1. Ringkesan tiram
2. Apa Peptida Tiram?
3. Fungsi Obat Peptida Oyster
4. Apa Keuntungan Peptida Oyster Yen Dibandhingake karo Produk Peningkatan Seksual liyane?
5. Kepiye cara njupuk bubuk peptida Oyster? Dosis peptida Oyster?
6. Efek sisih Oyster Peptide?
7. Oyster Peptide Powder?
8. Tembung pungkasan

Ringkesan tiram Phcoker

Oyster, kewan segara sing dadi sumber serbuk ekstrak tiram sing misuwur, wis dadi kenikmatan kanggo akeh wong nganti puluhan abad. Sampeyan bisa mangan mentahan utawa masak. Apa wae pilihan sing dipilih, daging tiram bakal nyukupi awak kanthi nutrisi. Makanan gizi kalebu protein, lemak sehat, mineral uga vitamin.

Liyane kanggo daging iki yaiku kurang kalori.

Ana akeh produk sing bisa dijupuk saka daging kerang, peptida kerang dadi salah sawijining. Ing panliten iki, kita bakal fokus ing peptida bioaktif tiram lan pengaruhe ing fungsi lanang, ing antarane keuntungan potensial liyane.

Apa sing Peptide Oyster? Phcoker

Peptide Oyster minangka suplemen alami sing asale saka protein daging tiram liwat bioteknologi multi-langkah. Peptida iki sugih karo seng, kalsium, taurine, uga kaya vitamin A, B1, B2, B5, C, D lan E. Kayata bisa digunakake minangka panganan kesehatan utawa panganan fungsional. Duwe macem-macem keuntungan kesehatan ing antarane wong, utamane pria sing duwe masalah kesehatan seksual.

Peptida bioaktif Osterik duwe potensi biologis sing luwih dhuwur tinimbang karo produk tiram sing liyane. Kejabi, peptida kerang duwe fungsi fisiologis sing luwih penting. Sing luwih apik, ora kaya produk tiram sing umum, wêdakakêna tiram duwe rasa apik lan ora duwe mambu sing migunani.


Bisa peptida tiram nemen nambah fungsi lanang

Fungsi Obat Peptida Oyster Phcoker

Peptida Oyster nduweni fungsi lan keuntungan ing ngisor iki:

Detoksifikasi ati

Taurine sing diwenehake dening peptida tiram bisa nambah sekresi empan ing sawijining wong. Kajaba iku, turunan tiram bisa nyegah akumulasi netral utawa ngilangi lemak sing akumulasi ing ati. Kaloro fungsi kasebut ndukung ati ing karya detoksifikasi.

Ngapikake fungsi seksual

Peptida kerang kaya arginine, lan unsur Zinc, loro penting kanggo kesehatan seksual individu. Iki mbantu nggawe produksi hormon seksual, kalebu progesteron, testosteron lan estrogen.

Ndhukung kaendahan

Yen sampeyan nggunakake bubuk peptida tiram kanthi rutin, sampeyan bakal weruh yen sampeyan bakal dadi luwih ayu utawa ganteng saben dinane. Iki amarga nyedhiyakake awak kanthi nutrisi sing ningkatake metabolisme kulit, dadi luwih sehat lan apik.

Kajaba iku, bubuk alami iki ana komponen sing promosi dekomposisi melanin kulit. Akibaté, nada kulit sampeyan tambah apik lan tambah akeh. Kajaba iku, yodium lan tryptophan sing ana ing peptide bisa nggawe rambutmu luwih ireng, saengga luwih ayu.

Sistem kekebalan luwih apik

Kesehatan sistem kekebalan sampeyan penting kanggo kesejahteraan sampeyan amarga bisa njaga awak saka macem-macem infeksi lan penyakit. Zinc minangka unsur penting sing sistem imun sampeyan kudu kuat lan efektif ing karyane.

Untunge, peptida tiram nyukupi awak kanthi jumlah seng sing akeh sing sistem imun mbutuhake terus lan sijine virus lan bakteri sing mbebayani. Kajaba iku, peptida stimulus produksi thymulin dening kelenjar timus. Produksi thymulin sing apik nyebabake pangaturan sel T-sel lan T4 Helper sing luwih apik, nyebabake sistem kekebalan sing luwih kuat.

Sawetara penyakit lan kahanan kesehatan sampeyan bisa ngindhari kanthi njupuk peptide kerang kalebu:

  • Arteriosclerosis
  • Penyakit ovarium
  • Hyperlipemia
  • Mripat sithik
  • Arrhythmia
  • Angina
  • Diabetes mellitus
  • Hepatitis nemen
  • Cancer

Ngalangi karusakan radikal bebas

Ekstrak tiram, kalebu peptida, ngemot antioksidan sing nglindhungi sel awak lan jaringan saka umur nyepetake stres oksidatif.

Nyuda kesel

Peptida tiram uga ngemot asam amino, sing uga, bisa nambahi fungsi ati, bisa nyegah akumulasi asam laktat. Kajaba iku, asam mbantu relief fisik lan mental. Iki mbantu wong entuk luwih akeh kekuatan lan duwe pikiran sing luwih jelas lan luwih ringkih sawise kahanan stres utawa penyakit.

Manfaat peptida tiram kanggo manungsa

Pria sing duwe masalah fungsi seksual bisa entuk manfaat gedhe saka peptide kerang. Iki kalebu pria kanthi cacat, impotensi, prostat utawa hypoplasia kelamin, ing antarane penyakit lan kahanan pria liyane. Peptida tiram bisa nambah kesehatan seksuale.

Daya sing ana ing mburi kemampuan kesehatan seksual saka peptide kerang yaiku isi seng sing dhuwur, amarga nganggep yen oyster minangka sumber seng paling terkenal. Isi seng ing kerang yaiku sepuluh kali luwih dhuwur tinimbang daging abang.

Ilmiah, seng wis kabukten bisa ningkatake tingkat testosteron gratis ing sawijining wong. Ing sisih liya, kekurangan zink minangka panyebab utama masalah seksual lanang kayata disfungsi erectile. Iki amarga ora cukup seng kanggo ngasilake testosteron kanggo ngindhuksi lan njaga karakter sekunder ing lanang. Umume, pria sing kurang testosteron ngalami libido rendah lan kinerja seksual.

Saliyane seng, ekstrak tiram uga ngemot jumlah vitamin D sing akeh, nutrisi liyane sing uga mbantu awak wong ngasilake testosteron luwih akeh. Uga nambah kekuatan lan struktur otot.

Kejabi, peptida tiram kaya arteri, unsur tilak uga selenium, kabeh duwe peran penting ing produksi sperma. Akibaté, wong sing nggunakake produk tiram iki nambah kesuburan.

Dadi, nalika ana wong njupuk peptide kerang, tingkat produksi testosteron lan sperma nambah, saéngga ningkatake kesehatan seksual. Amarga kekuwatan awak umum lan testosteron saya tambah, wong kasebut bisa duwe libido sing luwih cepet lan luwih akeh. Uga, dheweke bisa njaga ereksi kanggo wektu sing luwih suwe.

Saliyane disfungsi seksual lan impotensi, uga minangka obat sing efektif kanggo kahanan lanang kayata prostat lan hipoplasia kelamin. Pramila ekstrak tiram, utamane peptida tiram, umume digunakake ing antarane wong lanang nganti atusan taun-kanggo promosi kesehatan seksual pria.

Efek saka dosis dosis tiram peptida bisa suwene pitung nganti sepuluh dina. Iki tegese manawa ora prelu njupuk suplemen saben dina kanggo entuk keuntungan saka mupangat seksual. Udakara 12 jam sawise njupuk suplemen, wong wiwit aran luwih semangat lan nggusah supaya duwe jinis.

Manfaat peptida tiram kanggo wanita

Salah sawijining keuntungan penting saka peptida tiram yaiku peningkatan kekuatan awak. Kayane, nalika wong wadon sing ngalami antepartum utawa kelemahan postpartum njupuk tambahan iki, dheweke rumangsa kuwat.

Kajaba iku, kaya pria, wanita uga ngalami kesehatan seksual sing luwih apik sawise njupuk peptide tiram. Awak wanita uga ngasilake testosteron nanging ing ovarium.

Nanging, wanita menopaus biasane wis nyuda tingkat hormon, lan saliyane, dheweke ngalami garing garing lan tempek.

Untunge, sumber tambahan seng dening peptida tiram nambah level testosteron menopausal wanita. Asil iki minangka drive seks sing tambah apik lan vagina 'lubricated' luwih apik. Kayane, dheweke bakal bisa seneng nuroni.

Bisa peptida tiram nemen nambah fungsi lanang

Apa Keuntungan Peptida Oyster Yen Dibandhingake Produk Peningkatan Seksual liyane? Phcoker

Boten kados paling akeh seksual produk, peptida kerang ora duwe efek samping amarga wis alami. Kajaba iku, siji ora kudu njupuk saben dinane, kayata produk tambahan seksual liyane. Efek dosis dosis peptida tiram tunggal bisa suwene udakara pitung nganti sepuluh dina.

Proses Ekstrak Peptida Oyster

Ing ngisor iki langkah-langkah sing disusul kanggo ngekstrak peptida tiram saka daging kerang.

Langkah siji: Nambani daging kanthi uyah kalsium

Daging tiram ing lemah bebarengan karo uyah lan banyu kalsium. Iki nyebabake slurry daging kerang. Langkah kasebut kanggo ngaktifake lan ngeculake enzim endogen sing ana ing tiram. Akibate, persiapan enzim sing melu hidrolisis enzimatik sing bakal teka.

Langkah 2: Hidrolisis enzim

Slurry daging kerang sing diasilake ing langkah siji kena hidrolisis enzim. Iki digayuh kanthi aduk slurry dadi 35 ° C nganti 45 ° C udakara siji utawa rong jam. Banjur, enzim protein netral utawa malah protease alkalin ditambahake ing slurry. Suhu diatur udakara 50 nganti 60 ° C kanggo hidrolisis terus nganti limang nganti wolung jam sabanjure.

Sawise iku, pH diatur dadi 5.0 nganti 5.5, ditambahake protease lan banjur hidrolisis enzim diwenangake terus rong nganti telung jam. Banjur, supernatant sing diasilake di centhang kanggo njaluk cairan kerang mentah.

Langkah 3: Nyuda lan nyaring

Karbon sing diaktifake ditambahake ing cairan kerang mentah sing dijupuk ing langkah loro. Campuran kasebut diudhek kanthi suhu antara 45 ° C nganti 55 ° C suwene 30 nganti 60 menit. Banjur, diwarisake lan disaring nganggo membran keramik. Hasil filtrate yaiku apa sing diarani minangka solusi sing diresiki saka peptida tiram.

Langkah 4: Konsentrasi lan pangatusan semprot

Solusi peptida keramik sing diresiki wis konsentrasi paling ora 35% konten padatan liwat konsultasi vakum. Banjur disemprotake kanggo ngasilake peptida tiram padat sing ora enak lan ora ana mambu sing apik banget.

Cara njupuk bubuk peptida Oyster? Dosis peptida Oyster? Phcoker

Sampeyan duwe rong pilihan kanggo njupuk wêdakakêna tiram. Sing pertama yaiku goyangake ing botol sing ngemot banyu sing cukup lan ngombe campuran. Utawa, sampeyan bisa njupuk garing lan banjur ngombe banyu supaya bisa dicelupake ing weteng.

Ora ana dosis sing pasti kanggo peptida bioaktif tiram. Nanging, jumlah rata-rata sing disaranake dening sawetara dokter yaiku 500 mg, dijupuk kaping telu dina. Nanging, amarga iki minangka panganan tambahan sing alami lan aman, sampeyan bisa nyetel dosis munggah utawa mudhun, gumantung karo kabutuhan.

Efek Sisir Peptida Oyster Phcoker

Ora ana efek samping sing wis dibuktekake sacara ilmiah peptida tiram utawa ekstrak peptida kerang. Iki utamane amarga produk kasebut alami, tanpa bahan tambahan utawa bahan gawean sing bisa mbebayani.

Nanging, wong sing duwe alergi panganan laut bisa ngalami sawetara masalah kesehatan sawise nggunakake ekstrak kerang. Mula, wong sing ngalami alergi panganan laut kudu nyingkiri produk tiram, kalebu peptida.

Kajaba iku, wong sing duwe masalah kesehatan sadurunge wis menehi saran supaya bisa ngobrol karo spesialis kesehatan sadurunge miwiti njupuk produk kerang. Iki bakal mbantu ngindhari efek potensial sing bisa kedadeyan saka interaksi ekstrak kerang lan obat liya sing bisa ditindakake.

Kajaba iku, sawetara kahanan kesehatan bisa uga tambah elek karo suplemen tambahan ing awak.

Aplikasi Oyster Peptide Powder Phcoker

Amarga efek farmakologis, bubuk peptida tiram sing ditrapake ing perawatan kesehatan. Contone, amarga data signifikan klinis sing ngonfirmasi kemampuan tiram kanggo mbuktekake serum wong lanang, akeh wong sing duwe masalah kesehatan seksual nggunakake produk kasebut.

Kajaba iku, bubuk alami digunakake kanggo ngatur lipid getih lan pencegahan agregasi platelet. Sampeyan uga dianjurake kanggo wong sing nandhang gejala hiperblikemia, kekebalan kurang utawa metabolisme sing kurang amarga bisa nambah kahanan kesehatan.

Wong kanker uga bisa njupuk bubuk kanggo manajemen penyakit sing luwih apik. Produk kerang bisa nyegah sel kanker nyebar. Wêdakakêna bisa uga digunakake kanggo penyembuhan luka lan efek efek systolik jantung.

Aplikasi liyane bubuk peptida tiram kalebu:

  • Mripat nambah
  • Keuntungan anti-stres
  • Fungsi anti-bakteri
  • Minangka obat kanggo kelenjar kulup sing nggedhekake
  • Nyegah tuwa sing gedhe banget

Salajengipun, sampeyan bisa nggunakake wêdakakêna tiram minangka aditif panganan. Sampeyan ngrasakake apik lan ora mambu 'iwak' minangka sawetara produk panganan laut. Kejabi, kalebu nutrisi sing penting awak kudu sehat. Kayata, bisa dadi panganan sing apik kanggo dhaharan biasa.

Bisa peptida tiram nemen nambah fungsi lanang

Tembung pungkasan Phcoker

Peptida tiram, ekstrak tiram, suplemen sing aman banget sing bisa digunakake kanggo macem-macem keuntungan kesehatan. Salah sawijining keuntungan yaiku perbaikan fungsi lanang. Peptida iki bisa ningkatake libido ing wong lanang sing duwe jinis seks lan sperma kanggo wong sing duwe masalah infertilitas. Wanita menopaus sing ngalami drive seks lan kakean garing uga bisa entuk manfaat saka ekstrak peptida tiram.

Cathetan Suku

  • Chen, D., Liu, Z., Huang, W., Zhao, Y., Dong, S., & Zeng, M. (2013). Purifikasi lan karakterisasi peptida naleni zink saka hidrolisis protein tiram. Jurnal Makanan Fungsional, 5(2), 689-697.
  • Qian, ZJ, Jung, WK, Byun, HG, & Kim, SK (2008). Efek protèktif saka peptida antioksidan sing diresiki saka pencernaan kerang ing njero kerang, Crassostrea gigas nglawan karusakan DNA akibat radikal bebas. Teknologi Bioresource, 99(9), 3365-3371.
  • Umayaparvathi, S., Meenakshi, S., Vimalraj, V., Arumugam, M., Sivagami, G., & Balasubramanian, T. (2014). Aktivitas antioksidan lan efek antikanker peptida bioaktif saka hidrolisis enzim enzim (Saccostrea cucullata). Biomedicine & Nutrisi Nyegah, 4(3), 343-353.
  • Xiaochun, XIAO, Xufeng, ZHAI, Guo, X., Yongjun, LOU, & Wah, C. (2017). Aplikasi Paten AS No. 15 / 542,743.
  • Zeng, M., Cui, W., Zhao, Y., Liu, Z., Dong, S., & Guo, Y. (2008). Antivirus aktif peptida saka kerang. Jurnalisme Oceanologi lan Limnologi Cina, 26(3), 307-312.