Powder Walnut Peptide

November 2, 2020

Wêdakakêna walnut peptida minangka peptida cilik walnut sing sugih ing 18 jinis asam amino lan macem-macem mineral kanthi nggunakake cookie walnut minangka bahan baku lan hidrisis enzim kompleks kompleks suhu lan bioteknologi multi-langkah liyane.

Walnut Peptide Powder video

Spesifikasi Powder Walnut Peptide

Jeneng Product Powder Walnut Peptide
Jeneng Kimia N / A
CAS Number N / A
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung <1000u
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok  N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Kayu kuning utawa kuning semu coklat
Skeabsahan  N / A
Storage Temperature  Simpen ing suhu kamar lan kudu dipasang ing papan sing adhem lan garing
Application Panganan, panganan perawatan sehat, panganan fungsional

 

Apa bubuk Walnut Peptide?

Wêdakakêna walnut peptida minangka peptida cilik walnut sing sugih ing 18 jinis asam amino lan macem-macem mineral kanthi nggunakake cookie walnut minangka bahan baku lan hidrisis enzim kompleks kompleks suhu lan bioteknologi multi-langkah liyane.

Bobot molekul bubuk walnut peptida relatif kurang saka1000u, lan proporsi hidrolisis protein bisa nganti 90%, sing gampang digunakke ing awak manungsa. Kajaba iku, nduweni kelarutan banyu sing apik, emulsifikasi lan aktivitas biologis.

Saiki, bubuk oligopeptide millet umume digunakake kanggo panganan panganan kesehatan lan panganan fungsional.

 

Apa mupangat bubuk Walnut Peptide?

Millet oligoPeningkatan kemampuan sinau lan memori

Wêdakakêna walnut peptida bisa nggawe sel saraf korteks serebral sregep, ningkatake metabolisme jaringan otak, mulihake fungsi sel otak, lan kanthi efektif ningkatake memori lan memori ing otak.

 

Nyuda tekanan getih

Wêdakakêna walt peptida bisa ningkatake tingkat hambat ACE ing vivo, kanthi efektif nyuda produksi angiotensin ll, saengga bisa ngasilake efek nyuda tekanan getih.

 

Nyegah penyakit Alzheimer

Wêdakakêna walnut peptida duweni sifat neuroprotective lan antioksidan sing bisa efektif ngrusak radikal bebas, ningkatake aktivitas enzim antioksidan, ngatur faktor inflamasi. Iki minangka zat sing aman lan migunani kanggo nyegah lan ngobati penyakit Alzheimer.

 

Nambah kakebalan

Wêdakakêna walnut peptida duweni efek antibakteri sing kuat sing bisa nyandhang jumlah koloni bakteri sing mbebayani kanthi efektif lan nglindhungi awak manungsa saka koloni sing mbebayani. Sanalika, walnut peptide bisa nambah kemampuan phagositosis saka sel fagositik lan ngilangi sel apoptosis, limbah metabolisme lan sel virus sing mbebayani.

 

Wigati:
  1. Eksperimen / Sinau Ekstrak Walnut kanggo Ningkatake Sinau lan Kenangan ing Tikus
  2. Hidrolisis Enzimatik Walnut Protein kanggo Nyiyapake Peptida Pencegah ACE lan Properti Fungsional.
  3. Panliten babagan eftect intervensi walnut peptide ing model eksperimen demensia senile in vivo lan ing vir.
  4. Aktivitas Antibakteri saka Walnut Hydroly-sate.