Raw Tadalafil bubuk (171596-29-5)

Oktober 20, 2018

Wêdakakêna Tadalafil mentah kanthi jeneng Cialis digunakake kanggo ngobati disfungsi (impotensi) lan gejala prostat jinak ………


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / sasi

Tadalafil bubuk video

 

Informasi basis

Jeneng Product Tadalafil bubuk
Jeneng Kimia (6R,12aR)-6-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methylpyrazino[1′,2′:1,6]pyrido[3,4-b]indole-1,4-dione
Brand NAme Cialis, Adcirca
Kelas Narkoba PAH, PDE-5 Inhibitors; Inhibitor Enzim Fosfodiesterase-5
CAS Number 171596-29-5
InChIKey WOXKDUGGOYFFRN-IIBYNOLFSA-N
Molekul Formula C22H19N3O4
Molekul Wwolung 389.4
Monoisotopic Mass 389.138 g / mol
Katun Point  298-300 ° C
Freezing Point 2 ℃
Biologi Half-Life jam 17.5
Werna Putih kanggo Off-Putih Cyrstalline Solid
Skeabsahan  Larut ing DMSO (78 mg / ml ing 25 ° C), metanol, banyu (<1 mg / ml ing 25 ° C), diklorometana, lan etanol (<1 mg / ml ing 25 ° C)
Storage Temperature  Simpen ing suhu ruangan antara 59 ° F lan 86 ° F (15 ° C lan 30 ° C). Aja nyimpen obat iki ing wilayah sing lembab utawa lembab.
Tadalafil Application Raw Tadalafil bubuk tablet, Gula seksual, Jinis kopi, dll.

 

Description

Tadalafil, (6R-trans) -6- (1,3-benzodioxol-5-yl) -2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methyl-pyrazino [1 ', 2': 1,6, 3,4] pyrido [1,4-b] indole-5-dione (Cialis), minangka jinis penghambat PDE5 lan obat sing diwenehake kanthi lisan. Iki minangka turunan b-karbolin lan struktural beda karo vardenafil (Levitraw) lan sildenafil (Viagraw), kalorone minangka hambatan PDE171596 adhedhasar struktur inti piridinid sing nyawiji. Wêdakakêna Tadalafil (CAS 29-5-2003) nambah aliran getih menyang korpus cavernosum kanthi nyuda otot pembuluh getih, lan iki ndadekake manungsa bisa nggayuh ereksi. Wêdakakêna Tadalafil disetujoni dening Administrasi Pangan lan Obat Amerika Serikat (AS) ing taun XNUMX kanggo perawatan disfungsi (ED), lan dipasarake ing saindenging jagad kanthi jeneng merek Cialis. Iki uga digunakake kanggo ngobati hipertensi arteri paru lan hiperplasia prostat jinak, sawijining kahanan kelenjar prostat dadi gedhe, nyebabake masalah kencing.

Fitur farmakologis Tadalafil sing mbedakake yaiku umur paruh sing luwih dawa (17.5 jam) dibandhingake karo Viagra lan Levitra (4-5 jam). Suwene setengah umur iki nyebabake tumindak sing luwih dawa, lan bagean, tanggung jawab kanggo julukan Cialis saka "pil akhir minggu." Setengah umur iki uga dadi dhasaring investigasi saiki kanggo panggunaan tadalafil ing hipertensi arteri paru minangka terapi sedina-dina.

Mekanisme Tindakan

Penetelan penile nalika rangsangan seksual ditampa kanthi relaksasi arteri penile lan corpus cavernosal otot Gamelan, anjog kanggo nambah aliran getih menyang organ. Relaksasi iki ngidini kanggo ningkatake aliran getih liwat arteri penile, dene getih iki ngisore loro kamar ing jero penis sing disebut corpora cavernosa. Minangka kamar isi karo getih, penis mundhak kaku. Penetrasi rampung nalika kontraksi otot lan getih sing ditemtokake bisa mili metu liwat vena penile.

Tanggepan iki ditengahi dening ngeculake oksida nitrat (NO) saka terminal saraf lan sel endotel, sing ngrangsang sintesis cGMP ing sel otot sing mulus banjur ngontrol pelebaran lan kontraksi pembuluh getih sing nggawa getih menyang lan saka zakar. GMP Siklik nyebabake relaksasi otot sing lancar lan nambah aliran getih menyang korpus cavernosum, lan rusak dening fosfodiesterase tipe 5 (PDE5) spesifik cGMP ing korpus cavernosum sing ana ing sakiwa penis. Tadalafil nyandhet PDE5 lan nambah kanthi nambah cGMP sing kasedhiya. Tadalafil mungkasi PDE5 supaya ora ngrusak cGMP lan banjur nambah cGMP sing kasedhiya kanggo nggayuh fungsi lan nyebabake ereksi luwih suwe.

Nanging, amarga setengah umur Tadalafil cukup cekak, efek kasebut bakal mandheg sajrone 2 dina nggawe PDE5 bali lan kesehatan jinis sampeyan - dadi luwih parah. Sampeyan bisa uga kudu luwih suwe kanggo entuk efek sing dikarepake, kayata Cialis kekuatan 4-5 dina suwene 4-5 dina.

aplikasi

  • Dysfunction (ED)
  • Hipertensi arteri paru-paru
  • Hyperplasia prostatic benign
  • Analgesik
  • Norepinephrine uptake blocker
  • Mu-opiod reseptor agonis

Dianjurake Tadalafil bubuk Dosis

Cialis kasedhiya ing tablet warna kuning, dilapisi film lan almond kanthi dosis 5, 10 lan 20 miligram (mg). Dosis awal bubuk Cialis sing disaranake dienggo kaya sing diperlokake ing umume pasien yaiku 10 mg, dijupuk sadurunge kegiatan seksual sing diantisipasi.

Dosis pisanan yaiku 10 miligram (mg) paling sethithik 30 menit sadurunge kegiatan seksual. Dosis kasebut bisa nambah nganti 20 mg utawa mudhun nganti 5 mg, adhedhasar keberhasilan individu lan toleransi. Nanging, maksimum yaiku 20 mg minangka dosis siji. Frekuensi dosis maksimum sing dianjurake saben dina ing paling pasien. Sampeyan ora kudu njupuk ora luwih saka siji dosis ing jam 24. Pasien sing nganggep bisa aktif sacara seksual paling ora kaping pindho saben minggu bisa njupuk dosis saben dina 5 mg, lan bisa uga dikurangi dadi 2.5 mg saben dina, gumantung reaksi individu.

Bubuk cialis dienggo yen perlu ditampilake kanggo nambah fungsi dibandhingake karo plasebo nganti jam 36 sawise dosis. Mula, nalika menehi saran pasien babagan nggunakake bubuk Cialis sing optimal, iki kudu dipikirake.

Perlu dielingake manawa ereksi ora bakal kedadeyan kanthi njupuk pil. Lan aja njupuk Cialis kanggo disfungsi yen sampeyan njupuk Adcirca kanggo hipertensi arteri pulmonary. Jejere, Tadalafil kanggo disfungsi mung digunakake kanggo wong diwasa umur 18 lan ndhuwur.

Wuku

♦ Wêdakakêna Tadalafil bisa mbantu nyuda otot ing prostat lan kandung kemih. Iki bisa mbantu nambah gejala BPH.

♦ Kanggo nambah gejala ED, bubuk tadalafil mbantu nambah aliran getih ing zakar. Iki bisa mbantu sampeyan njaga ereksi. Kanggo wêdakakêna tadalafil kanggo mbantu sampeyan duwe ereksi, sampeyan kudu gairah kanthi seksual.

♦ Kanggo PAH, bubuk tadalafil bisa digunakake kanggo nambah kemampuan olahraga kanthi santai ing pembuluh getih ing paru-paru. Iki nambah aliran getih.

Efek sisih

Bebarengan karo efek sing dibutuhake, obat bisa nyebabake sawetara efek sing ora dikarepake. Sanajan ora kabeh efek samping bisa kedadeyan, yen kedadeyan kasebut bisa uga kudu disedhiyakake medis. Mangga dipriksa efek samping ing ngisor bubuk tadalafil:

Efek samping umum

▪ nyeri sirah

▪ sakit weteng

▪ nyeri punggung

Nyawa otot

▪ flushing (kulit abang)

▪ irung utawa rambute

▪ diare

Langka nanging efek samping serius 

A degdegan sing bisa nyebabake bisa ngrusak zakar, masalah visi, lan pangrungon.

Yen efek iki entheng, bisa ilang ing sawetara dina utawa sawetara minggu. Yen lagi abot utawa ora lunga, guneman dhokter utawa apoteker.

Wong sing nganggo kahanan kasebut ora kudu njupuk bubuk Cialis kajaba menawa dokter setuju:

Masalah irama jantung, angina, utawa jenis penyakit jantung

Tekanan getih dhuwur utawa kurang

Gagal jantung kongestif utawa stroke sajrone wulan 6 pungkasan, utawa infarksi miokardial ing sasi 3 pungkasan

Anemia sel sabit, macem-macem myeloma, hemofilia, leukemia, utawa kelainan getih liyane

Penyakit ati utawa ginjel

Lambung weteng

Retinitis pigmentosa

Deformitas struktural saka penis, kayata penyakit Peyronie

Sembarang kondisi kesehatan sing wis disaranake ora duwe hubungan seksual

Interaksi Tadalafil

Nalika nggunakake tadalafil, ana obat liya sing bisa nyebabake obat, sing bisa nyebabake efek samping. Interaksi narkoba bisa ngganti cara pengobatan sampeyan bisa nambah risiko kanggo efek samping sing serius.

Tadalafil duweni efek synergistic sederhana ing abnormalitas getih abang. Tadalafil bisa nyebabake tekanan getih ing njero getih nalika digunakake karo nitrat, sing bisa nyebabake pusing, pingsan, lan jarang nyerang jantung utawa stroke. Aja nggunakake tadalafil karo samubarang ing ngisor iki: Obat-obatan tartamtu sing digunakake kanggo nambani pain dada / angina (nitrat kayata nitrogliserin, isosorbida), obat-obatan rekreasi disebut "poppers" sing ngandung amil utawa butil nitrite.

Yen sampeyan uga njupuk obat alfa blocker (kayata doxazosin, tamsulosin) kanggo ngobati prostat / BPH utawa tekanan getih dhuwur, tekanan getih bisa uga kurang cepet sing bisa nyebabake pusing utawa pingsan. Dokter sampeyan bisa miwiti perawatan kanthi dosis rendah tadalafil utawa nyetel pengobatan alfa blocker kanggo ngurangi resiko tekanan darah rendah.

Ing panliten klinis, tingkat tanggapan sing signifikan dilaporake nganti 36 h sawise perawatan obat. Tadalafil akeh metabolisasi ing ati dening CYP3A4 menyang entitas sing ora aktif nglawan PDE5 lan diekskresis utamane minangka metabolit ing feces lan urine. Farmakokinetik tadalafil ora kena pengaruh saka faktor kayata asupan panganan lan alkohol, umur, anané diabetes, lan kekurangan hepatic entheng utawa moderat. Kedadean sing paling umum kanggo tamba yaiku penyakit sirah, nyeri punggung, dyspepsia, lan myalgia. Ing dosis 10 lan 20 mg, Tadalafil ora duwe pengaruh sing signifikan marang tekanan getih lan denyut jantung lan ora nyebabake kedadeyan pelanggaran miokardium. Laporan ereksi jangka panjang luwih gedhe tinimbang 4 h lan priapism wis dicathet kanthi nggunakake tadalafil. Priapism, yen ora diobati kanthi bener, bisa nyebabake rusak ing jaringan. Pasien sing nduwe ereksi luwih gedhe tinimbang 4 h, saranake golek perawatan medis darurat. Ing pasien diabetes, peningkatan fungsi dening tadalafil ora ana gandhengane karo jinis diabetes lan jinis diabetes.

Pangobatan liyane bisa nyebabake ngilangi tadalafil saka awak, sing bisa nyebabake cara kerja tadalafil. Conto kalebu antibiotik azole (kayata itraconazole, ketoconazole), antibiotik macrolide (kayata clarithromycin, erythromycin), inhibitor protease HIV (kayata fosamprenavir, ritonavir), inhibitor protease hepatitis C (kayata boceprevir, telaprevir), rifampin, .

Aja nggunakake obat iki karo produk liyane sing ngemot tadalafil utawa obat liyane sing padha kanggo digunakake kanggo ngobati disfungsi-ED utawa hipertensi pulmonari (kayata sildenafil, vardenafil).

Ngenani tadalafil interaksi karo obatan liya isih akeh, yen sampeyan pengin nggunakake tamba karo treadfil bubuk (CAS 171596-29-5), dhisik elinga kanggo takon dhokter sampeyan lan bakal menehi sampeyan saran profesional lan dipercaya.

Informasi luwih lanjut

Wêdakakêna Tadalafil, bubuk sildenafil, lan bubuk vardenafil kabeh tumindak nyandhet enzim PDE5, nanging obat-obatan kasebut uga nyegah enzim PDE 6, 1, lan 11 kanthi macem-macem derajat. Contone, Sildenafil lan vardenafil nyandhet PDE6, enzim sing ana ing mripat, luwih saka tadalafil. Sawetara pangguna sildenafil ndeleng warna biru lan duwe sensitivitas sing luwih dhuwur amarga ora bisa nyegah PDE6. Kajaba iku, Sildenafil lan vardenafil uga nyandhet PDE1 luwih saka tadalafil. PDE1 ditemokake ing otak, jantung, lan otot alus pembuluh darah. Dipikir yen penghambat PDE1 dening sildenafil lan vardenafil nyebabake vasodilasi, pembilasan, lan takikardia.

Dibandhingake kinerja ing PDE6 lan PDE1, tadalafil luwih ditindakake ing PDE11. PDE11 diterangake ing otot rangka, prostat, ati, ginjal, kelenjar pituitri, lan testis. Nanging, efek ing badan PDE11 mbatesi ora ditepungi.