Wêdakakêna sunflower

Oktober 30, 2020

Bubuk kembang srengenge (omben padhet) sugih banget karo isi asam amino lan vitamin E, A, C sawise ekstraksi lan enzimolisis biologis. Bubuk kembang srengenge (minuman padet) umume kasusun saka molekul mikro kanthi massa molekul relatif kurang saka 1000u, sing gampang diserep karo awak manungsa lan duwe tingkat pemanfaatan sing dhuwur.

Video bubuk Sunflower

 

Spesifikasi bubuk sunflower

Jeneng Product Wêdakakêna sunflower
Jeneng Kimia N / A
CAS Number N / A
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung N / A
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok  N / A
Freezing Point N / A
Urip diri produk Ora dibukak suwene 24 wulan
Werna Putih utawa kuning muda
Skeabsahan  N / A
Storage Temperature  Simpen ing suhu kamar lan kudu dipasang ing papan sing adhem lan garing.

Sawise dibukak, dikonsumsi sanalika bisa kanggo nglindhungi produk saka kelembapan lan aglomerasi.

Application Panganan, suplemen perawatan kesehatan, panganan fungsional.

 

Apa bubuk Sunflower?

Wêdakakêna sunflower (minuman padhet) dipikolehi saka bubuk sunflower, lumantar pirang-pirang proses

kayata pilihan bahan baku, ekstraksi, enzimolisis biologis, pangatusan lan kemasan, lsp.

Bubuk kembang srengenge (omben padhet) sugih banget karo isi asam amino lan vitamin E, A, C sawise ekstraksi lan enzimolisis biologis. Bubuk kembang srengenge (minuman padet) umume kasusun saka molekul mikro kanthi massa molekul relatif kurang saka 1000u, sing gampang diserep karo awak manungsa lan duwe tingkat pemanfaatan sing dhuwur.

 

Apa mupangate bubuk Sunflower?

 Mbantu ngatur asam urat lan nambah asam urat

Umume obat sing ana kanggo ngobati asam urat lan hiperurisemia yaiku obat kimia, sing luwih beracun lan efek samping. Mula, luwih akeh panaliti duwe komitmen nemokake zat aktif alami kanthi efek kuratif sing apik lan keracunan sithik saka tanduran alami. Miturut verifikasi klinis obat tradisional lan riset farmakologis modern, kembang srengenge duwe macem-macem kegiatan farmakologis. Ing panliten babagan ekstrak kembang srengenge, ditemokake yen ekstrak kembang srengenge nyuda isi asam urat getih nganti tartamtu lan duwe efek hambat tartamtu ing kegiatan xanthine oxidase ing serum mouse.

 

Entuk prostatitis kronis lan peningkatan hiperplasia prostatiked

Prostatitis kronis minangka salah sawijining penyakit sing paling umum ditrapake kanggo wong tuwa lan tuwa. Umume pasien duwe gejala utama kayata nyingkir angel, netes sawise buang air kecil lan perih saka perangan ngisor. Miturut laporan jurnal medis, tingkat pangobatan tekan 80% ing antarane 100 pasien kasebut sing dirawat bubuk kembang. Hiperplasia prostat uga minangka penyakit kronis sing khas kanggo para pria tuwa, kedadeyan sing paling dhuwur nganti 75%. Sawise pasien nggunakake bubuk kembang, ana larangan ing hiperplasia kelenjar, nyuda volume kelenjar, lan nambah fungsi regulasi endokrin.

 

Entuk corak ati sing luwih apik

Serbuk sari lebah duwe pengaruh sing jelas tumrap sirosis alkohol sing disebabake amarga konsumsi alkohol sing akeh banget, lan mbenakake fungsi ati sanalika bisa.

 

Efek ing sistem kardiovaskular

 Bubuk kembang kaya karo vitamin lan sawetara senyawa flavonoid, sing efek apik kanggo ningkatake kekuatan kapiler, lan pencegahan lan perawatan kelainan permeabilitas kapiler, pendarahan otak, pendarahan retina, hipertensi, lan varicosity.

 

Wigati:

[1] Sinau babagan Kegiatan Anti-Gout lan Anti-hiperurisemia Ekstrak Kepala Sunflower.

[2] Nutrisi lan kesehatan kanggo polen.

[3] Ringkesan Nutrisi Serbuk sari lan Fungsi.

[4] Nutrisi lan kesehatan kanggo polen.