisa ngatasi keseimbangan flora usus, sing duwe efek terapi rong arah ing konstipasi lan diare. Sanalika, duwe efek anti-ulkus lan kandung empedu sing apik.

 

Analgesia, anti-inflamasi

Bubuk peptida ganja semen duwe efek analgesik lan anti-inflamasi sing kuat.

 

Mbantu hypolipidemik lan hipoglikemik

Wêdakakêna ganja semen ganja bisa nyuda kolesterol total lan kadar trigliserida, uga kadar gula getih. Uga duwe efek ngatur lipid getih lan gula getih.

 

Anti lemes lan nambah kekebalan

Bubuk peptida ganja semen bisa nambah ketahanan olahraga, nambah konten glikogen ati, nyuda asam laktat getih, isi nitrogen urea getih, duwe efek antif lemes; Kajaba iku, bisa nambah fungsi kekebalan awak humoral kanthi imunitas sel, utamane kemampuan proliferasi Tlymphocytes lan phagosit, lan komprehensif nambah fungsi kekebalan awak.

 

Antioksidan, anit-tuwa

Bubuk peptida ganja semen duwe fungsi antioksidan, sing sacara efektif bisa nyingkirake radikal bebas lan nyuda tingkat lipid peroksida, saengga bisa nyebabake efek anti-penuaan.

 

Wigati:

[1] Panaliten Farmakologi Sistem Pencernaan Hemp Kerne

[2] Akupunktur, Anti-lnflamasi, Efek Antithrombotic Wiji Hemp.

[3] Pengaruh Powder Protein Hemao tumrap Fungsi Nutrisi lan Fisiologis Tikus ing Musim Ngembang.

[4] Panliten Awal babagan Peraturan Anti Keletihan lan Kekebalan Fungsi Protein Bibit Hemp ing Tikus.

[5] Aktivitas Antioksidan Produk Hidrolisis Enzimatik Hemp