+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Apa Apa Aku Ngerti sadurunge Tuku Peptide Alarelin
PEPTIDE

Apa Apa Aku Ngerti sadurunge Tuku Peptide Alarelin?

7,424 Ndeleng
1. Apa Alarelin?
2. Mekanisme Tindakan
3. Aplikasi saka Alarelin
4. Alarelin Dianggo kanggo Referensi
5. Keuntungan Alarelin
6. Efek Sampingan Alarelin
7. Alarelin Storage Condition

1. Apa Alarelin? phcoker

Hormon gonadotrophin-releasing (Alarelin) bisa ditemtokake minangka agonis LR-RH sintetis, sing bisa ngasilake produksi lan release LH lan FSH saka kelenjar pituitika. Obat iki populer amarga induksi ovulasi lan perawatan endometriosis. Obat iki wis ngasilake asil sing kuwat amarga ditemokake bisa luwih gedhe tinimbang suplemen anti-penuaan. Alarelin kasedhiya ing toko online lan fisik. Nanging, priksa manawa sampeyan Tuku Alarelin saka dipercaya produsen Alarelin. Alarelin bisa dienggo beda-beda saka siji prodhuk kanggo liyane saka segi kualitas lan reregan. Ana akeh Supplier Alarelin ing pasar nanging njupuk wektu kanggo goleki sing paling apik. Jaminan jaminan kualitas maksimal asil Alarelin.

Alarelin alami (79561-22-1) ana ing kewan lan digunakake kanggo ngindhuksi ovulasi ing wanita. Versi sintetis Alarelin diprodhuksi nggunakake antagonis LH-RH ing dosis luwih dhuwur tinimbang LH-RH alami sing bisa ditemokake ing sekresi gonadotropin ing vitro utawa ovulasi sing didhudhuk. Karya Alarelin bisa dadi pemicu kelenjar hipofisis kanggo ngasilake luwih saka FSH-LH.

2. Mekanisme Tindakan phcoker

Minangka kasebut ing ndhuwur, Alarelin, yen kasebut ing sistem awak, iku nganjurake kelenjar pituitari kanggo ngasilake hormon Luteinizing (LH) lan hormon-stimulasi Folicle. Hormon loro iki nduweni peran penting ing siklus produksi wanita. FSH ngontrol pertumbuhan, proses reproduksi, lan mateng pubertas. Saliyane, ing wanita, LH hormon iki nyebabake pangembangan korpus luteum uga proses ovulasi. Kanggo lanang, Alarelin bisa ngasilake hormon testosteron. Kanggo proses reproduksi awak sing sukses, awak kudu posisi kanggo gawé LH lan FSH sing cukup. Peptide Alarelin bisa bantuan gedhe ing nambah produksi rong hormon penting. Nanging, manawa sampeyan njupuk obat ing resep dokter supaya ora ngalami efek samping sing luwih maju. Alarelin uga dianggo nalika sampeyan njupuk dosis sing tepat lan uga tetep nganggo instruksi panggunaan dokter Alarelin. Sampeyan uga bisa nyuwun suplier Alarelin babagan obat kasebut yen sampeyan perlu klarifikasi maneh.

3. Aplikasi saka Alarelin phcoker

Alarelin biasane digunakake kanggo riset medis kanggo mangerteni efek narkoba ing awak kewan luwih kanggo kondisi sing gegayutan karo studi reproduksi. Dadi, adoh, tamba kasebut ditemokake minangka salah sijine suplemen paling apik kanggo mbantu badan manungsa, utamane wanita, kanggo ngapikake proses reproduksi. Wong uga bisa nggunakake tamba kanggo nambah produksi hormon testosteron. Aplikasi Alarelin gumantung karo resep dokter sampeyan. Obat iki kasedhiya ing wêdakakêna lan formulir injeksi. Dokter sampeyan bakal dadi wong sing paling apik kanggo nuntun sampeyan ing aplikasi Alarelin kanggo kondisi kesehatan sampeyan sawise nglakoni ujian medis. Sing mentas Wêdakakêna Alarelin tamba uga digunakake kanggo nambani Endometriosis utawa Hysteromyoma.

Kanggo injeksi, sampeyan kudu gawe jadwal dos Alarelin reguler lan njaluk injeksi saka obat sampeyan. Sampeyan uga bisa nyuntik dhewe saka ngarep nanging mesthekake yen dhokter sampeyan sinau sadurunge sampeyan miwiti ngatur dosis. Elingi, ora ditampa Alarelin panggunaan bisa uga mbebayani kanggo kesehatan utawa bisa nyebabake komplikasi kesehatan liyane. Tuku Alarelin kanggo didol uga bisa dadi luwih beboyo yen sampeyan entuk saka perusahaan sampeyan ora bisa dipercaya. Prodhuk Alarelin sing biso dipercoyo bakal menehi sampeyan pandhuan panggunaan obat. Dokter sampeyan uga kudu, mbantu sampeyan mundhut paling apik peptide Alarelin utawa sampeyan bisa kanthi gampang njaluk saka situs web kita.

4.Alarelin Dianggo kanggo Referensi phcoker

Alarelin kudu digunakake kanthi cara ing ngisor iki;

  • Nambani gauze alkohol ing ndhuwur tutup vial saka bubuk lan peptida
  • Saiki duwe syringe 1cc lan njupuk diluen sing disenengi. Pilih ukuran sing bener sing diwenehake dening dokter lan aja nganti kurang utawa luwih saka sing diwenehake; bisa uga salah sijine efek samping utawa gagal kanggo nampa sing dikarepake Alarelin asil.1 ml utawa (cc) saben 10mg botol melanotan tegese dosis Alarelin sampeyan kudu watara sepuluh tandha ing jarum suntik U100 sing padha karo 1mg saka Melanotan. Ing sisih liyane, 2 ml 9cc) saben 10mg saka melanotan tegese saben sepuluh tandha ing syringe U100 meh padha karo 1mg melanotan.
  • Sawise kabeh langkah ing ndhuwur, saiki njupuk jarum sing ngandhut campuran lan push menyang wêdakakêna tongkat lyophilized lan supaya diluent dissolve peptide Panjenengan.
  • Sawise pelumas wis ditambahake menyang botol, saiki alon-alon swirl solusi nanging ora goyangake kanthi kuat nganti kabeh bubuk lyophilized larut lan sampeyan tetep karo banget cetha
  • solusi. Saiki sampeyan Alarelin siap digunakake


Apa Apa Aku Ngerti sadurunge Tuku Peptide Alarelin

5.Keuntungan Alarelin phcoker

Tuku Alarelin saka penjual sing dipercaya lan dipercaya kanggo sampeyan seneng asil Alarelin maksimum. Paling apik Alarelin for sale kudu menehi hasil ing ngisor iki;

  • Nganggo tingkat testosteron ing wong
  • Obat iki gampang digunakake, lan ngruwat Endometriosis ing wanita. Priksa manawa sampeyan ngetutake campuran lan Alarelin dosagein structions kanggo asil sing luwih apik.
  • Ngrangsang kelenjar hipofisis kanggo ngasilake luwih LH lan FSH.
  • Nyedhiyakake asil kualitas lan long term nalika digunakake kanthi bener.
  • Obat iki siap kasedhiya ing situs web kita, lan kita uga nggawe pangiriman cepet.
  • Kaya peptida liya, Alarelin bisa mbantu ngurangi gejala penuaan.
  • Tantangan reproduksi solusi paling apik ing wanita.

6.Efek Sampingan Alarelin phcoker

Luwih saka manfaat Alarelin sing dikenal, tamba iki uga nduweni sisi peteng luwih nalika ditindhes. Nanging, badan manungsa reaksi beda karo macem-macem produk. Sawetara wong ngalami efek samping sing luwih sithik nalika wong liya bisa uga duwe pengalaman sing nggegirisi sanajan sawise nderek aplikasi Alarelin sing tengen. Padha ditrapake kanggo Peptide Alarelin pengguna lan looking ing review produk, sampeyan bakal sok dong mirsani sing mayoritas pangguna tamba seneng karo pengobatan, nanging bagean kedhaftar wis pengalaman ala karo tambahan padha. Sapérangan efek samping Alarelin cilik kalebu;

  • Garing tutuk
  • Melu nyuda
  • Penanganan banyu tambah amarga overdosing obat kasebut
  • Nyuda utawa gatel ngubengi wilayah injeksi
  • Tambah keluwen
  • Bisa nyebabake bobot mundhut / gain.

Ing sisih liyane, ana efek samping Alarelin liyane sing bisa nemu nalika sampeyan njupuk dhuwit, lan uga gumantung saka carane awak nanggepi karo obat kasebut. Panganggo sing overdose obat-obatan biasane nemu efek samping Alarelin advance, nanging sing ora tansah cilik. Yen sampeyan weruh perduli utawa pratandha sing unik, hubungi dokter kanthi cepet sadurunge kondhisi sing luwih abot. Sawetara efek samping abot kalebu;

  • Nyeri banget
  • Nyeri ginjel
  • Numbness
  • Tekanan darahe duwur

Efek ora diwatesi kanggo sing kasebut amarga macem-macem wong duwe pengalaman sing beda-beda, nanging manawa sampeyan mlebu ujian medis reguler nalika njupuk dos Alarelin.

7. Alarelin Storage Condition phcoker

Sawise njupuk obat saka pemasok Alarelin, panyimpenan isih tanggung jawab sampeyan. Pabrik Alarelin uga bakal ngelingake sampeyan babagan nyimpen obat kasebut. Penyimpenan sing tepat bakal njamin sampeyan migunani paling Alarelin. Biasane, tamba iki stabil ing suhu kamar, nanging yen sampeyan nggunakake sawijine telung minggu, sampeyan kudu nyimpen Alarelin ing wilayah kanthi watara -18 derajat Celcius. Kanggo dina 2-7, 4 derajat Celsius minangka kondisi panyimpenan paling apik. Yen sampeyan nggunakake obat kanggo wektu sing luwih suwe, disaranake sampeyan nambah protein protèin kayata 0.1% BSA UTAWA. Elinga nyegah siklus pembekuan nalika nyimpen obat kasebut.

Cathetan Suku

Wei, S., Gong, Z., Dong, J., Xie, K., Wei, M., Zhang, J., & Wang, J. (2012). Efek saka kekebalan aktif alarelin ing ekspresi GnRHR, FSHR lan LHR ing distribusi pituitary lan GnRHR ing ovaries of ewes. Jiangsu Journal of Agricultural Sciences, 28(1), 114-120.

Zhang, S., Han, J., Leng, G., Di, X., Sha, C., Zhang, X., ... & Liu, W. (2014). Cara LC-MS / MS kanggo netepake goserelin lan testosteron simultan ing plasma getih kanggo studi farmakokinetik lan pharmacodynamic. Jurnal Kromatografi B, 965, 183-189.

Ararooti, ​​T., Niasari-Naslaji, A., Asadi-Moghaddam, B., Razavi, K., & Panahi, F. (2018). Tindak tutur superovulatory ing FSH, eCG-FSH lan hMG lan tingkat meteng nalika nransfer embrio blastosistik sing beda karo dhiameter lan bentuk dawa ing dromedary. Theriogenology, 106, 149-156.

Ninggalake komentar