bubuk Tadalafil (171596-29-5)

Oktober 20, 2018

Kita minangka produsen bubuk Tadalafil paling gedhe ing China


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / sasi

Tadalafil bubuk video

 

Informasi basis

Jeneng Product Tadalafil bubuk
Jeneng Kimia (6R,12aR)-6-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methylpyrazino[1′,2′:1,6]pyrido[3,4-b]indole-1,4-dione
Brand NAme Cialis, Adcirca
Kelas Narkoba PAH, PDE-5 Inhibitors; Inhibitor Enzim Fosfodiesterase-5
CAS Number 171596-29-5
InChIKey WOXKDUGGOYFFRN-IIBYNOLFSA-N
Molekul Formula C22H19N3O4
Molekul Wwolung 389.4
Monoisotopic Mass 389.138 g / mol
Katun Point  298-300 ° C
Freezing Point 2 ℃
Biologi Half-Life jam 17.5
Werna Putih kanggo Off-Putih Cyrstalline Solid
Skeabsahan  Larut ing DMSO (78 mg / ml ing 25 ° C), metanol, banyu (<1 mg / ml ing 25 ° C), diklorometana, lan etanol (<1 mg / ml ing 25 ° C)
Storage Temperature  Simpen ing suhu ruangan antara 59 ° F lan 86 ° F (15 ° C lan 30 ° C). Aja nyimpen obat iki ing wilayah sing lembab utawa lembab.
Tadalafil Application Raw Tadalafil bubuk tablet, Gula seksual, Jinis kopi, dll.

 

Bubuk Tadalafil

Disfungsi ereksi minangka kelainan gairah seksual sing umum ing pria sing kena pengaruh udakara 52 persen pria sing umure luwih saka 18 taun, saindenging jagad. Intensitas sing beda, disfungsi ereksi biasane disebabake dening aliran getih sing mudhun menyang pembuluh getih penis, sing minangka langkah utama kanggo produksi ereksi. 

Disfungsi ereksi yaiku kelainan sing bisa ditrapake lan bisa diatasi kanthi macem-macem obat sing target enzim khusus ing tembok pembuluh getih ing penis. Salah sawijining obat sing paling kuat kanggo ED yaiku bubuk Tadalafil kanthi umur paruh 17.5 jam. 

 

Apa bubuk Tadalafil?

Powder Tadalafil kalebu ing kategori stimulan seksual obat amarga iku obat sing dirancang kanggo pria sing umure luwih saka 18 taun, ngalami disfungsi ereksi. Tadalafil, utawa (6R-trans) -6- (1,3-benzodioxol-5-yl) -2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methyl-pyrazino [1 ', 2': 1,6 , 3,4] pyrido [1,4-b] indole-XNUMX-dione minangka obat sing padha karo Sildenafil utawa Viagra, ing tumindak, nanging beda strukture. Tadalafil uga beda karo obat disfungsi ereksi sing umum, Viagra, kanthi kuat amarga luwih kuat lan efisien tinimbang sing pungkasan. 

Powder Tadalafil minangka obat penghambat PDE5, sing tegese target enzim PDE5 sing ditemokake ing sel otot polos ing pembuluh getih penis. Fungsi hambatan obat kasebut cukup nguntungake amarga tujuan utama enzim yaiku nyebabake vaskonstriksi, sing ing pembuluh getih penis, nyebabake aliran getih mudhun lan disfungsi ereksi akibate. 

Powder Tadalafil diprodhuksi dening Pharmax Lifesciences lan bisa digunakake kanggo perawatan luwih saka disfungsi ereksi. Powder Tadalafil uga diwenehake kanggo pria sing ngalami hiperplasia prostat jinak lan uga hipertensi arteri paru. Nanging, Tadalafil Powder ora efektif ing perawatan kelainan gairah seksual liyane kanggo pria lan wanita. 

 

Wangun Tadalafil

Tadalafil minangka penghambat PDE5 kuat, kasedhiya ing macem-macem bentuk lan dosis, saengga konsumsi luwih gampang kanggo pasien. Obat kasebut kasedhiya ing bentuk pil utawa kapsul, kanthi dosis 5 mg, 10 mg, lan 25 mg. Penting, dicathet yen dosis Tadalafil beda karo perusahaan manufaktur. 

Tadalafil uga kasedhiya ing bentuk bubuk, sanajan umume didol kanggo industri. Iki minangka alasan utama kanggo blanja Grosir Tadalafil Powder sing cukup misuwur kanthi jinis obat kasebut. Formulir iki biasane didol ing wadhah 25 kg nganti 50 kg, gumantung karo sarat grosir. 

Dosis umum kanggo bubuk Tadalafil, yaiku 10 mg. Dosis maksimal, sajrone 24 jam, yaiku 20 mg, lan ngluwihi dosis iki ora disaranake.

Obat iki aman kanggo dikonsumsi manungsa amarga wis nampa persetujuan lan persetujuan FDA saka panguwasa Kesehatan India, Kanada, Australia, lan Inggris. FDA nyetujoni panggunaan pil Tadalafil ing taun 2002, lan ora suwe, panggunaan bubuk tadalafil uga disetujoni dening FDA. 

Pabrik pabrik bubuk Tadalafil ngaku nggawe obat mung resep kanthi presisi sing paling apik. Pabrikan duwe perhatian banget marang safety manungsa, sing cetha kanthi kuat, keamanan, lan efektivitas produk pungkasan. 

 

Kepiye Cara kerja Powder Tadalafil?

Powder Tadalafil ngemot Tadalafil, senyawa sambatan PDE5 sing wiwitane diteliti lan diproduksi dening GlaxoSmithKline sawise ditemokake Sildenafil, senyawa sing padha. Sildenafil, ing tangan liyane, wiwitane diteliti minangka perawatan angina lan hipertensi, nanging kabeh panliten dibuwang sawise asil gagal ing tahap awal panelitian. Nanging, sawise ditinjau, ditemokake yen Sildenafil bisa ngasilake ereksi yen pasien dirangsang kanthi seksual.

Amarga sildenafil minangka penghambat PDE5, GlaxoSmithKline mutusake kanggo nindakake pencarian jembar menyang senyawa kanthi mekanisme aksi sing padha karo Sildenafil. Panliten iki nyebabake panemuan banjur pangembangan Tadalafil. 

Tadalafil minangka penghambat PDE5 sing kuat kanthi umur paruh 17.5 jam sing mbutuhake udakara 96 ​​jam kanggo ngilangi awak manungsa kanthi lengkap. Yen dibandhingake karo pil biru umum, Viagra, sing mung efektif 3 jam nganti 4 jam sawise ditelan, Tadalafil metu ing ndhuwur. 

Mekanisme utama tumindak obat yaiku nyandhet enzim PDE5 sing ana ing sel otot polos ing pembuluh getih penis. Penghambatan enzim iki nyebabake vasodilasi lan pungkasane, nambah aliran getih liwat pembuluh getih, sing dikepung karo korpus cavernosa. Otot zakar iki, nalika dilebokake dening aliran getih sing tambah, ditekan menyang posisi ereksi, sing diarani ereksi.

Nanging, otot-otot penis, korpus cavernosa pancen pas, kudu luwih dhisik santai supaya pembuluh getih bisa nyebar lan nampa input getih sing akeh. Relaksasi otot sing alus iki uga efek saka nyegah enzim PDE5, sanajan kanthi ora langsung. Penghambatan PDE5 nyebabake tambah jumlah Guanosine MonoPhosphate utawa GMP, sing penting kanggo istirahat otot sing mulus, kayata korpus cavernosa. 

Nanging, iku ora mung panggunaan lan mekanisme tumindak bubuk Tadalafil. Pangobatan mung resep uga digunakake kanggo hiperplasia prostat jinak, kelainan ngenani babagan pipis sing disebabake dening nambah kelenjar prostat lan dianggep minangka nguyuh sing nglarani. Mekanisme tumindak kanggo perawatan kelenjar prostat sing saya gedhe uga liwat paningkatan tingkat GMP ing sel otot sing lancar. Relaksasi sel kasebut ngidini urin luwih gampang lan nyegah penylametan lan rasa lara ing urine. 

Powder Tadalafil uga diwenehake kanggo hipertensi arteri paru-paru, amarga efek nyegah PDE5 ora mung nambah aliran getih nanging uga nyuda tekanan getih, sing migunani banget kanggo perawatan PAH. 

 

Apa sing Bisa Digunakake Powder Tadalafil?

Powder Tadalafil digunakake kanggo perawatan ing ngisor iki:

  • Dysfunction
  • Hiperplasia Prostatik Benign 
  • Hipertensi Arteri paru-paru

Sanajan paneliten ditindakake babagan panggunaan obat anyar, nanging saiki mung diwènèhaké kanggo pria luwih saka 18 taun, ngalami salah sawijining kelainan sing kasebut ing ndhuwur. Umume, obat kasebut digunakake kanggo perawatan disfungsi ereksi. 

 

Wuku bubuk Tadalafil

Tadalafil duwe sawetara mupangate dhewe lan yen dibandhingake karo inhibitor PDE5 liyane sing kalebu golongan obat stimulan jinis. Obat iki kuat lan awet amarga butuh wektu 36 jam kanggo dibersihake saka sistem, mung meh ora bisa dilacak sawise 96 jam. Efek obat kasebut wis katon lan katon udakara 20 menit nganti 60 menit sawise diombe, lan bubuk Tadalafil tetep aktif udakara 3 jam nganti 4 jam sawise. Penting, kanggo nyebutake manawa kegiyatan obat kasebut ora padha karo durasi ereksi. 

Powder Tadalafil ora bisa ngasilake ereksi spontan lan butuh stimulasi seksual lan gairah sing cocog kanggo efektif kanggo nggawe degdegan. Yen stimulasi seksual diwenehake sajrone patang jam sawise konsumsi obat, obat kasebut bisa ngasilake ereksi lan ngilangi gejala disfungsi ereksi. 

Obat stimulan jinis iki cukup efektif kanggo ngrawat disfungsi ereksi minangka asil saka mekanisme tumindak sing dawa, sing dadi obat pilihan kanggo akeh sing ngalami disfungsi ereksi lan hiperplasia prostat jinak. Powder Tadalafil bisa dikombinasikake karo Tamulsin, obat kuat liyane kanggo perawatan hiperplasia prostat jinak sanajan efikasi saka campuran obat iki isih ditliti lan dianalisis. 

 

Dosis Powder Tadalafil sing Cocog

Powder Tadalafil, kaya kasebut ing ndhuwur, biasane diwiwiti 10 mg minangka dosis paling murah. Sawise paling ora seminggu nggunakake obat, dosis bisa dikurangi, ditambah, utawa dirawat ing level sing padha gumantung saka asile. Nanging, kudu dielingi manawa obat iki minangka obat resep sing mung bisa digunakake yen dibutuhake. Sampeyan mung kudu digunakake sapisan ing 24 jam supaya ora nambah efek samping obat.

Risiko dosis sing ora kejawab kanggo obat sing mung kudu ditindakake nalika dibutuhake meh ora ana, nanging penting kanggo njlentrehake pandhuan kanggo dosis sing ora kejawab. Iki amarga obat diwenehake kanggo panggunaan saben dina, paling ora kaping telu saben dina kanggo digunakake kanggo perawatan hipertensi arteri pulmonalis lan hiperplasia prostat jinak. Yen dosis ora kejawab, luwih becik nyegah dosis kasebut kanthi lengkap, lan ora ana dosis sing kudu kliwat, ganti rugi karo dosis kaping pindho. Iki bisa nyebabake efek sing dawa banget lan ora dikarepake sing duweni potensi nyebabake komplikasi sing meh bejat. 

 

Sapa sing Ora Nganggo Bubuk Tadalafil

Powder Tadalafil duwe macem-macem mupangat lan panggunaan nanging dirancang khusus kanggo jenis kelamin lanang, utamane sing umure luwih saka 18 taun. Obat kasebut ora dikonsumsi dening wanita lan bocah-bocah amarga risiko luwih dhuwur ngalami pirang-pirang efek samping umum lan komplikasi sing ana gandhengane karo Tadalafil Power. 

Populasi ing ngisor iki ora kudu ngombe Tadalafil Powder, utawa konsultasi karo dokter sadurunge miwiti obat-obatan sing kalebu kelas obat-obatan penghambat PDE5:

  • Wong sing duwe riwayat intervensi bedah sajrone telung wulan kepungkur
  • Wong sing duwe riwayat kedadeyan jantung sajrone telung wulan suwene nem wulan
  • Wong sing duwe hipertensi lan hiperlipidemia
  • Wong sing kena penyakit ginjel
  • Wong sing duwe retinitis pigmentosa
  • Wong sing ngalami hemofilia utawa kelainan getih sing padha
  • Wong sing nandhang myeloma, utawa leukemia
  • Wong sing lara maag weteng
  • Wong sing riwayat stroke utawa duwe risiko ngalami stroke

Wong-wong iki ora diidini njupuk Tadalafil amarga obat-obatan saiki bisa berinteraksi karo obat kasebut, sing nyebabake komplikasi sing ngancam nyawa. Ing sawetara kasus, awak pasien iki luwih rentan marang efek samping obat sing umum lan ora serius nanging intensitas komplikasi bisa luwih dhuwur tinimbang biasane. 

 

Efek Samping Efek Serbuk Tadalafil

Powder Tadalafil, kaya umume obat, duwe sawetara efek samping sing umum digandhengake karo panggunaan. Nanging, ora ana siji-sijine sing serius, ngowahi kegiatan saben dina, utawa ngancam nyawa. Kasunyatane, umume wong-wong mau bakal mutusake masalah dhewe lan ora mbutuhake campur tangan medis. 

Efek samping Tadalafil sing umum kalebu, nanging ora diwatesi mung kanggo:

  • Nada ireng
  • ngelu
  • Dyspepsia
  • Nyeri weteng
  • Siram; anget lan abang kulit
  • Tinnitus; swara dering terus-terusan ing kuping
  • Masalah pangrungon
  • Blurry vision
  • Kelangan sesanti
  • Priapism

Efek samping pungkasan relatif luwih serius lan nuduhake ereksi sing dawa lan nglarani sing ditindakake, biasane luwih saka patang jam. Ing kahanan kaya ngono, disaranake njaluk pitulung medis kanthi cepet amarga efek samping saka Tadalafil luwih serius, sanajan langka. 

Wiwit Oktober 2007, FDA mbutuhake kabeh wadhah obat penghambat PDE5 nyakup label peringatan sing ngidini pangguna ngerti manawa obat-obatan kasebut duweni potensi nyebabake gangguan pendengaran kanthi sementara lan dadakan. Keputusan dening FDA iki minangka asil saka sawetara keluhan gangguan pendengaran ing pasien nggunakake Tadalafil utawa obat liya sing wis didaftar karo FDA, sing mbutuhake dheweke nganalisa kanthi bener. Riset FDA nemokake gangguan pendengaran minangka efek samping serius saka TAdalafil sing percaya kabeh pasien kudu dingerteni, kanthi istilah sing jelas, supaya bisa njupuk keputusan sing jelas. 

Kelangan penglihatan isih ana keluhan liyane sing asring ana gandhengane karo panggunaan Tadalafil lan nalika FDA mriksa keluhan kasebut, ditemokake efek samping iki biasane kedadeyan ing pasien sing wis ngalami patologi mata, yaiku neuropati iskemik anemik anemik non-arteri utawa NAION. Amarga ora ana sebab lan akibat langsung sing ditemokake dening FDA, ora ana label peringatan sing ana gandhengane karo ngilangake penglihatan ing bubuk Tadalafil utawa label kemasan penghambat inhibitor PDE5 liyane. 

 

Interaksi Obat Umum karo Powder Tadalafil

Pangobatan tartamtu ora bisa dijupuk bareng amarga bisa sesambungan karo saben efek sing bisa mudhun, efek tambah kalorone, utawa efek efek negatif saka loro obat kasebut. 

Powder Tadalafil minangka salah sawijining obat sing ora bisa diombe karo obat-obatan ing ngisor iki.

  • Antacid: Obat-obatan kasebut berinteraksi karo Tadalafil saengga nyebabake nyuda efisiensi obat sing terakhir, sanajan mekanisme sing pas durung dingerteni. Nanging, penting kanggo ngelingake pasien babagan kemungkinan interaksi ing rong obat kasebut, luwih-luwih amarga obat sing sadurunge dadi obat rumah tangga umume. 
  • Inhibitor PDE5: Konsumsi obat kanthi mekanisme tumindak sing padha kaya Tadalafil bisa nyebabake paningkatan aliran getih sing signifikan lan penurunan tekanan getih sing ngancam nyawa. Nyampur loro inhibitor PDE5 sing beda-beda utawa njupuk dosis dobel saka obat sing padha bisa nyebabake komplikasi tinimbang entuk manfaat ekstra. 
  • Alkohol: Ngonsumsi bubuk Tadalafil kanthi alkohol ora bisa nyebabake komplikasi tartamtu nanging bisa nyebabake intensitas efek samping sing gedhe. Kedadeyan kasebut bisa uga umum, nanging nalika intensif, bisa dadi ora sabar lan bisa uga mbutuhake pitulung medis. 
  • Nitrat: Obat iki digunakake kanggo jantung lan fungsi utamane yaiku kanggo nambah aliran getih liwat pembuluh getih kanthi efek vasodilatory. Mekanisme tumindak iki padha karo Tadalafil, mula gabungan saka rong obat kasebut nyebabake efek samping saka kalorone obat kasebut.
  • Anti Hipertensi: Sebab iki padha karo nitrat. Anti hipertensif lan Taladafil bisa digunakake kanggo nyuda tekanan getih kanthi pembuluh vasodilating, sing yen ditindakake, bakal nyebabake tekanan getih sing sithik banget sing bisa nyebabake kematian, yen ora diobati.
  • Indikator CYP3A4: CYP3A4 minangka enzim sing tanggung jawab kanggo ekskresi senyawa Tadalafil saka awak sawise bisa digunakake. Nanging, obat sing nambah efek enzim iki akibate bakal nambah ekskresi Tadalafil, sanajan sadurunge durung bisa nggayuh tujuane. Iki ndadekake sing terakhir ora efisien lan ora ana gunane. 
  • Inhibitor CYP3A4: Obat apa wae sing nyegah tumindak enzim CYP3A4 bakal nyebabake ekskresi Tadalafil sing bakal ditinggalake ing sistem manungsa luwih suwe tinimbang sing dibutuhake. Efek berkepanjangan iki ora perlu lan duweni potensi bisa mbebayani umume, mula kombinasi saka kalorone kudu diindhari kanthi kabeh biaya. 
  • Stimulator Cyclase Guanylate: Obat-obatan kasebut target vaskulature ing paru-paru, kanthi tujuan kanggo nyuda tekanan getih sing mili. Nanging, iki uga minangka salah sawijining efek lan panggunaan Tadalafil sing migunani. Nggawe loro iki bisa uga nyebabake tekanan getih paru-paru sing sithik, sing bisa nyebabake yen ora ditrapake kanthi tepat lan tepat wektu. 

 

Where is Tadalafil Powder Didol?

Dagang Grosir Tadalafil luwih umum tinimbang dodolan eceran amarga biasane dituku kanthi akeh langsung saka pabrik pabrikan Powder Tadalafil. Umume, obat-obatan sing asipat pribadi kasebut umume dituku kanthi online amarga nyedhiyakake kabijaksanaan lan privasi tumrap pasien sing dibutuhake. Obat kasebut kasedhiya ing meh kabeh apotek lokal lan online nanging pasien kudu menehi resep supaya bisa tuku. 

 

Riset lan Informasi Kesehatan Luwih

Tadalafil terus diteliti lan ditliti kanggo mutusake panggunaan obat liyane. Tadalafil minangka senyawa utama ing macem-macem obat resep, kabeh didol kanthi jeneng merek sing beda-beda, umume kanggo kelainan kayata disfungsi ereksi, hiperplasia prostat jinek, lan hipertensi arteri paru-paru. Nanging, ana macem-macem panliten sing ing fase kaping pisanan nuduhake manawa Tadalafil, mbesuk, bisa uga diwenehake kanggo kelainan liyane. 

Salah sawijining panelitian paling penting sing ditindakake ing Tadalafil fokus ing khasiat lan keamanan yen digunakake saben dina dening pasien sing ngalami disfungsi ereksi. Panaliten kasebut diterbitake ing Jurnal Kesehatan Indonesia, lan adhedhasar analisis literatur peneliti saka basis data elektronik, nyimpulake manawa nggunakake Tadalafil saben dina luwih efektif kanggo ngrawat disfungsi ereksi tinimbang nggunakake obat nalika dibutuhake. 

Alesan kenapa panelitian iki penting banget yaiku duwe kemungkinan kanggo ngganti protokol perawatan disfungsi ereksi. Nanging, panelitian luwih lanjut kudu ditindakake sadurunge ana perubahan ing rencana perawatan. 

Panaliten liyane babagan Tadalafil tujuane kanggo nggawe obat stimulan jinis, uga obat sing kalebu kelas sing padha, vardenafil, kanggo digunakake ing perawatan kelainan balung. Kelainan balung ing kene nuduhake kelainan ing endi sel osteoklas utawa sel sing ngrusak balung fungsi kanthi kacepetan sing luwih dhuwur lan kanthi efisiensi ora ana tandhingane karo fungsi osteoblast utawa sel sing mbentuk balung. Iki nyebabake nyuda massa tulang sing ndadekake pasien rentan patah tulang patologis. 

Tahap in vivo saka panliten nuduhake manawa kalorone obat kasebut ora mung bisa nambah kegiyatan osteoblas, nanging kanthi bebarengan nyuda aktivitas osteoklas. Obat kasebut bisa nindakake iki amarga jalur PDE5A minangka kunci kanggo ngasilake keseimbangan kaloro jinis sel. Jalur sing padha yaiku target obat kanggo perawatan disfungsi ereksi. Sawise ngetrapake konsep in vivo babagan model kewan dening peneliti sing nuwuhake panliten iki, ditemokake yen kaloro obat kasebut minangka pilihan sing bisa ditindakake kanggo ngatur massa tulang sing sehat. Nanging, panelitian luwih lanjut kudu ditindakake babagan efek kaloro obat kasebut ing massa balung manungsa.  

Analisis meta sing diterbitake ing Endocrinology Journal mbandhingake khasiat perawatan tadalafil, perawatan tamsulosin, lan tamsulosin plus perawatan tadalafil kanggo mbantu ngusir watu uretra. Tujuan panelitiane yaiku ora mung nemokake terapi kombinasi anyar kanggo mbantu pasien nganggo watu ureter, nanging uga bisa mriksa keamanan rencana perawatan kasebut. 

Panganggone tadalafil utawa tadalafil kanthi tamsulosin minangka rong pilihan sing paling efektif lan paling ora bisa ngasilake efek samping. Kajaba iku, efek analgesik saka Tadalafil bisa uga nyuda rasa lara sing paling dialami para pasien sing ngalami watu ureter nalika obat kasebut uga bisa mbuwang watu kasebut metu saka sistem.